Uyumlu Mobilya Arayışında Olanlar İçin Şezlong ve Masa Seçenekleri

Şezlong Sandalye İle Uyumlu Masa Modelleri

Şezlong sandalye ile uyum içerisinde kullanılan masa modelleri, klasik ve modern çizgilerle tasarlanır. Çeşitli ihtiyaçlara uygun şekilde tasarlanan pek çok model bulunur. Masa modelleri üretildiği malzemeye ve boyutlara göre çeşitlenir.

Havuz, sahil ve kamp alanlarında popüler bir kullanıma sahip şezlong sandalye çeşitleri, vazgeçilmez ürünler arasında yer alır. Belirtilen alanlarda daha konforlu bir şekilde vakit geçirebilmeniz için, bu ürünlerle uyum sağlayacak masa çeşitlerini tercih etmelisiniz. Kişisel zevklerinize uygun olarak tercih ettiğiniz masalar, pratik bir kullanım fırsatı sunacaktır.

 

Göz Alıcı Tasarımlara Sahip Şezlong Sandalye İle Uyumlu 4 Masa Modeli

Hem şıklığı ve konforuyla beğeni toplayan hem de koltuk gibi kullanılan şezlong sandalye, keyifli bir şekilde güneşlenme imkânı sunar. Bunun yanında şezlong sandalye modelleriyle kullanılan masalarda, keyifli dakikalar geçirebilmeniz için konfor sağlayacaktır.

İhtiyacınıza ve beğeninize göre olan masa çeşitlerine Divona Home üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Peki, şezlong sandalye alternatifleriyle uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz masa modelleri nelerdir? İşte detaylar!

 

Ahşap Masa

Ahşap masa modelleri, katlanır şezlong sandalye modelleriyle birlikte tercih edilebilir. Hem temizliğinin kolay olması hem de doğal bir görüntüye sahip olması, tercih edilme nedenleri arasındadır. Ayrıca bu modeller, dış koşullara karşı da yüksek düzeyde dayanıklılık gösterir.

Sade ve şık bir görüntü sunan ahşap masalar, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Böylelikle ister havuz kenarında ister kamp alanlarında isterseniz de plaj ve deniz kenarlarında şezlonglarla birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstelik bu masaları ahşap yapıdaki ürünlerle kullandığınızda, uyumlu ve eşsiz bir görüntü ortaya çıkaracaktır.

Katlanabilir ahşap masa modelleri de bulunmaktadır. Bu modeller hem hafiftir hem de pratik bir kullanıma sahiptir. Böylelikle istenilen alanlara kolaylıkla taşınabilir.

 

Alüminyum İskeletli Masa  

Şezlong sandalye modelleriyle uyumlu olan alüminyum iskeletli masa alternatifleri, portatif bir kullanıma sahiptir. Özellikle hafif yapısı, hem sahilde hem de kamp yaparken avantajlı bir kullanım sunar.

En ideal ürünler arasında yer alan bu modellerin temizliği ise pratik bir şekilde gerçekleşir. Ayrıca uzun yıllar kullanıma olanak sağlayan kaliteli bir yapısı da mevcuttur. Üstelik tasarlanan katlanabilir modelleriyle, kullanacağınız alanlarda konfor sağlayabilirsiniz. Katlanır yapısı sayesinde az yer kaplar. Böylelikle sırt çantası ya da çeşitli araçlarda kolaylıkla taşınması fırsatı sunar.

Alüminyum iskeletli masa çeşitleri arasında farklı renk alternatifleriyle üretilmiş pek çok ürüne rastlayabilmek mümkündür. Sizde şık görünümüyle eşsiz bir kullanım sunan bu ürünleri tercih etmek istiyorsanız, çeşitli renk ve tasarımlarla oluşturulan modelleri inceleyebilirsiniz.

 

Şezlong Sandalye: Plastik Masa

Plastik masalar, diğer masa çeşitlerine göre daha ekonomik fiyatlara sahip olan modellerdendir. Bu masaların özellikleri arasında rahatlıkla taşınabilmesi ve konforlu bir kullanım sağlaması vardır. Plastik masaların yapımında kullanılan malzemelere göre performansında değişiklik yaşanır.

Kamp, havuz ve plaj şezlong sandalye modelleri ile rahatlıkla kullanabileceğiniz bu masalar, renkli tasarımlara sahiptir. Tercihinize veya ihtiyacınıza göre kare, yuvarlak ya da oval şekle sahip plastik masaları da satın alabilirsiniz. Özellikle plastik masa tercihinizde kullanılan ham maddeye dikkat etmeniz gerekir.

Bu modellerin temizliği oldukça kolaydır. Ayrıca hafif yapısıyla bir yerden bir yere taşınma kolaylığı da sunar. Sıcak ve soğuğa dayanıklı olduğundan dolayı, şezlong sandalye ile kullanılan ürünler arasındadır.

 

Rattan Model Masa

Daha çok bahçe ve balkonlarda kullanılan rattan model masalar, şezlong sandalye çeşitleriyle de kombinlenebilir. Kullanıldığı yerlerde üst düzey dayanıklılık gösteren bu modeller, tasarımlarıyla öne çıkar. Tropikal alanlarda bulunan ağaçların dal kısımlarıyla örülerek oluşturulan masalar, zarif ve modern bir görüntüye sahiptir.

Tercih edeceğiniz alan için en uygun rattan model masa modelini seçmeniz gerekir. Böylelikle sorunsuz bir kullanım elde edebilirsiniz. İstenilen boyutlarda ve tasarımlarda örgü masalara ulaşabilmeniz oldukça kolaydır.

Küf ya da pas gibi deformelerin yaşanmadığı rattan masalar, kullanım avantajı da sunmaktadır. Ayrıca sunduğu diğer avantajlar arasında, oldukça hafif bir yapıya sahip olması da vardır. Böylelikle günün en güzel saatinde güneşlenebilmek için tercih ettiğiniz alanlarda, bu masaları kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Çeşitli hava şartlarına karşı dayanıklılık sunan modellerle uzun süreli kullanım fırsatı elde edebilirsiniz. Ayrıca örgü masaların alerjik yapmayan bir dokusu mevcuttur. Üstelik su ve sabun ile pratik bir şekilde temizlenebilir. Bu modellerin kaliteli ürünlerden yapılması, kullanıma bağlı olarak masaların renginde solma ya da dökülme yaşamamanızı sağlar.

 

Şezlong Sandalye Modellerine Yakışacak Ekonomik Masa Fiyatları

Farklı alanlarda tercih edilen şezlong sandalye ile uyumlu masaların fiyatları çeşitlidir. Tıpkı şezlong sandalye fiyatları için belirleyici kriterler bulunduğu gibi tercih edilen masalar içinde aynı şey geçerlidir.

Bu noktada masaların boyutu, üretildiği malzeme, tasarımı ve rengi gibi detaylar fiyatların belirlenmesinde etkilidir. İhtiyacınıza en uygun olan modele ekonomik seçeneklerle sahip olabilirsiniz. Ahşap, plastik, rattan, katlanır alüminyum şezlong fiyatları ve uygun masa modelleri için, Divano Home sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı