Her Bütçeye Uygun Eskişehir Halı Fiyatları Divona Home'da

Eskişehir Halı Fiyatları 

Türkiye’de özel makine ve dokuma halıların, Bilecik, Bozyükü, Kütahya, Eskişehir ve Afyon üzerinden satışa sunulmasını sağlayan Divona Home, ekonomik fiyatlarla iç mimarinin etkisiyle dizayn edilmiş halı modellerini sunar. Eskişehir halı fiyatları uygun ve ekonomik seçeneklerle bir araya getirilmiş % 100 doğada çözülen hammadde kullanılarak üretimi yapılmıştır.  

 

Eskişehir Makine ve Baskılı Halı Fiyatları  

Tasarımlarıyla ilgi çekici ve iç mimari manzaralarından ilham alınarak tasarlanmış olan makine ve baskı halılar, özel fiyat seçenekleriyle sunulmaktadır. Şık modeller, metre karesine göre ve kullanılan malzeme ölçüsüne göre fiyatlandırılmıştır. Modern baskı yöntemleri kullanılarak dizayn edilmiş modeller, şık tasarımlarla birlikte yaşam alanınızın her anında uyum sağlayacaktır.  

  • Çocuk ve bebek odası baskı halılar  
  • Salon, antre ve mutfak baskı halılar 
  • Makine özel shaggy, Vintage ve Patchwork halılar  
  • Eskitilmiş görünümde halı modelleri 

Şık kreasyon seçkisiyle sunulurken, Eskişehir halı fiyatları ekonomik listelenmiş uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Evinizin manzarasını değiştirecek şık modellerle, göz kamaştırıcı etkiyi hissetmenizi sağlayacak seçeneklere sahiptir.  

 

Eskişehir Dokuma Ve Tezgah Halı Fiyatları  

Türkiye geleneklerine göre dizayn edilmiş özel halı modelleri, makine halıdan farklı olarak uzun süre emek isteyen şık tasarımlardır. Rustik görünümleriyle ilgi uyandıran desenleri, yaşam alanınızın her yerinde sevebileceğiniz desenlerle süslenmiştir. Eskişehir halı fiyatları, makine ve dokuma halı arasında fark olacak şekildedir. Dokuma ve tezgah halıları, uzun süreli örgü macerasından sonra yaşam alanınıza kazandırılmaktadır.  

Dokuma halı nasıl yapılır; Yün iplerle desenlerden ve motiflerden oluşan özel tasarımlardır. Dokuma tezgahı üzerinde örgü teknikleri kullanılarak, desenlerin oluşması sağlanmaktadır. Geometrik şekillerle bir araya gelen rustik tasarımın altında uzun ve ince detaylarla  bir araya getirilmiş emektarlar bulunmaktadır.  

 

Eskişehir Halı Modelleri ve Fiyatları  

Eskişehir halı modelleri, geniş bir yelpazeye sahiptir. Shaggy, yün ve dokuma halılar, kilimler ve baskılı makine halı modelleriyle birlikte mutfak, antre ve çocuk odaları için de özel tasarımlar oluşturulmuştur. % 100 doğada çözülen özel hammadde kullanımıyla, alerjik reaksiyon göstermeyecek, uygun ve ekonomik fiyatlarla üretilmiş olan seçenekler sunar. Örgü, rustik, klasik, modern ve post modern akımlarla geniş bir halı kreasyonuna yer verilmiştir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı