En Güzel Halı Modelleri Eskişehir Halı Mağazası Divona Home'da

Eskişehir Halı Mağazaları 

İç mimari açısından estetik bir bütünlükle dizayn edilmiş halı modelleri, el dokuma, jüt ve örgü halılar, vintage Parchwork halılar, makine halıları, deri halı modelleri ve özel tezgah halı çeşitleridir. Ev ve iş yeri için Eskişehir halı mağazaları, metre ölçüsünü yaşam alanınızın metre karesine göre ayarlayarak sunacaktır.  

 

Eskişehir Halı Modelleri  

 Ihlamurgillerden yapılan Jüt bitkisinden özel dokuma ve örgü halılar imal edilirken, % 100 doğada çözülebilir hammaddelerle dizayn edilmiş halı modellerine öncelik verilmektedir. Eskişehir halı mağazaları, lif değeri yüksek halı modelleriyle bir araya gelmiş dekorasyon manzaralarını buluşturmuştur.  

  • Örgü ve Jüt halılar  
  • Makine halılar  
  • Vintage halılar  
  • parchwork halılar  
  • Deri ve kürk halılar  
  • Bebek ve çocuk halıları  
  • Özel tezgah halıları  
  • Baskılı halı ve kilimler  
  • El dokuma halılar 

Özel üretim, dekorasyon manzaralarıyla bir araya getirilerek, şık görünümle evinize en çok yakışan gösterişli duruşunu sergileyecektir. Eskişehir’de dünyanın en iyi modelleriyle bir araya gelmiş Divona Home farkını görebilir, geniş halı yelpazesinden seçebilirsiniz.  

 

Eskişehir Makine ve Baskı Halı Modelleri  

Eskitilmiş Vintage görünümle birlikte, özel tezgah halılarında yer aldığı halı katalogu, çocuklar ve yetişkinler için özel imal edilmiş modellerle sunulmaktadır. Tasarım baskılı halı modelleri, bebekler ve çocuklar için masalımsı bir dünyayı barındırırken, yetişkinler için sanat akımlarının içinden çıkmış özel tablolar kadar büyüleyici olacaktır. Şık ve etkileyici modellerle makine ve baskı halılar Eskişehir halı mağazaları üzerinden tedarik edebileceğiniz kolay satış alanına sunulmuştur.  

Kilimler ve baskı halılarla bir araya getirilmiş sanatsal dünyalar, dekorasyon alanında iç mimarinin verdiği coşkuyu sunacaktır. Renk tonları, desenler ve kesimlerin estetik kıvrımlarıyla özel halı kreasyonuyla tanışabilirsiniz.  

 

Eskişehir Bebek ve Çocuk Halı Modelleri  

Bebek ve çocuk halıları, özel olarak üzerinde eğlenceli baskıların bulunduğu % 100 doğada çözülebilir malzemelerden üretilmiştir. Şık tasarımlarıyla, çocukların heyecanına ve sevimli dünyasına uyum sağlayacak, iç dekorasyonda fark yaratacaktır. İnce detaylarla süslenmiş modeller, çizgi film kahramanları ve sevilen masal kahramanları bir halı etrafında toplanarak çocukların hayal dünyasına hitap edecek, belki de sevilen masalları anlatarak onlarla oyunlar oynayacaktır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı