Tekli Salıncak Modelleri Hangi Durumlarda Tercih Edilmeli? | 10 Model

Tekli salıncak modelleri genellikle küçük alanların ve dar bahçelerin en sevilen ürünlerindendir. Divona Home tekli salıncak modelleri oldukça çeşitlidir.

Bahçe mobilyası denildiğinde akla birçok ürün gelmektedir. Genellikle firmamızın en çok satanlar kategorisinde yer alan bahçe mobilyaları birbirinden şık ve estetik görünüme sahiptir. Ahşap bahçe mobilyaları, bahçe köşe takımları, bahçe oturma grupları, bahçe sandalyeleri ve bahçe masaları muazzam görünümleri ile dikkat çekmektedir.

En Popüler Olan Tekli Salıncak Modellerini Tercih Etme Nedenleri Nelerdir?

Bahçe balkon salıncağı çift kişilik veya tek kişilik olarak tercih edilmektedir. Genellikle ihtiyaca veya alanın büyüklüğüne göre salıncağın modeline karar verilmektedir. Ev içi salıncak seçimlerinde alandan tasarruf etmek adına tekli salıncak tasarımları önerilmektedir.

Tekli salıncak modelleri her geçen gün farklı tasarımlar ve model çizgileriyle satışa sunulmaktadır. Divona Home bu konuda kendini geliştirerek, her alanda görmeye alışkın olunan salıncak modellerini müşterilerle buluşturmaktadır. Tekli salıncak modellerinin tercih edilmesini kolaylaştıran çeşitli noktalar bulunur. Bu noktalar;

1 – Bahçe Keyfini Maksimuma Çıkarmak

Bahçede dekorasyon önerilerinde yer alan birçok ürünle, daha keyifli alanlar oluşturabilirsiniz. Bahçe salıncağı, bahçe şemsiye modelleri, bahçe mobilyaları ve çeşitli aksesuarlar kullanarak; hem estetik bir görünüm elde edebilir hem de aradığınız keyifli ortama ulaşabilirsiniz.

Dar bir bahçeye sahipseniz ancak keyfimden de ödün vermek istemiyorum diyorsanız, tekli salıncak tasarımlarına göz atabilirsiniz. Daha küçük boyutlarda bulunan salıncaklar, hem bu alanlara çok yakışmak da hem de dikkat çekmektedir.

2 – Bahçe Dekorasyon Fikirleri Oluştururken Konforu Artırmak

Daha konforlu bahçeler için, çeşitli mobilyalar kullanmalısınız. Tekli salıncak modelleri ve salıncaklarla uyumlu olan mobilyalar tercih ederek, konforu üst noktalara taşıyabilmeniz mümkündür.

3 – Estetik Bir Bahçeye Sahip Olmak

Bir dekorasyonun olmazsa olmaz parçaları bulunmaktadır. Genellikle sizin estetik gözünüz ve tercihleriniz dekorasyonunuzu oluşturan en önemli kriterlerdir. Bahçelerde oturma grubu modelleri, sandalye ve masalar görmek genellikle standarttır. Ancak çiftli veya tekli salıncak modellerini de dekorasyonlarınıza yer vererek estetik görünümü daha da yükseltebilirsiniz.

4 – Dar Alanları Doğru Bir Şekilde Dekore Etmek

Özellikle dar alanlara sahip olan kişilerin mutlaka bu alanları doğru bir şekilde dekore etmesi önemlidir. Çünkü doğru mobilyalar seçilmeyerek dekore edilen alanlar göz yorucu ve sıkıcı bir görünüme kavuşmaktadır.

Daha küçük ebatlarda bulunan bahçe balkon mobilyaları tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem alandan tasarruf edebilir hem de şık ve estetik bir alana sahip olabilirsiniz. Tekli salıncak tasarımları da tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alır.

Divona Home En Sevilen Tekli Salıncak Balkon Bahçe Tasarımları

Divona Home tekli salıncak modelleri günün yorgunluğunu rahat bir şekilde atabilmeniz için, özellikle tasarlanan ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünler hem konfor sunmakta hem de dekoratif olarak güzel bir görünüm vermektedir. Firmamız kalitesi ve farkıyla, her türlü zevk ve ihtiyaca hitap eden ürünler sunmaktadır.

Özel tasarımları, dış hava şartlarına uygun olarak tasarlanmaları ve çeşitli renk seçenekleriyle tekli salıncak modelleri çok sevilmektedir. Diğer mobilyalar ile uyumlu olan bu ürünler, kullanım açısından da birçok avantaja sahiptir. Firmamızın en çok sevilen ve çok satan tekli salıncak modelleri şöyledir;

1 – Fındık Tekli Rattan Bahçe Salıncağı

Tekli salıncak koltuk ev içi ve bahçeler için ideal bir parçadır. Özellikle rattan materyalden üretilen salıncaklar zarif ve hoş bir tasarıma sahiptir. Üstün kalitedeki malzemeden üretilen fındık tekli rattan salıncak modeli; hem görünümü hem de konforuyla dikkat çekmektedir. Ürüne ait özellikler şu şekildedir;

  • Kolay bir şekilde temizlenebilir.
  • Alüminyum iskelete sahiptir.
  • Uzun yıllar kullanıma uygundur.
  • Minder opsiyonludur.
  • Güneşin zararlı ışınlarına ve yağmur gibi hava koşullarına karşı dayanıklıdır.

2 – Milano Antrasit Sepet Salıncak

Milano tekli salıncak firmamızın en göze çarpan ürünlerinden bir tanesidir. Eşsiz tasarımı ve kullanışlı yapısı ile müşterilerin beğenisini kazanmaktadır. Bu ürünlerin en belirgin özelliklerinden bir tanesi, konforlu bir şekilde kullanım sunmalarıdır. Milano bahçe salıncak modeli ergonomik yapısıyla da ihtiyaçlara hitap eder.

Avantajlı özellikleri de dikkat çeken bu salıncak modeli, dış mekân koşullarına uygun olarak üretilmiştir. Bahçe dekorasyonlarını yükseltici bir etkiye sahiptir. Modern görünümüyle öne çıkan salıncağın özellikleri şöyledir;

  • Kaliteli bir kumaştan üretilmiştir. Bu kumaş solma ve yıpranma gibi özellikleri sahip değildir.
  • Su itici özelliği vardır.
  • Modelin sahip olduğu minder %100 boncuk elyaftan oluşur.

3 – Cenova Bahçe Balkon Salıncak

Benzersiz tasarımı ile yüksek konfor sunan Cenova tekli salıncak minderi ile göz kamaştırmaktadır. Bu ürünler yaşam alanlarının daha konforlu bir alana dönüşmesini sağlar. Özellikle çocuklu ailelerin tercihi olan tekli modeller her zevke hitap etmektedir. Ürünün dikkat çeken özellikleri şöyledir;

  • El işçiliği ile üretilmiştir.
  • Zararlı güneş ışınlarına karşı dirençlidir.
  • Farklı renk seçeneklerine sahiptir.
  • Aşınmaya ve haşerelere karşı dayanıklıdır.

4 – Capri Bodrum Rattan Bahçe Balkon Salıncağı

Capri Bodrum bahçe balkon salıncağı dekorasyonlara renk katacak bir tasarıma sahiptir. Ergonomik yapıya sahip olan bu tekli salıncak kurulumu açısından da pratiktir. Tasarımı sayesinde bahçe ve balkonların hoş bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ürüne ait detaylı özellikler şu şekildedir;

  • Olumsuz hava şartlarına karşı dayanıklıdır.
  • Ürüne ait minderler kolay bir şekilde temizlenir.
  • Mantar, haşere, aşınmaya karşı dirençlidir.
  • Wintect teknolojisi ile üretilmiştir.

5 – Capri Alaçatı Örgü Bahçe Salıncağı

Capri tekli salıncak modelleri el işçiliği ile üretilmektedir. Rahat ve konforlu tasarımları keyifli bir oturma imkânı sunar. Minderli bir ürün olan tasarım, sadece dış mekânların değil iç mekânların da aranan parçaları arasında yer alır.

Divona Home salıncak modelleri arasında şık tasarımı ve farklı renkleri ile dikkat çeken ürünün çeşitli özellikleri bulunur. Her zevkle hitap eden örgü salıncak modelinin özellikleri şöyledir;

Capri Alaçatı Salıncak Özellikleri

Yıkanabilir ve temizlemesi kolaydır.

Dört mevsim kullanılabilir özelliğe sahiptir.

Üretime el işçiliği ile yapılmıştır.

Wintect teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.

Güneşin zararlı ışınlarına karşı dayanıklıdır.

Haşere ve mantara karşı dayanıklıdır.

6 – Capri Milas Rattan Bahçe Salıncak

Kullanım yönünden avantaj sunan tekli salıncak koltuk modelleri açık alan dekorasyonlarına çok yakışmaktadır. Sadece dış mekanlarda değil iç mekanlarda da pratik bir kullanıma sahiptirler.

Capri Milas rattan salıncak boyutuyla da oldukça idealdir. Bahçe balkon ve iç mekânlarınıza yakışacak ürünün özellikleri şöyledir;

  • Wintect teknolojisi ile üretilmiştir.
  • Yıkanabilir bir yapıya sahiptir.
  • Olumsuz hava koşullarına, haşere ve mantara karşı dirençlidir.
  • Kolay temizlenebilen minderlere sahiptir.

7 – Capri Baby Gümbet Rattan Bahçe Salıncak

Hem çocuklar hem de yetişkinler için ideal bir salıncak arıyorsanız, Capri Baby Gümbet salıncak oldukça idealdir. Bahçe sandalyesi çeşitleri ile uyumlu olan bu ürün ve kaliteli malzemesi ve şık tasarımı ile dikkat çeker.

Küçük balkon mobilyaları arasında en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Ürüne ait detaylı özellikler şöyledir;

  • El işçiliği ile üretilmiştir.
  • Tüm kötü hava şartlarına karşı dirençli bir üründür.
  • Kolay temizlenebilir.
  • Wintect teknolojisi kullanılarak imal edilmiştir.

8 – Capri Gümbet Rattan Bahçe Balkon Salıncak

Rattan dokuya sahip olan bahçe balkon mobilyası modelleri hem estetik hem de kaliteli görünümleri ile dikkat çekmektedir. Olumsuz hava şartlarına karşı direnç gösteren bu ürünler, tarzlarıyla da her dekorasyona uyum sağlar.

Bahçeleri renklendiren bahçe balkon sandalyeleri ile uyumlu olan bahçe salıncakları kullanım yönünden avantajlıdır. Hem iç hem de dış mekân kullanımına uygun olan bu modeller çeşitli özellikler barındırır. O özellikler ise şöyledir;

  • Tüm hava şartlarına karşı direnç göstermektedir.
  • Wintect teknolojisi ile imal edilmiştir.
  • Haşere ve mantar tutmaz.
  • Aşınmaya karşı dirençlidir.

9 – Victor Tekli Salıncak

En konforlu tekli salıncak tasarımları dış mekanların aranan ürünleridir. Bu ürünler kullanıldıkları alanlara rahat bir oturum alanı sunar. Minderli yapıya sahip salıncak modeli, konforu da beraberinde getirir.

Divona Home farklı renk ve fonksiyonel ölçülerde üretilen salıncaklarıyla trend dekorasyonlar oluşmasına imkan sunar. Firmamız satışa sunduğu bahçe salıncağı modelleri ile adından söz ettirmektedir. Victor salıncak modeli de bu ürünlerin başında gelmektedir. Ürüne ait detaylı özellikler şu şekildedir;

  • Estetik ve konforlu bir tasarımı vardır.
  • Kötü hava koşullarına karşı dayanıklıdır.
  • Kaliteli kumaştan üretilmiştir. Ürün kumaşı solma ve yıpranma gibi bir etki göstermez
  • Süngerler su geçirmez yapıdadır.

10 – Oscar Tekli Bahçe Balkon Salıncak

Alüminyum, rattan, ahşap, metal ve demir salıncak modelleri; özellikleri ve tasarım detaylarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Salıncak modelleri kullanılacak alanın dekorasyon stiline göre seçilmelidir.

Alüminyum iskelete sahip olan Oscar bahçe salıncağı, keyifli alanlar oluşmasına imkân sunar. Alan kullanımı için uygun olan bu model her türlü dekorasyona uyum sağlamaktadır. Ürünün sevilen özellikleri şöyledir;

  • Su geçirmez ve yanmaz özelliğe sahiptir.
  • Güneşin zararları ışınlarına ve olumsuz hava şartlarına karşı dayanıklıdır.
  • Hem iç hem de dış mekân kullanımı için uygundur. Ayrıca bu ürün dört mevsim boyunca kullanılabilir.
  • Farklı renk alternatifleri bulunmaktadır.

Sık Sorulan Sorular

Divona Home tekli salıncak modelleri ile ilgili çeşitli detaylar merak edilmektedir. İşte, bu konudaki en sık sorulan sorular;

1 – Tekli Salıncak Kaç Kilo Taşır?

Tekli salıncak modelleri 120 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Ancak farklı özellikleri ve detayları bulunan tekli salıncak modelleri 120 kilogramın üstüne de çıkabilmektedir.

2 – Sallanan Salıncak Adı Nedir?

Sallanan tekli salıncak modelleri mevcuttur. Ayrıca daha küçük sallanır modeller için hamak tasarımları tercih edilebilir. Divona Home salıncak gibi hamak modelleri için de firmamızı ziyaret edebilirsiniz.

3 – Bahçe Sandalyesi Modelleri Nelerdir?

Bahçe sandalye modelleri farklı materyallerden üretilerek, dekorasyonlara zarif bir şıklık kazandırmaktadır. Plastik bahçe sandalyesi, ahşap, rattan koltuk sandalyeler genellikle dış mekânların en çok tercih edilen ürünleridir.

Firmamız katlanır bahçe sandalyesi modelleri ile dikkat çekmektedir. Genellikle piknik ve diğer alanlar için uygun olan bu ürünler, ofis sandalyeleri olarak da tercih edilir. Farklı materyalden üretilen bahçe sandalyesi fiyatları değişiklik göstermektedir.

4 – Divona Home Bahçe Mobilyası Çeşitleri Nasıldır?

Divona Home bahçe mobilyası konusunda zengin bir içerik sunmaktadır. Çiftli salıncak, tekli salıncak, şezlong, oturma grubu, koltuk takımı, köşe takımı, bahçe masa takımı modelleri; bahçe mobilyalarının başında gelmektedir. Ayrıca bahçe aksesuarları ve aydınlatmaları da firmamızın tercih edilen dekorasyon ürünleri arasındadır.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı