Şık ve Özel Bilecik Halı Modelleri Divona Home'da

Bilecik Halı Modelleri

Bilecik, Eskişehir, Bozüyük, Afyonkarahisar ve Kütahya’da Divona Home geniş bir yelpazeye sahip mağazalarında her mahallede her köyde halı ürünü satışı yapmaktadır. Mağazanın dikkat çeken Bilecik halı modelleri olan;

  • El dokuma halılar
  • Özel tezgâh halıları
  • Kilimler ve baskı halılar
  • Jüt - örgü halılar
  • Vintage - patchwork halılar
  • Makine halıları
  • Deri ve kürk halılar

Bebek ve çocuk halısı çeşitlerini aynı zamanda firmanın internet sitesiüzerinden ya da divonahome.com online satış sitesinde de bulmak mümkün.

 

Bilecik Halı Mağazası Divona Home

Türk kültüründe oldukça önemli bir yere sahip olan halıyı insanlar tarih boyunca yalnızca ısınmak için kullanılmadı. Halıya kendinden bir değer katan Türk insanı onu şarkılarına bile konu edindi. Her bir motifin eve her bir dokusuna kendi hikayesini sakladı ve bir kültür mirası olarak tarihteki yerini almasını sağladı. Bugün Divona Home sayesinde onlarca farklı çeşit Bilecik halı modelleri, halı deseni ve halı türü üretimi gerçekleştirilmektedir.

 

Türkiye'nin Mobilyacısı Divona Home

Halı konusunda uzman olan ve kültür mirasını koruma bilincindeki firma, her bütçeye ve her zevke uyan ürünleri ile öne çıkmaktadır. Etkileyici ve gösterişli bulundukları ortama farklı bir boyut kazandırıyor. Modern bir dekorasyon oluşturmak için gerekli olan en önemli parçalardan olan halı onlarca farklı model alternatif ile sizleri bekliyor. Türkiye'nin mobilyacısı olan Divona Home tüm mobilya modellerinde olduğu gibi halı modellerinde de tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. Hizmet verdiği bölgelerde Bilecik halı modelleri kapıya teslim imkanı ile sunan aynı zamanda showroomları ile de hizmettedir.

 

Hayalinizdeki Ev Dekorasyonuna Adım Atın

Evini güzelleştirmek isteyenleri mobilya ve halı dünyasını ayaklarına getiren divonahome.com hayallerdeki ev dekorasyonuna ulaşmak çok kolay. Yapılması gereken tek şey yüzlerce farklı ürün arasından kendi tarzınıza ve bütçenize uygun olanı bulmak. Sizde Divona Home ile hayallerinize bir adım atın. İç açıcı ve yaratıcı model ve renk alternatifleri ile sunulan halılar istediğiniz boy ve istediğiniz fiyat seçeneği ile tercih yapmanızı bekliyor. İsterseniz size en yakın showroom mağazasını ziyaret edebilir, isterseniz internet sitesinden tercihinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı