Kütahya Mobilya Üreticileri Arasında Lider Marka Divona Home

Kütahya Mobilya Üreticileri

Divona Home satış mağazası kendi üretimi onlarca farklı tasarımdaki mobilyaları ile ülke genelinde mağazalarının sayısını arttırmaya devam ediyor. Kendine özgü tasarımlar ile beğenilen mobilyalarını cazip fiyatlar ile showroomlarında vatandaş ile buluşturan firma Kütahya mobilya üreticileri arasında ciddi bir yere oturdu. Oturma odası takımları, yatak odası takımları, genç odası takımları, yemek odası ve mutfak takımları dışında bahçe mobilyaları ve düğün paketleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firma kendi konseptlerine aksesuar, halı ve uyku grubu ürünleri de ekliyor.

 

İlklere İmza Atan Kütahya Mobilya Üreticisi Divona Home

Mobilya imalatı yapan firmalar arasında farklı tasarım ve şıklıkta ki ürünleri ile her zaman sektörde öncülük eden ve sürekli ilklere imza atan mobilya üreticisi ve satıcısı firma ücretsiz teslimat ve kurulum hizmetleri ile satış sonrasında da müşteri memnuniyetine önem vermekte. Kütahya mobilya modelleri noktasında yüzlerce farklı ürün gamı içerisinden onlarca farklı modelin bir arada sunulduğu mağazalarda eviniz için gerekli tüm mobilyaları, aksesuarları ve konsept ürünleri bulabilirsiniz.

 

Divona Home Kütahya Mobilya Modelleriyle Evinizin Her Köşesi Sizin İmzanızı Taşıyacak

Şık, konforlu ve işlevsel tasarım ürünler ve dekoratif modeller ile evlerde tüm köşeler sizin imzanızı taşıyacak, istediğiniz ve hayal ettiğiniz bir ev dekorasyonu için aradığını her şey tek bir mağazada, her bir ürün için farklı mağazalara gitmeye zaman kaybetmeye ve efor harcamaya gerek yok. Beğendiğiniz mobilyaları online satış mağazasından inceleme ve satın alma avantajının da sunulduğu firma hem showroomlarında hem de online mağazasındaki tüm ürünlerini uygun fiyatlarla sizlere sunuyor.

 

Onlarca Farklı Ürün Kalite Garantisi İle Kütahya Mobilya Üreticisi Divona Home'da

Kütahya mobilya fiyatları ile kıyaslandığında en uygun fiyatlara bulacağınız onlarca farklı ürün kalite garantisi ile satışta. İstediğiniz ürünü seçin ve ödeme avantajlarından yararlanın, her bütçeye göre uygun fiyatlarda ki mobilya modellerini yine her bütçeye göre belirlenen ödeme kolaylığı ile sunan mağazalarda ayrıca nakliye ve kurulum ve montaj ücreti de alınmıyor. Sizde hiç düşünmeyin ve Divona Home mağazalarını ya da online mağazasını gezin ve istediğiniz ürünü fırsatları kaçırmadan alın.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı