Zeminlerinizin Tasarım & Kıyafeti

Zeminlerinizin  Tasarım & Kıyafeti

 

Halılar her alanda kullanılabilen, bulunduğu yere sıcaklık ve samimiyet duygusu aşılayan özel ürünlerdir. Renk, doku, örgüsü çözgüsüyle değeri değişen halıda her zevke uygun seçenek mutlaka vardır. Divona home sayesinde aklınıza gelebilecek her ölçüde halıya muhteşem renk ve ebatlarda sahip olabilirsiniz. Nasıl herkesin bir kıyafeti varsa, zeminlerinizin kıyafeti de halılardır. Halı seçimleriniz için en yakın adres telefon ya da bilgisayarınızdır. Hemen tıklayabilir ve halı seçiminize başlayabilirsiniz.

  El Dokuma Halılar

  Mutfaktan salona, yatak odasından çocuk odasına, her ebatta halıya sahip olabilirsiniz. Divonahome.com sizler için muhteşem ürünler sunuyor. El dokuma halılar, doğal boyalı yünlerden üretilerek müşterinin beğenisine sunulmaktadır. Bir birinden özel boyutlarda ve renklerde dokunarak ömürlük kullanılabilecek eşyalardır. Divona home halılarının muhteşem tasarımlarına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bulunacağı yerdeki renk uyumu, görselliğini ortaya çıkarabilecek ebatların doğru seçilmesi de önemli detaylardır. Ayrıntılar önemsenmeden yapılan kullanımlarda halınızın özellikleri ziyan olabilir. Bu nedenle el dokuma halı seçimi hafife alınamaz, alınmamalıdır. Divonahome.com' a geldiğinizde özellikleri inceleyebilir, uzman desteğinden yararlanabilirsiniz. Deri ve kürklü halılar da sizlerin zevkine sunulmuş özel seçeneklerdir.

  Vintage Ve patchwork

  Halı kullanımı eskilere dayansa da her geçen gün yenilenerek ve güncel tasarımlarla üretilmeye devam ediyor. Vintage, patchwork halılar üretim malzemeleri ve şıklıklarıyla modernle klasiği dokusuyla rengiyle bir araya getiren özel ürünlerdir. Divonahome.com özel ebatlarda kullanmak istediğiniz her alana uygun bulabileceğiniz ölçülerle size sunuyor. Siz renk boyut ve halı adedinizi belirledikten sonra firma en güzel ürünlerine sahip olmanızı sağlayacaktır. Halılarınıza SSL güvenlikli olarak kredi kartına taksitle ve ücretsiz kargoyla sahip olabilirsiniz. Ürünlerinizin kapınıza kadar güvenle geleceğini de firmanız garanti ediyor.

  Halı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

  Kullanacağınız mobilyalar, renkler ve halı için uygun alan belirlenmelidir. Bütün detayların uygunluğu durumunda seçeceğiniz halınızın, kolay temizlenebilir. Bakteri üretmeyen, elektrik süpürgesiyle süpürülebilir, alerjen özelliği olmayan cinsten olmasına dikkat edilmeli. divonahome.com sizin için tüm ayrıntıları özenle takip ederek üretimlerini yapıyor. Ve bünyesinde bulunan bütün halılar, sağlık kurallarına uygun, solmaz boyalar ve doğa dostudur. Çevreye zararsız, geri dönüşebilir doğal malzemelerden üretilmiş olmasına özen gösterilmelidir. Firmanınız gereken tüm incelemeleri yaparak ürünlerini müşterilerine güvenle gönderiyor.

 

 Baskılı halı- Kilim

 Modern motiflerle donatılmış halı ve kilimlerden de kullanacağınız yerlerinize uygun seçenekler mutlaka bulabileceksiniz. Son moda renkler, desenlerle bezenmiş baskılı halı, kilimleriniz için de en uygun fiyata kredi kartına taksit ve güvenli ödeme sisteminden yararlanabilirsiniz. Özel ebatlarda ve renklerde halı- kilimleriniz kullanacağınız alanlara ferahlık ve neşe getirecektir. Bulunduğunuz yerden online olarak satın alma işlemlerinizi yapabilir. En kısa sürede halılarınızın kapınıza gelmesini sağlayabilirsiniz. Firma güvencesiyle yıllarca kullanabilirsiniz.

  Çocuk- Bebek Halıları

  Muhteşem görsellerle hazırlanmış, bebek ve çocuklarınıza özel halılarda sitenizde bulabileceğiniz müthiş ürünlerdir. Bir birinden özel renkler, desenler, eğlenceli ve duygusal şıklık ve zarafette halıları çocuklarınızın çok seveceğinden emin olabilirsiniz. Çocuk- bebek halıları anti bakteriyel, leke tutmaz, sağlık incelemelerinden geçmiş ürünlerdir. Uygun fiyatla güvenle alabilir çocuk-bebek odalarınızda kullanabilirsiniz. Özel tasarım halılarınızı kolaylıkla alabilir. kapınıza kadar özenle gelmesini sağlayabilirsiniz, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

  Halı Fiyatları

  Bir birinden güzel renk ve dokulu halılara sahip olabilmek çok kolaydır. Bulunduğunuz yerden günün her saati divonahome.com adresinden seçimlerinizi yapabilir. Güvenli ödeme, taksit seçeneği ve ücretsiz kargo ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Halı fiyatları örgü kalitesi, hammaddesi, ebatları ve özelliklerine göre belirlenir. Satın aldığınız halılarınız en uygun fiyat garantisiyle kapınıza kadar gönderilecektir. Her türlü halınızın özel sargılama ve paketleme yapılarak güvenle taşınacağından emin olabilirsiniz. Kapınıza kadar gelen halınız kullanacağınız zemine şıklık ve zenginlik katacaktır.

  Halı temizliği Nasıl Yapılır?

  Halılarınızı güvenle elektrik süpürgesiyle temizleyebilirsiniz. Kir tutmaz özelliğiyle uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gerekli olduğunda ise halı yıkamadan yararlanabilirsiniz. Halılarınız kolay kolay kirlenmeyecektir. Antibakteriyal, leke tutmaz özellikleriyle üretildiğinden süpürmek yetecektir. Divonahome.com sizin için özel ürünler edindirmeye özen gösteriyor. Ayrıca firma uygun fiyatla taksitli ödeme ve ücretsiz kargo gönderisini de sizler için sunuyor. Ve müşteri memnuniyeti kazanmanın önemi ve değerine inanarak çalışmalarına devam ediyor. Siz sadece tercihinizi kullanın bütün detaylar göz önünde bulundurularak halılarınıza sahip olabilir. Güvenle ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı