Zararlı Işınlardan Korunmak İçin En Uygun Bodrum Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Zararlı Işınlardan Korunmak İçin 6 Bodrum Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Bodrum bahçe şemsiyesi, Bodrum gibi sıcak ve güneşli iklimlerde kullanılmak üzere tasarlanmış dış mekân şemsiyesidir. Bahçe şemsiyeleri, genellikle güneşe dayanıklı kumaşlardan üretilir. Bu kumaşlar, UV ışınlarına karşı dirençli oldukları için güneşli günlerde insanları güneşin zararlı etkilerinden korurlar.

 

Bodrum Bahçe Şemsiyesi Modelleri Neler?

Bahçe şemsiyeleri, güneşli günlerde gölgeli bir alan yaratmak için mükemmel bir seçenektir. Ayrıca bahçenizin dekorasyonuna da şık bir dokunuş sağlarlar. Bazı Bodrum bahçe şemsiyesi modelleri şu şekildedir:

 

Dikdörtgen Bahçe Şemsiyesi

Adını tamamen şeklinden dolayı almıştır. Bodrum bahçe şemsiyesi modelleri arasında tercih edilmektedir. Çünkü boyutuna da bağlı olarak daha geniş alanda koruma sağlamaktadır. Kimileri doğrudan dikey olabildiği gibi kimi modellerde yana doğru çıkıntı olabilecek şekildedir.

 

Yuvarlak Bahçe Şemsiyesi

Yuvarlak modellerde ise üst kısımdaki koruma alanı dairesel bir formda üretilmiştir. Diğer Bodrum bahçe şemsiyesi türleri arasında sık tercih edilmektedir. Çünkü açılma ve kapanma mekanizması daha fonksiyoneldir. Basit bir teknikle kullanılabilmektedir.

 

Su Geçirmez Bahçe Şemsiyesi

Şeklinden ziyade tamamen üretilen malzemesine bağlı olarak ortaya çıkan türdür. Özellikle Bodrum bahçe şemsiyesi modelleri güneşten korunma adına kullanılır. Ancak tek kullanım noktası burası değildir. Yağmurdan korunmak ve ıslanmamak adına da üretildikleri görülür. Kullanım alanında su geçirmemesi adına özellikle bu modelleri satın alabilirsiniz.

 

Ahşap Bodrum Bahçe Şemsiyesi

Görüntüye önem verenlerin tercih etmesi gereken Bodrum bahçe şemsiyesi türleri arasındadır. Ayak ve aksamları ahşaptan üretilmiştir. Fakat kafa kısmındaki alanında ahşap kullanılmaz. Esnek bir su geçirmeyen panel kurulmaktadır. Bulunduğu alanda ciddi anlamda bir şıklık katacaktır. Dekorasyonu tamamlayıcı olduğu için özellikle görünüme önem verenler tarafından satın alınmaktadır.

 

Gölgeli Bahçe Şemsiyesi

Gölge yaratan ekstra bahçe şemsiye türleri bulunmaktadır. Kullanıldığı alan kısmında ekstra gölge yaratarak sıcak yaz aylarında ferahlıkta sunmaktadır. Gölgeli bu tarz şemsiyelerin bahçeler başta olmak üzere tatil bölgelerinde de sık sık tercih edildiği görülmektedir.

 

Açık Hava Pergola

Tam olarak şemsiye olmasa da temelde korunma yöntemlerinden birisidir. Ancak kullanılabilmesi için monte edilmesi gereken yapılara ihtiyaç duyulmaktadır. Özellikle evlerde gölge alan oluşturmak adına kurulmaktadır. Tente sistemi ile çalışarak açılıp kapanabilmektedir. Böylece yüksek oranda ışınlardan koruma sağlanmaktadır.

 

Lale Şemsiye Nedir?

Lale şemsiye, normal teleskopik şemsiyelerin aksine yukarıya doğru tıpkı yarasa kolları gibi iç içe kırılarak açılıp kapanan, modern ve estetik bir şemsiye modelidir. Lale şemsiye, yuvarlak ve kare formunda üretilebilen, %100 alüminyum gövdeli, polyester veya akrilik kumaşlı, su tahliyesi için özel bir oluk bulunan şemsiye çeşididir.

 

Şemsiye Tentesi Nedir, Ne İşe Yarar?

Şemsiye tentesi, şemsiye gövdesinin üzerine takılarak, güneşten ve yağmurdan koruma sağlayan bir aksesuardır. Şemsiye tenteleri genellikle suya dayanıklı ve güneş ışınlarını yansıtan malzemelerden yapılmıştır. Genellikle polyester, naylon veya olefin gibi malzemelerden üretilir. Bu malzemeler suya dayanıklıdır ve UV ışınlarını bloke eden özelliklere sahiptir.

 

En Ucuz Şemsiye Fiyatları Ne Kadar?

En ucuz Bodrum bahçe şemsiyesi fiyatları markaya, malzemeye, boyuta ve tasarıma bağlı olarak önemli ölçüde değişebilir. Birçok mağaza ve online satıcı, genellikle yaz aylarında dış mekân eşyaları arasında indirimler ve kampanyalar düzenler. Bu indirimlerden faydalanarak, kaliteli bir Bodrum bahçe şemsiyesi edinmek mümkündür.

Bodrum bahçe şemsiyesi fiyatları 2000 liradan başlamaktadır. Büyük boyutlu şemsiyeler ve daha kaliteli malzemelerin kullanıldığı şemsiyeler, fiyatları artırabilir. Ancak, en ucuz şemsiyelerin kalitesi ve dayanıklılığı, daha pahalı olanlardan düşük olabilir. Bu nedenle, satın almadan önce ürünün kalitesi ve özellikleri hakkında bilgi edinmek önemlidir.

 

Bodrum Bahçe Şemsiyesi Fiyatları Neye Göre Belirlenmektedir?

Bodrum bahçe şemsiyesi başta olmak üzere tüm şehirlerde fiyatları etkileyen temel unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurlar neticesinde net bir fiyat teklifi verilecektir. Bahçe salıncak ve şemsiye bütünlemesi ile oluşan paket imkânlarında etkiler daha da büyümektedir. Ancak genel itibari ile güncel Bodrum bahçe şemsiyesi fiyatları şu şekilde saptanmaktadır:  

Unsurlar

Etkileri

Firmanın Kâr Oranı:

Her firma belirli bir oranda kâr elde etmek ister. Bu yüzden firmaların uzun ve kısa vadede belirledikleri kâr oranları fiyatlandırmalar üzerinde etkili olacaktır.

Rakip Firma Fiyatlandırmaları:

Rakipler tarafından bahçe mobilyası ya da şemsiyeler için belirlenen fiyatlar etkilidir. Kimi firmalar daha düşük fiyatlar belirleyerek sürümden kazanmak ister.

Şemsiye Modelleri:

Bodrum bahçe şemsiyesi modelleri ücreti doğrudan etkiler. Çünkü her model kendi içerisinde değişikliğe sahiptir. Görünüm, üretim ve kullanılan malzemeler etkilidir.

Üretilen Malzeme Maliyeti:

Satışa sunulan Bodrum bahçe şemsiyesi türü hangi malzemeden üretildiyse buna göre maliyet üretir. Üretim aşamasındaki maliyet satış sürecindeki fiyatlara etki edecektir.

 

Bahsedilen tüm bu sebepler fiyatlara doğrudan etki edecektir. Belirli etmenlere dikkat ederek siz de fiyatın değip değmeyeceği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak uygun fiyatlı, kalitesi yüksek ve uzun süreli kullanım sağlayan modeller için adres belli: Divona Home! Siz de sitemiz üzerinden kısa sürede alışveriş yaparak memnuniyet elde edebilirsiniz.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı