En Güzel Kütahya Halı Modelleri Divona Home Halı Mağazasında

Kütahya Halı Modelleri

Kütahya iç Anadolu bölgesinin geleneksel motiflerinin bulunduğu özel tasarımlarla donatılmış halı mağazalarıyla fark yaratmaktadır. Altıgen ve üçgen motifler kullanılarak, yaygın ve düz dokuma halı çeşitlerine sahiptir. Kütahya halı modelleri makine, baskı, patchwork, kilim ve çocuk odası çeşitleriyle dizayn edilmiş geniş kreasyona sahiptir. Divona Home evinizde ve iş yerinizde kullanabileceğiniz geniş kategori ürünleri sunmaktadır.  

 

Kütahya Patchwork ve Baskı Halı Modelleri

Halı yüzyıllardır iç mimari alanında ve tasarım alanında kullanılmış, Osmanlı döneminde ihtişamı ve Padişahın zevkini temsil etmiştir. Duvardan yerlere halılarla kaplı saraylardan günümüze kadar gelmiş olan modeller Kütahya halı modelleri ile geleneksel dokusunu sürdürmektedir. Patchwork halı ve baskı halı çeşitleri 21. Yüzyıl eserleri olarak, geçmişten gönümüze yenilenmiş versiyonlarla dizayn edilmiştir.  

Kırk yama halı çeşitleri; olarak anılmakta olan Patchwork halı ince kumaşların işçilikle birbirine dikilmesi sonucunda elde edilen tasarımlar arasında yer almaktadır. Özel tasarımıyla göz kamaştıran modeller, makine modelleriyle bir araya gelse de farklı çeşitleri Bulunmaktadır. Baskı ve dikiş farklarıyla ilgi çekici modellerdir.  

 

Kütahya El Dokuma ve Geleneksel Halılar

El dokuma halıyla Kütahya’yı temsil eden modeller, üçgen, altıgen ve petek motiflerin yer aldığı özel halı desenleriyle süslenmiştir. Rustik modeller olarak, ilgi çekici özel tasarımlar Kütahya halı modelleri arasında kendine has görünümüyle ilgi uyandırmaktadır. Yaygı ve düz işleme ile yapılmış olan özel tezgah modeller ve el dokuma modeller, jüt örgü halıları da aynı kategoriyle sunmaktadır.  

Jüt halısı öze ihlamurgiller bitkilerinden yapılan % 100 doğada çözülen lif değeri yüksek bitkilerle dizayn edilmiştir. Sevilen motifler ve desenlerle bir araya gelerek, alerji ve toz toplama konusunda da hassas yapıya sahip modellerdir. Makine halılarına oranla daha hafif çeşitlerdir.  

 

Kütahya Vintage Halı Modelleri

Eski dönem halı motifleri ve eskitilmiş halı çeşitleriyle ilgi çekici halı kreasyonuna Divona Home mağazalarından ulaşabilirsiniz. Deri, kürk ve el dokuma modellerin yanı sıra baskı halılarla birlikte sevilen Vintage ürünlere de yer verilmiştir. Halılar % 100 doğada çözülebilen hammaddelerle üretilerek, çevreye ve kullanım alanına zarar vermeyecek şekilde dizayn edilmiş özel tasarımlardır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı