Afyon Halı Mağazaları Arasında Divona Home Farkı

Afyon Halı Mağazaları

Afyon yöresi halı motifler ve Osmanlı geleneksel desen örnekleriyle tanınmaktadır. Türkiye’nin en sevilen dokuma halı modelleri Afyon yöresinden çıkarken Divona Home, düz dokuma ve yaygı dokuma halı modelleriyle de Afyon halı mağazaları üzerinden geniş bir yelpaze sunmaktadır. Anadolu motifleriyle özel işleme halı çeşitleri geleneksel ve modern dokuyla sunulur.  

 

Geleneksel Afyon Halı Modelleri  

Geleneksel Afyon yöresine ait halı modelleri, sevilen dokuma halının üretiminin yapıldığı yaygın yerler arasında yer alır. Altıgen ve petek motif örneklerinin bulunduğu Afyon halı mağazaları, unutulmayan özel halı örneklerinin geleneksel etkisini sürdürmeye devam etmektedir. Afyon halı modelleri, düz dokuma ve yaygı dokuma modelleriyle birlikte, makine ve Jüt halı çeşitlerine de sahiptir. 

  • Jüt halı ve kilim modelleri  
  • Dazkırı halı modelleri  
  • Çözgü ve atkı motif modeller 
  • El dokuma ve özel tezgah modeller 
  • Türkmen halı desenleri  

Çeşitliliğine sahip özel modellerdir. Şık tasarımlarla makine ve dokuma modelleri bir araya getiren geniş kreasyon ürünleri sevilen geleneksel motifleri de bir araya getirerek, unutulmaz çeşitler sunar. El dokuma ve özel tezgah dokuma modellerine yer verilmiştir.  

 

Makine ve Baskılı Afyon Halı Modelleri  

Afyon makine ve baskılı halı çeşitleri, göz alıcı seçeneklerle bir araya gelirken dünyanın sanat akımlarından etkilenen çeşitleri de sunmuştur. Afyon halı mağazaları, geniş makine ve baskılı halı modellerinde, Vintage ve patchwork çeşitlerine yer verirken çocuk ve bebek odaları için de özel seçenekler sunar.  

Patchwork halı nedir; Ufak kumaş parçalarının birleştirilerek dizayn edilmiş, sanatsal bir görünüme sahip olan halı modelidir. Kırk yama olarak da biline özel tasarımlar arasında yer almaktadır.  

 

Afyon Kilim ve Çocuk Odası Halı Modelleri  

Halı çeşitlerinde sevilen motifleri bir araya getiren geleneksel desenlerin yanı sıra modern çeşitliliğin de sunulduğu Divona Home, evinizin her alanına özel halı modellerini sunmaktadır. Kilim, halı, çocuk ve bebek halı modelleriyle birlikte sevilen baskı modellerine de yer verilmektedir. Şık ve iç dekorasyon manzaralarına uyum sağlayacak, göz alıcı desenlerle birlikte Afyon yöresine ait motiflerin bir araya geldiği özel tasarımlardır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı