Divona Home Afyon Halı Modelleri

Afyon Halı Modelleri

Geleneksel ve modern dokuyla dizayn edilmiş Afyon halı modelleri, dokuma, özel tezgah ve makine halı çeşitleriyle geniş bir yelpazeye sahiptir. Son dönemin en sevilen halı modellerine yer verilirken, uygun fiyatlar ve renk seçenekleriyle renklerin dünyasını sizlerle paylaşacaktır. Patchwork, baskı halı, jüt ve örgü modellerle birlikte deriler de ürün yelpazesinde yer almaktadır.  

 

Afyon Rustik Örgü Halı Modelleri  

Geleneksel köy yaşantısından esinlenerek oluşturulmuş bir akım olan Rustik çeşitler, üzerinde Osmanlı döneminden kalan dokuma halı desenleriyle sunulmaktadır. Sade renkler, çizgi ve altıgen desenlerle örgü halı modelleri aynı zamanda yaygı ve düz dokuma modelleriyle iç dekorasyon alanında fark yaratacaktır. İnce detaylarla süslenmiş halı çeşitleri, Afyon halı modelleri ile buluşturularak, örgü alanında hafif bir etki bırakır.  

  • Örgü halılar yün iplerle ve % 100 doğada çözülebilen hammaddelerle dizayn edilmektedir.  
  • Geleneksel motifler ve özel örgü halı kreasyonuna aittir.  
  • Makine halısına oranla daha hafif olabildikleri gibi boyutları ve yün kullanımına göre ağırlıkları da artabilmektedir.  
  • İnce ve hafif örgü modeller rustik çeşitlerle sunulmaktadır.  

 

Afyon Modern Baskılı Halı Modelleri  

Afyon halı modelleri, fark yaratan baskı çeşitleriyle birlikte özel kırk yama ve baskılı çocok halısı çeşitleri sunmaktadır. Partwork modeller, kumaş parçalarının ince işçilikle birbirine dikildiği modellerken, çocuk ve salon halı modellerinde dönemin en sevilen desenleri sanatkarlar tarafından dizayn edilmiştir.  

Şık tasarımlarla dizayn edilmiş modeller, shaggy modeller ve baskılı halı çeşitleriyle bir araya gelmiş özel seçeneklere yer vermiştir. Vintage çeşitlerle de geniş bir ürün seçeneği sunan Divona Home evinizin güzel görünümüne eşlik edecek özel tasarımları Afyon üzerinden sunmaktadır.

 

Afyon Deri Ve Kürk Halı Modelleri  

Deri parçalarından dizayn edilmiş halılar, ince yapıları ve doğal görünümleriyle etkileyicidir. Tek parça derilerin özel işlemlerden geçerek, zemin üzerinde dayanıklı durmasını sağlayacak özel kreasyon seçkisi arasında yer alır. Afyon geleneksel halı modelleriyle birlikte, baskılı, makine ve deri modelleri de sunmakta olan Divona Home, jüt ve örgü halı çeşitlerinde de sizleri üstün kaliteli ürünlerle buluşturacaktır. % 100 doğal ve doğada çözülen halı modelleridir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı