Eskişehir Bahçe Salıncağı Modelleri Divona Home'da

Eskişehir Bahçe Salıncağı

Nostaljik bir esinti bırakan bahçe salıncağı hem ailemiz hem de çocuklarımız için bahçemizi neşelendirecek yeni modern çizgilerle dizayn edilmiştir. Bahçenizin hoş bir görünüm kazanmasını sağlarken aynı zamanda eğlenceli ve neşeli bir tarafını da ortaya çıkartarak, enerjik bir atmosfer oluşturacak misafilerinizini ağırlarken konforlu bir alanın oluşmasına da eşlik edecektir.

 

Bülbül Bahçe Salıncağı Modelleri

Modern bir tasarıma sahip olan bülbül bahçe salıncağı modelleri, hem şık hem de eğlenceli bir etki bırakacaktır. Bahçenizin huzurlu bir köşesini ayırabileceğiniz bu modeller, ahşap bir görünümle sade bir ortamın izleri taşıyacaktır. Aynı zamanda baby milas ve balina çiftli salınacak modellerini de inceleyerek, çift kişilik ve tek kişilik ahşap salıncak modellerini evinizin en değerli köşesine koyabilirsiniz.

Balkon salıncak modelleri ile hem bahçenizde hem de balkonunuzda kullanabileceğiniz minimalist modeller, evinizde neşeli ve huzurlu bir ortam oluşturacak şekilde dizayn edilmiş, çok yer kaplamayacak şekilde sade bir görünüm kazandırılmıştır. Bahçe salıncakları modelleri arasında seçebileceğiniz yeni modellerle yeni bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

 

Ev Salıncağı Modelleri

Evinizde güzel bir görünüm ve kitap okuma köşesi için de dizayn edilmiş olan ev salıncağı, tek kişilik konforlu bir görünüme sahiptir. Evinizde hem dekorasyon amaçlı hem de güzel zaman geçirmek için kullanabileceğiniz bu salıncak modelleri, güzel bir atmosfer oluştururken, aynı zamanda günün stresinden de uzaklaşmanızı sağlayacaktır.

 

Balkon Salıncak Modelleri

Balkon dekorasyonu için tasarlanmış olan balkon salıncak modelleri, şık bir görünüm ve keyifli zaman geçirmek için ihtiyacınız olan minimalist çizgilere sahiptir. Ahşap ve örgü modellerle güzel bir görünümün yanı sıra rahat edebileceğiniz bir oturma stiline sahiptir. Sizi ve arkadaşlarınızı günün stresinden uzaklaştıracak, çocuklarınızın eğleneceği bir alan olabilecektir.

 

Bahçe Salıncak Fiyatları

Ev, balkon ve bahçe salıncak fiyatları kullanılan birinci sınıf malzemeye göre değişiklik gösterirken aynı zamanda ahşap modellerde de farklılıklar oluşabilmektedir. Örgü salıncak ve ahşap modeller için son dönemin en popüler modelleri sunulurken, bahçe mobilyalarınıza eşlik edecek son modelleri de değerlendirebilir, evinize eğlenceli bir köşenin dekorasyonunu uygulayabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı