Eskişehir Halı Modelleri Divona Home Halı Mağazasında

Eskişehir Halı Modelleri 

Tasarım manzaralarını yaşam alanınıza taşımak Eskişehir halı modelleri için özel kreasyon ürünlerini aynı katalogda toplamak için bir neden olmuştur. Düz ve desensiz modeller, yolluk, el dokuma, bebek ve çocuk modelleriyle birlikte mutfak, banyo ve salon halı seçenekleri iç mimarinin verdiği dekorasyon önerilerinden ilham alınarak dizayn edilmiştir.

 

Eskişehir El Dokuma Halı Modelleri  

El dokuma, özel tezgahlarda klasik Türkiye geleneğinin desenlerine mensup olmuş özel halı kreasyonudur. El dokuma işlemi ipliklerin ilmik ilmik dokuma tezgahında işlenerek, özenle tasarlanması sonucu dizayn edilmiştir. Doğada % 100 çözülen ip hammaddeleri kullanılarak, Jüt halı modellerinde de sıcak iklimlerde yetişen bitkilere yer verilmiştir.  

Jüt halı nedir; Jüt halı modelleri, ıhlamur bitkisinin ailesinden olan 2 ile 4 metrelik boya sahip bitkilerden üretilmiş özel iplerden tasarlanmıştır. Pamuktan sonra en çok lif değerine sahip olan jüt bitkisi, doğal ve alerjik reaksiyonlar oluşturmayacak seçeneklerle sahiptir. Klasik, rustik ve country modelleriyle tasarlanmış  odellerle bir araya getirilmiştir.

 

Eskişehir Shaggy Ve Makine Halı Modelleri  

Uzun tüylü yapısıyla dikkat çeken Shaggy halı modeli, yumuşak ve toz tutan özel tasarımıyla kullanım alanında dekorasyonun ilgi odağı olabilmektedir. Makine halısı olmasıyla bilinen Shaggy, yumuşak tüylerinin verdiği özel hafifliği hissettirecektir. % 100 polipropilen ile dizayn edilmiş modeller olarak, evin her alanında kullanıma yatkın, toz ve kir tutma konusunda tam bir profesyoneldir. Eskişehir halı modelleri arasında tercih edebileceğiniz geniş seçenekler arasında;  

  • Baskılı mutfak ve banyo halı modelleri  
  • Baskılı halı modelleri  
  • Çocuk ve bebek baskılı makine halı modelleri  
  • Shaggy düz ve sade renk halı modelleri  
  • Örgü, rustik ve country halı modelleri  
  • Klasik tezgah veya makine halı modelleri  

 

Eskişehir Divona Home Halı Modelleri

Özel halı kreasyonuna yer veren Divona Home, baskılı makine modelleri Shaggy ve sade düz seçeneklerle birlikte herkesin hayallerini süsleyen dokuma halılarda da yeni modellemelere yer vermiştir. Eskişehir halı modelleri arasında geniş bir yelpazesiye sahip olan mağazamız, yumuşak tüylü halı modelleri, el dokuma, jüt ve örgü modellerle birlikte baskılı 2021 özel halı serisini de sizlerle buluşturmaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı