Bütçe Dostu Afyon Halı Fiyatları Divona Home'da

Afyon Halı Fiyatları

Kırkyama ( Partwork), Vintage, Örgü, Rustik, Makine, Baskılı, deri ve kürk halı çeşitlerine göre farklılık göstermekte olan Afyon halı fiyatları özel seçeneklerle bir araya gelerek geniş bir yelpazeyle sunulmuştur. Doğal görünüm ve tasarım manzaralarıyla üst kısmında bulunan desenler dünyadan bağımsız bir sanatsal detaylandırmaya sahiptir. Özel vurgular ve çizgilerle iç mimariden esneleren tasarlanmıştır. 

 

Afyon Kilim Ve Baskı Halı Fiyatları  

Kilimler ince ve örgü çeşitleri arasında yer alan özel dokuma modellerdir. Üzerlerindeki her bir renk geçişinde kullanılan farklı ip modelleriyle, kendine özgü tasarımlara sahip modellerdir. Afyon halı fiyatları, kilim, bası ve el dokuma modelleri olarak değişiklik göstermektedir. Kullanılan ip, örgü modeli ve metre karesine bakılarak kilim ve baskı halılarda özel fiyatlara yer verilmektedir.  

Baskı halılar özel makine ve örgü modellerin üzerine renkli dokuma yapılarak uygulanmaktadır.  

  • Özel tezgah ve el dokuma halılardan farklı olarak makine ile işlenmektedir.  
  • Jüt örgü ve örgü halı modelleri yün dokuma ile desenlendirilmektedir.  
  • Bütün modeller % 100 doğada çözülen hammaddeler kullanılarak dizayn edilmiştir.  

 

Afyon Makine Ve Patchwork Halı  

Partwork diğer adıyla kırk yama olarak doğu geleneklerinden dizayn edilmiş özel modellerdir. Farklı renk ve dokudan kumaşların bir araya getirilerek dikilmesiyle oluşturulan kompozisyon parçalardan bir bütün oluşturulur. Özel dokuma ve dikiş yöntemleri kullanılarak üretilen makine ve partwork halı modelleri uygun fiyat ve ekonomik seçeneklerle sunulmaktadır.  

Jüt halı ile geleneksel ve rustik akıma hitap edilirken, özel tezgah halılarıyla da dönemin en vurucu desenlerine yer verilmiştir. Afyon halı fiyatları, hayal ettiğinizden daha uygun ve ekonomik seçenekler sunarken aynı zamanda geniş ürün yelpazesiyle de göz kamaştırıcı modeller sunacaktır.  

 

Afyon Geleneksel Halı Fiyatları  

Geleneksel ve Vintage halı modeller, eskitilmiş veya eski desenlerden dizayn edilmiş motiflerle sunulmaktadır. Özel olarak işlenmiş olan geleneksel motifler, şık tasarımlarla dekorasyonunuza uygun tasarlanmakta, size özel seçeneklerle sunulmaktadır. Kilim, baskı halı ve örgü modelleriyle birlikte özel vintage tasarımlarla da göz kamaştırıcı çeşitleri inceleyebilirsiniz. Rustik, County ve shaggy modeller de tam sizin dilediğiniz çeşitler arasında yer alabilir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı