Ekonomik Kütahya Halı Fiyatları Divona Home'da

Kütahya Halı Fiyatları

% 100 doğada çözülebilen doğal hammaddelerden üretilmiş halı modelleri, alerji ve toza karşı hassas ince dokumalarla dizayn edilmiştir. El dokuma, makine ve vintage tarz ürünlerle modern dokunun manzaralarını sunacaktır. Metre karesine ve çeşidine göre Kütahya halı fiyatları farklılık göstermekte, uygun seçenekler ve ödeme kolaylıkları sunularak, alıcılarla buluşturulmaktadır.  

 

Kütahya Deri ve Kürk Halı Fiyatları  

Hayvan postlarından yapılan deri ve kürk halılar, biçimsel olarak küçük bir alanı kaplamaktadır. Tamamen dekorasyon amaçlı kullanabileceğiniz modeller, deri fiyatlarıyla ve yapılan işlemlerle listelenmiştir. Kütahya halı fiyatları, dokuma, makine ve jüt modellere göre farklılık göstermektedir. Şık tasarımlarla, 2021 kreasyon ürünlerinde yaşam alanınızı özel kılacak çeşitler bulunur.  

Kürk ve Deri Halı Çeşitleri; biçimsiz duruş, parça ve ince tabaka halinde dizayn edilmiş modellerdir. Amaç dekorasyonu özenli ve sanatsal bir boyutla sunmaktır. Şık tasarımıyla evinizin veya ofisinizin istediğiniz alanında kullanabileceğiniz, kaliteli deri ve kürk kullanımıyla imal edilmiştir.  

 

Kütahya El Dokuma Halı Ve Kilim Fiyatları  

Kilimler geleneksel dokusuyla şık tasarımların bir araya geldiği modellerdir. Özel makine halı çeşitlerinden farklı olarak el dokuma, usta zanaatkarlar tarafından ince işçilikle imal edilir. Halının alt ve üst kısmı özel olarak dokunmakta, desen ve motifler geleneksel Rustik tarza göre çeşitlendirilmektedir.  

  • El dokuma halılar  
  • Özel tezgah halılar  
  • Jüt ve örgü halılar  
  • Kilimler ve baskı modeller  

Özel tasarımlarla birlikte dizayn edilmiş, Divona Home çeşitleriyle genişletilmiştir. Kütahya halı fiyatları, dokuma ve baskı modellerine göre farklılık göstererek, sevilen modern dokunun da izlerini taşımaktadır. Özel tezgah ve örgü modellerle evinizin rustik görünümüne uyumlu modelleri inceleyebilirsiniz.  

 

Kütahya Halı Çeşitleri Ve Fiyatları  

Kütahya halı çeşitleri, geleneksel motifler, özel baskılı halılar, çocuk ve bebek modelleriyle bir araya gelerek sevilen çeşitliliği sunmaktadır. İç dekorasyon için özel manzaralarla sunulmuş olan modeller, modern dokuyu korumaktadır. İnce detaylarla süslenmiş, göz kamaştırıcı modern tasarımlarla da bir araya gelmiştir. Halı çeşitleri, kullanılan malzeme ve dokuma türlerine göre farklılık gösterecektir. Uygun ve ekonomik fiyatlarla birlikte kolay ödeme yöntemleri de sunulmaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı