Yüksek Konforlu Alanya Bahçe Oturma Takımı Modelleri Divona Home'dan Alınır!

Yüksek Konforlu 5 Alanya Bahçe Oturma Takımı!

Alanya bahçe oturma takımı ve diğer modelleri bahçelere ev konforunu sağlayan ürünlerden oluşmaktadır. Özellikle geniş bahçe balkon terasa sahip kişiler sıcak havaların keyfini açık alanlarda yaşayabilir. Doğayla iç içe geçirilen anları konforla birleştirmek isteyenler bahçe mobilyaları seçimine özen göstermelidir.

Evlerin dizaynı kadar bahçe balkon teras düzenlemeleri de son zamanlarda oldukça revaçtadır. Bahçelerinde çokça vakit geçiren kişiler pratik olmakla birlikte şık ve modern bahçe oturma grubu seçimleri yapmaktadır. Makinede yıkanabilir şekilde tasarlanmış katlanır minderleri, taşınabilir yapısı bahçe mobilyası arayanların tam da isteklerine yöneliktir.

 

Alanya Bahçe Oturma Takımı ile Rahatlığın Keyfini Çıkarın!

 Evlerin kapalı havasından kurtulup bahçelere balkonlara geçiş yapıldığı şu günlerde bahçe mobilyası ihtiyaç haline gelmiştir. Mobilyaların uzun ömürlü kullanım sunacak olması ilk aranan nitelik olmalıdır. Açık alanlarda kullanılan mobilyalar ısıya yağışa daha çok maruz kalır ve yıpranma oranı yüksektir. Bu nedenle Alanya bahçe oturma takımı seçimi doğru yapılmalıdır.

Mobilyanızı seçerken şu kurallara dikkat ederseniz uzun ömürlü ve memnuniyet garantili bir ürüne sahip olursunuz;

  • Alanınız ne kadar geniş olursa olsun alacağınız ürünlerin yerleşim düzenini planlayarak boyutlarına karar veriniz.
  • En önemli kural kalitedir. Ucuz bahçe mobilyaları düşüncesiyle aldığınız ürünler kullanılan malzemenin kalitesi düşürülerek elde edilir. Elbette ki kalitesiz malzeme eşittir kısa kullanımdır.
  • Mobilyada kullanılan malzemeye dikkat edin. Özel ağaçlardan yapılmış Alanya bahçe oturma takımı konforla beraber hijyeni ve estetiği de getirecektir.
  • Bahçe mobilyası ısıya neme dayanıklı olmalıdır. İstediğiniz zaman temizleyebileceğiniz mobilyalar tercih ediniz.
  • Alanya bahçe oturma takımı yanında gelen minder ve yastıkların yıkanabilir, temizlenebilir olduğuna dikkat ediniz.
  • İhtiyacınızdan fazla mobilya almayınız. Alanınızın genişliği kullanmayacağınız eşyaların konumunu değiştirmeyecektir.
  • Rengini bahçeyle uyumlu, boğmayacak ve kaybolmayacak renkler olarak tercih ediniz.

 

Alt ve Sırt Minderli Alanya Bahçe Oturma Takımı

Tropik ağaç olan akasya ağacından özenle yapılmış bir bahçe, balkon-oturma grubu çeşididir. Alanya bahçe oturma takımı hava şartlarına son derece dayanıklı düzeyde imal edilmiştir. Kullanılan ağacın uzun ömürlü olması sıcak soğuk fark etmeksizin rahatlıkla kullanabilmenizi sağlamaktadır. Katlanır minderleri yıkanabilir düzeydedir. Kimyasal maddelerle temizlik gerekmez. Temizlik için sünger ve su yeterlidir.

 

Rattan Balkon Takımı

Dış mekanda canlılık ve aydınlık hava isteyenlerin tercih etmesi gereken ürünlerden biridir. Rattan balkon takımı uzun süre kullanım sağlamaktadır. Her türlü hava koşuluna oldukça dayanıklı olup, kolaylıkla taşınabilmektedir. Minderlerin fermuarlı olması temizlenmesi açısından pratiklik sağlamaktadır. Keyifli sohbetlerin ve yemek organizasyonlarının yaşanacağı Alanya bahçe oturma takımı modelidir.

 

Alüminyum Köşe Takımı

Fırın boyalı olan Alanya bahçe oturma takımı alüminyum malzemeden üretilmiştir. Mobilyada konfor ve şıklık gözle görülür düzeyde ele alınmıştır. 1 adet köşe, sehpa ve minderden oluşmaktadır. Minderleri düğmeli ve astarlıdır. Kaliteli bu ürünü bahçelerinizde görmek için Divonahome.com’u ziyaret ediniz.

 

Puflu Bahçe Oturma Grubu

Alanınızın küçük büyük olması fark etmeksizin zarif mobilyaları tercih edebilirsiniz. Alüminyum iskeletli Alanya bahçe oturma takımı dış mekanda rahatlıkla kullanılma özelliğine sahiptir. Kumaşı su tutmaz ve kolay şekilde temizlenebilmektedir. Puf ve sehpasıyla satışı yapılan bu ürün bahçe balkon ve teraslarınızın gözde mobilyaları olacaktır.

 

Bahçe Balkon Koltuk Takımı

Dış mekan kumaşlarının tercih edildiği bu model alüminyum iskelete sahiptir. Minderlerdeki kumaş su itici özelliğe sahiptir. Kullanılan alüminyum malzemesinin hafif olması taşınma açısından büyük avantaj sağlamaktadır. Şık bir görünüm ile birlikte konforu sunan Alanya bahçe oturma takımı ılık esen yaz akşamlarının keyfini sürmenizi sağlayacaktır.

 

Ahşap Bahçe Mobilyası Özellikleri Nelerdir?

Ahşap mobilyalar yıllardır sevilerek kullanılan ürünlerden biridir. Zarafeti ve ortama verdiği doğallığıyla açık yaşam alanlarına hareket ve canlılık katmaktadır. Ahşap mobilyalar hakkında bilinmesi gereken en önemli detay farklılıkların olabileceğidir. Doğadan gelen hiçbir malzeme birebir aynı değildir. Renk doku farkı kesinlikle bulunur. Bunun örneği Alanya bahçe oturma takımı modellerinde de mevcuttur.

Ahşabın ömrünü uzatmak kullanıcıya bağlıdır. Alanya bahçe oturma takımı gibi doğal ürünlerin kullanılması esnasında dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır;

  • Ahşap bahçe mobilyası ne kadar ısıya neme dayanıklı olursa olsun yapabildiğiniz müddetçe sert hava şartlarından korunmalıdır.
  • Ahşap ürünler doğru bakım süreci istemektedir. Aksi takdirde erken yıpranma gözlemlenebilir.
  • Temizliği kimyasallar yerine saf su ile yapılmalıdır. Su ve bez bunun için yeterli olacaktır.

Ahşap ürünler hakkında bilinmesi gerekenler;

Sıvı Teması

Ahşap sandalye masa gibi tüm mobilyaların uzun süre suyla teması olmamalıdır.

Güneş Teması

Uzun süre güneşe maruz kalmak ahşabın renginin solmasına neden olmaktadır.

Sert Temizlik Malzemeleri

Alanya bahçe oturma takımı gibi temizlik ve bakımı yumuşak bir bezle veya havlu kağıt ile yapılmalıdır.

Sprey Kullanımı

Ahşap mobilyalara özel spreyler bulunmaktadır. Kullanma talimatı eşliğinde kullanmakta sakınca yoktur.

Sert Kimyasallar

Ahşap narin bir malzemedir. Sert kimyasallar kullanmaktan kesinlikle kaçınılmalıdır.

Korumak

Isıdan nemden koruma amaçlı bir örtü ile mobilya üzerini örtmek istiyorsanız, örtünün hava aldığından emin olunuz. Aksi takdirde nem nedeniyle küflenme görülecektir.

 

Divona Home sağlığınızı konforunuzu ve bütçenizi düşünen ürünlerle hizmet vermektedir. Dekorasyona dair dilediğiniz her ürüne divonahome.com üzerinden ulaşabilir, anında sipariş verebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı