Kütahya Halı Mağazası Divona Home

Kütahya Halı Mağazası

İç Anadolu halı motifleri, modern halı ve patchwork halı çeşitleriyle geniş bir yelpazeye sahip olan Kütahya halı mağazası, Divona Home garantisiyle seveceğiniz tasarımlara yer vermiştir. Özel tezgah halılar, kilimler, jüt ve örgü modellerle birlikte özgün tasarımların bir araya geldiği çeşitliliği sizlerle buluşturacak, iç mimari alanında yaşam alanınızı süsleyecektir.  

 

Kütahya Halı Modelleri  

Halı modelleri 21. Yüzyılla birlikte geleneksel çizgisini modern dokuyla birleştirmiştir. Üzerinde bulunan motifler, Osmanlı döneminden kalan çini sanatını anımsatan çizgilere sahipken, vintage ve Patchwork modeller batının rönesasn etkisiyle birleşmiştir. Şık ve modern tasarımlarıyla yaşam alanını etkisi altına alacak özel tasarımlar, deriler ve kürk modellerle de zengin görünüm sunar.  

  • Jüt ve örgü halılar 
  • Makine halılar ve baskılı modeller 
  • Bebek ve çocuk halı çeşitleri  
  • El dokuma ve özel tezgah modeller 
  • Kilim çeşitleri  
  • Shaggy halı modelleri  
  • Deriler, kürk ve deri halı çeşitleri  

Zengin modellerle Kütahya halı mağazası üzerinden % 100 doğada çözülen hammadde kullanımıyla üretilmiş, satışa sunularak iç mimari alanında fark yaratmıştır.  

 

Kütahya El Dokuma Halılar  

El dokuma halılar, özel tezgahlarla çeşitlendirilmiş geleneksel motifler işlenerek üretilmiştir. Özel renkli iplerle her ilmiği usta halı zanaatkarları tarafından işlenerek, kullanım alanınıza sunulmuştur. Jüt halı ve örgü halı modelleriyle Rustik akım çeşitlerine sahip motifler, evinizin dizayn ve iç mimari yapısına göre geniş çeşitlilik kazandırılmış seçeneklerle bir araya getirilmiştir.  

Geometrik çizgiler, geleneksel desen ve motifler, özel tezgah halılarla eskitilmiş görünüm kazandırılmıştır. Dokuma kilim ve halı çeşitleri zengin motif ve renk kreasyonuyla sunularak, kullanım alanınızda sizi özel kılacak ürünlerdir.  

 

Kütahya Makine ve Baskılı Halılar  

Çocuklar ve bebekler için özel masal kahramanlarıyla süslenmiş baskı modellerle birlikte, Kütahya halı mağazası, mutfak ve salonlarınız için de özel motifler sunmaktadır. Şık tasarımlarla, günlük güneşlik görünen halılar aynı zamanda temiz ve sade görünümüyle de göz kamaştırıcı olacaktır. Şık ve tasarım modellerle birlikte sizi ve mutlu yuvanızı temsil edecek, örgü, makine ve dokuma çeşitleriyle de istediğiniz tarzda seçimler yapmanızı sağlayacaktır. Modern ve gelenekler etki bir araya gelerek, göz alıcı çeşitler evinize teslim edilecektir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı