Bilecik Halı Mağazası Divona Home

Bilecik Halı Mağazaları

Geniş halı porfoyuna sahip olan Bilecik Halı mağazaları, özel halı modelleriyle 21. Yüzyılın en kapsamlı seçeneklerini sunmaktadır. Rustik, geleneksel ve county çeşitlerle birlikte partchwork, el dokuma, özel tezgah ve kilim modellerini de Divona Home farkıyla bulabilirsiniz. Geniş halı çeşitleriyle birlikte % 100 doğada çözülen hammadde kullanımına yer verilmiş halı ve kilim modelleridir.  

 

Bilecik Geleneksel Halı Modelleri  

Bilecik geleneksel halı seçkisinde, özel dokuma ve tezgah halılarına yer verilirken Osmanlı döneminden kalan ince süslemeli, püsküllü modellerde kullanılmaya başlanmıştır. Vintage etkisini sürdüren motiflerle birlikte, özel yün dokuma ve ipek dokuma halı modelleri, ince desenler ve motiflerle rustik ve doğal çeşitliliği artırmıştır. Şık tasarımlar ve modeller özel seçenekler sunarak, Bilecik halı mağazaları üzerinden sunulmaktadır.  

  • Geleneksel Osmanlı ve Rustik akım motifleri kullanılmaktadır.  
  • Düz ve yaygın dokuma kullanılarak, el dokuma modellerine yer verilmiştir.  
  • Kilim, örgü ve jüt halı tekniklerinde kullanılan örgü motifleri modern ve geleneksel yapıyla bir araya gelmiştir.  
  • Halılar alerji ve toz toplama özelliklerine göre doğal yapısıyla dizayn edilmiştir.  

 

Bilecik Makine Halı Modelleri  

Özel halı dokuma makinelerinden üretilmiş olan halılar, kısa tüylü ve uzun tüylü modeller olarak yer almaktadır. Shaggy ve makine modellerinde hem geleneksel çeşitler hem de düz renklere yer verilmiştir. Sevilen özel motiflerin kullanıldığı Bilecik halı mağazaları, zengin iç mimari tasarımlarından esinlenerek yüz yıllardır sevilen motiflerle modern dokuyu birleştirmiştir.  

Zengin motiflerin bulunduğu Osmanlı’dan günümüze yansıyan özel desenlerle birlikte modern zamanların sevilen kahramanları, motifleri ve yenilikçi baskı çeşitleriyle baskı halı modellerine de yer verilmiştir. Şık ve özel seçeneklerle renklerin bir araya geldiği Divona Home kreasyon seçkisini inceleyebilirsiniz.  

 

Bilecik Divona Home Halı Modelleri  

Divona Home, özel halı seçkisini sunarken sevilen modellere yer vermektedir. İnce örgü halı modelleri, rustik jüt halı modelleri ve özel dokuma halı modellerini bir araya getiren Bilecik halı çeşitleri göz alıcı seçeneklere yer vermiştir. Yaşam alanınızı süsleyecek ve dekorasyonda göz alıcı modellerle kendini sergilemekten çekinmeyecek, salon, mutfak ve çocuk odası halı modelleri yeni kreasyonla sunulmaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı