Tercih Edilen Özelliklere Göre en Uygun Şezlong Nasıl Seçilir?

Şezlong Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken 5 Şey!

Şezlong, yaz mevsiminde ihtiyaç duyulan ürünlerden bir tanesidir. Özellikle plajlarda yoğun bir şekilde kullanılır. Rahat ve konforlu bir kullanıma sahip olan bu ürünün, evlerin bahçelerinde de kullanımı tercih edilir. Daha çok sakin ve sessiz bir bahçeye sahip olan kişiler, güneşin tadını bu ürünle çıkarmak isteyebilirler.

Geniş bahçelerde yer alan havuzlarda da şezlong tercih edilerek konfor artırılabilir. Plajlarda veya bahçelerde kullanışlı bir şezlong satın almak isteyen kişiler, tercihini kaliteli ürünlerden yana kullanmalıdır. Hangi ürünün kaliteli olduğunu anlayabilmek için, dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunur.

 

Şezlong Nedir? Şezlong Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Şezlong, uzun koltuk olarak tabir edilebilir. Taşınabilir özelliğe sahiptir. Ayrıca ayarlanabilir bir yapıdadır. Bu ürün, deniz kenarında dalgaların sesini kulak verip kitap okuma ve güneşlenme gibi aktivitelerin gerçekleştirilebilmesini sağlar. Aynı zamanda bahçelerde güzel havanın tadını çıkarabilmek ve doyumsuz vakit geçirmek içinde kullanılır.

Uygun ve kaliteli bir modelin seçilebilmesi için üretildiği materyal, rengi ve tasarımının yanında pek çok detaya dikkat edilmesi önemlidir. İşte detaylar!

 

Portatif Olması

Seçilen modelin portatif olması, kullanım sonrasında kolaylıkla katlanabilmesini sağlar. Tekerlekli katlanır şezlong modelleri, tercih edilen en akıllıca seçimdir. Bu modeller bahçe ve plajlarda daha az yer kaplar ve kullanım avantajı sunar.

Ayrıca ahşap katlanır şezlong sandalye modellerinin de, portatif olması büyük önem taşır. Bu sebeplerden dolayı sıcak yaz aylarında portatif özelliğe sahip modeller satın alabilirsiniz. Bahsedilen modeller ile güzel havanın keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.

 

Kullanım Alanın Seçilmesi

Şezlong nerede kullanılır? Plaj kamp yatağı, evlerin bahçelerinde veya havuz kenarlarında tercih edilebilir. Özellikle satın alınacak olan ürün nerede kullanılacaksa, ona göre bir model seçimi yapılmalıdır.

Evlerinde büyük ve güzel bir bahçeye sahip olan kişiler, rahat, sallanan ve dekoratif bahçe mobilyaları seçebilirler. Plaj ve benzeri yerlerde tercih edilen modellerinse hafif yapıda olması kullanım açısından avantaj sağlar.

Her pozisyona kolaylıkla getirilebilen modeller daha çok kumsal ve havuz kenarlarında kullanılır. İlkbahar ve yaz mevsiminde vazgeçilmez ürünler arasında yer alan ürünler, hafif ve konforlu yapısıyla pek çok yerde kullanımı tercih edilir.

 

Şezlong Modellerinin Uzun Ömürlü Olması

Uzun ömürlü modeller, dayanıklı malzemelerden üretilirler. Bu sebepten satın alınan modellerin uzun ömürlü bir şekilde kullanılabilmesi için, hangi malzemeden üretildiğine dikkat edilmelidir. Böylelikle daha konforlu ve sorunsuz bir kullanım fırsatı sağlanabilir.

 

Kolay Temizlenebilir Olmalı

Su ve kumun yer aldığı alanlarda kullanılan bu modellerin kolay temizlenebilir olmasına önem verilmelidir. Özellikle şezlong minderi gibi ürünlerin üretildiği malzemeler, pratik bir şekilde temizlemeye uygun maddelerden yapılmış olmalıdır. Belirtilen noktalara dikkat edildiği takdirde, ürünlerin su ve kumdan arındırılabilmesi kolaylıkla gerçekleşir.

 

Ölçüleri Doğru Seçilmeli

Bahçe, plaj ve havuz başında sık tercih edilen modellerin istenilen şekilde kullanılabilmesi gerekir. Bu noktada özellikle satın alınan ürünün ölçülerine dikkat edilmelidir. Kullanılan alan için uygun ölçülere sahip ürünler tercih ederek, hem şık bir görünüm hem de konforlu ve lüks bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Hafif güneşli havalarda en güzel anları yaşamaya imkân sunan şezlong genişliği kaç cm olmalı? Ortalama olarak bahsedilen ürünlerin genişliği 60-70 cm aralığında olmaktadır. Bu boyutlarda bir model kolay bir kullanım fırsatı sağlayacaktır.

 

Şık ve Zarif Tasarımlara Sahip Şezlong Hangi Malzemeden Yapılır?

Şezlong sandalye ve diğer modeller, gün içerisinde güneşten en iyi şekilde yararlanmaya yardımcı olur. Şık ve zarif tasarımlara sahip olan modellerin farklı materyaller kullanılarak üretimi gerçekleşir. Bu noktada ahşap, plastik ve alüminyum malzemelerden üretilirler. Havuz ve deniz keyfinizi üst noktalarda yaşayabilmeyi sağlayan ürünleri, ihtiyaca uygun bir şekilde tercih edebilirsiniz.

Modern dekorasyon trenleri çizgisinde tasarlanan modeller sayesinde bahçe dekorasyonunun en güzel şekilde gerçekleştirilebilmesi mümkün olur. Plaj gibi alanlarda kullanılan hafif yapıdaki modellerin aksine bahçelerde daha ağır yapıdaki modeller kullanılabilir. Böylelikle dekoratif özelliğe sahip ahşap şezlong ürünleriyle, eşsiz bir bahçe dekorasyonu gerçekleştirilebilir.

Konforlu yapıdaki sarı bahçe katlanabilir modeliyle hem vücudu en iyi şekilde dinlendirebilmek hem de yaşam alanlarının tadını doyasıya çıkarabilmek mümkündür. Ayrıca özel bir tasarıma sahip İbiza katlanır ahşap modeli de, ilkbahar ve yaz aylarında güneşlenmek için tercih edilen vazgeçilmez modellerdendir.

Bahsedilen ürünler arasında konforuyla ön plana çıkan Lara kollu model, kolay bir şekilde taşınabilmesi ve geniş alana sahip olması sebebiyle çok sevilir. Alüminyum malzemelerden üretilen Fenix model ise dayanıklı yapısı ile uzun süreli kullanım sağlar. Tüm bu modeller dış mekânlarda yüksek düzeyde dayanıklılık sunmaktadır. Böylelikle hem UV ışınlarına hem de suya karşı dirençli olmaktadırlar.

 

Pratik Bir Kullanım Sunan Şezlong Fiyatları

Şezlong koltuk takımı, kollu ve kolsuz olarak tasarlanan modeller eşsiz seçeneklerle sunulur. Sıcak havalarda en güzel anların yaşanabilmesine yardımcı olan bu ürünler, farklı renklerde ve tarzlarda üretilerek kişisel alanların oluşturulmasında etkilidir. Her bütçeye uygun bir şekilde sunulan pek çok ürün vardır. Pratik bir kullanıma sahip olan ürünler, farklı bir fiyat aralıklarıyla sunulur.

Modellerin imalatında kullanılan malzemeler, fiyatlarındaki belirleyici kriterlerden olmaktadır. Bu noktada ahşap, örgü, alüminyum ve plastik yapıdaki ürünler çeşitli fiyatlara sahiptir. Tüm bunların yanında ürünlerin rengi, tasarımı ve boyutu gibi kriterlerde fiyatlara etki eder.

Ayrıca modellerde yer alan minderin suya ve güneş ışığına dayanıklı bir yapısının olması da fiyatlandırma açısından önem taşır. İhtiyaca ve bütçeye uygun ve indirimli  bir model seçilerek, satın alma işlemi gerçekleştirilebilir.

Yaşam alanlarında kullanışlı ürünler satın alabilmek için, kullanıcı yorumları okunabilir. Böylelikle ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayan şık ve avantajlı ürünlere sahip olunabilir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı