Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır diye merak içindeyseniz, salıncağın maksimum performans göstermesi için kaliteli malzeme ile yapılan yerden almanızda fayda vardır.

Divona Home olarak birinci sınıf malzeme ile yapılan tüm ürünlerde bahçe salıncağı da dahil dayanıklılık, ilk hedefimiz olmuştur. İster rattan, ister ahşap, ister alüminyum iskelete sahip salıncak alın, bütün modellerin azami taşıma kapasitesi gösterdiğine, kullandığımız kaliteli malzeme sayesinde şahit olabilirsiniz. Peki tek kişilik salıncak modelleri kaç kilo taşır?

Salıncak Taşıma Kapasitesini Etkileyen Etmenler Nelerdir?

Divona Home firması olarak dekoratif salıncak modelleri üretmemiz dışında, minimum ölçüye sahip ürünlerimizde bile ağırlık noktasında azami direnç gösteren modellerimiz mevcuttur. Modellerde kullanılan malzeme kalitesi, modelin tasarımı ve boyutları haliyle taşıma kapasitesini etkileyecektir. Peki detaylı olarak tek kişilik salıncak modelleri kaç kilo taşır noktasında etkili faktörlere aşağıdan bakınız.

Tek Kişilik Salıncak Modelleri Taşıma Performansını Etkileyen Etmenler

Açıklaması

Salıncak Kapasitesi

Salıncağın kaç kişilik olduğuna dair bilgiyi göstermektedir. Divona Home bünyesinde tek, iki üç kişilik taşıma kapasitesine sahip modeller mevcuttur. Kalabalık aileler ve geniş bahçe mekanı sahipleri genellikle üç kişilik modelleri kullanır. Daha küçük bahçe alanları için tek kişilik modeller mevcuttur. Yani taşıma kapasitesine göre, salıncağın vücut ağırlığı kaldırma miktarı da artacaktır.

Salıncak Tasarımı

Salıncağın tasarımsal özellikleri de özellikle tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır konusunda size bilgi verebilir. Örneğin rattan el işçiliği ile yapılan kalın doğal örgü ya da sentetik rattan modelleri oldukça sağlamdır.

Salıncak Ölçüleri

Salıncağın ölçüsü aslında kapasitesini ele vermektedir. Yani ölçüye en uygun taşıma ağırlığı da bu şekilde belirlenmiş olur. Yani tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır ile üç kişilik salıncak kaç kilo taşır aynı cevabı vermeyecektir.

Kullanılan Malzeme Kalitesi

Tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır için en belirleyici etmen, tabi ki bünyemizde bulunan modellerin en kaliteli malzeme ile yapılmış olmasıdır. Rattan, ahşap, alüminyum demir salıncak modelleri de dahil tüm ürünlerde kullanılan malzeme, dış etkenlere karşı en dayanıklı kalitededir. Haliyle bu özellik salıncağın taşıma kapasitesini maksimuma çıkaracaktır.

Divona Home Kalite ve Ölçüsüne Göre Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Divona Home firması olarak, her mekana ve tarza uygun salıncak modellerinde ideal ölçü ve kaliteye önem vermekteyiz. Her tarza ve alan ölçüsüne en uygun bahçe salıncağı ile maksimum derecede verim alabilirsiniz. Peki salıncak ürünlerinden ölçü ve kalitesine göre tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır?

1 - Kalitesine Göre Rattan Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Rattan, doğal ve dayanıklı yapısıyla bahçe mobilyası ürünlerinde sıkça tercih edilen malzeme kalitesidir. Su, nem, yağmur, rüzgar, güneş gibi etkenlere belki de en dayanıklı diyebileceğiniz malzemelerden biridir. İşte tam da bu noktada dayanıklılığını, taşıma kapasitesinde maksimum direnç ile göstermektedir. Peki Divona Home’daki tek kişilik salıncak modelleri ve taşıma kapasiteleri nasıldır?

Tek Kişilik Salıncak Modeli

Kullanılan Malzeme

Taşıma Kapasitesi (Maksimum)

Capri Baby Milas Salıncak

Rattan

120 ile 150 kg arasında

Fındık Tekli Gri Salıncak

Rattan

120 - 150 kg

Cenova Bahçe Balkon Salıncak

Rattan

120 - 150 kg

Capri Gümbet Salıncak

Rattan

120 - 150 kg

Capri Milas Salıncak

Rattan

120 - 150 kg

Capri Örgü Salıncak

Doğal Rattan

120 - 150 kg

Oscar Tekli Salıncak

Rattan

120 - 150 kg

Milano Antrasit Sepet

Doğal Rattan

120 - 150 kg

2 - Alüminyum İskeletli Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Alüminyum bahçe sandalyesi ile uyumlu alüminyum iskelete sahip modeller, tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır noktasında dayanıklılığını maksimum oranda göstermektedir. Rattan, örgü, ahşap dekoratif modellerin sağlam iskeletli alüminyum üzerinde kurulması, ürünün göstereceği performansı maksimuma çıkarmaktadır. Peki alüminyum iskelete sahip tek kişilik bahçe salıncağı, ölçülerine göre kaç kilo taşır?

Tek Kişilik Alüminyum İskeletli Salıncak Modeli

Genişlik

Derinlik

Yükseklik

Taşıma Kapasitesi (Ortalama)

Capri Gümbet Rattan Salıncak

82 cm

67 cm

128 cm

120 kg

Tek Kişilik Fındık Gri Salıncak

110 cm

110

196 cm

120 kg

Capri Milas Rattan Salıncak

103 cm

76 cm

112 cm

120 kg

Capri Swing Bodrum Tek Kişilik

76 cm

113 cm

140 cm

120 kg

Oscar Tekli Salıncak

110 cm

120 cm

210 cm

120 kg

Capri Baby Milas Tek Kişilik Rattan Salıncak

79 cm

55 cm

94 cm

120 kg

Divona Home Diğer Salıncak Modelleri ve Taşıma Kapasiteleri

Tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır için ortalama ve azami taşıma kapasitesi yukarıda verilmiştir. Divona Home’daki iki ve üç kişilik modeller daha geniş alanlar için üretildiğinden, kişi sayısına en uygun taşıma kapasitesine de sahiptir.

Gerek kullanılan malzeme kalitesi gerek modellerin tasarımsal özellikleri ve dış hava şartlarına en dayanıklı şekilde üretilmeleri, performans konusunda zirveyi yaşatır. Peki bu modeller ve kapasiteleri nasıldır?

1 - Üç Kişilik Ahşap Bahçe Salıncağı Modelleri ve Taşıma Kapasitesi

Divano Home ahşap salıncak modelleri iroko, gürgen, kayın, su geçirmez teak ağacı, kestane gibi dış hava şartlarına en kaliteli malzemeden yapılmıştır. Genellikle üç kişilik olan bu modellerde, bağlantı yerlerinde paslanmaz çelik parçaları kullanılmaktadır. Suya karşı çürüme ve eskime olmadığı için, performansı yıllar geçse de aynı kalitede olacaktır. Peki modeller ve taşıma kapasiteleri nasıldır?

  • Bold Ahşap Bahçe Salıncak: Maksimum 250 ve 300 kg arasında
  • Venedik Ahşap Bahçe Salıncak: 250 - 300 kg
  • Alora Bahçe ve Balkon Salıncağı: 250 - 300 kg
  • Simena Ahşap Balkon ve Bahçe Salıncağı: 250 - 300 kg
  • Monica Bahçe Balkon Salıncağı: 250 - 300 kg
  • Siesta Bahçe Salıncağı: 250 - 300 kg

2 - İki Kişilik Dayanıklı Örgü Salıncak Modelleri ve Taşıma Kapasitesi

Rattan örgü modelleri dış hava şartlarına en dayanıklı kalitede olduğu için, doğal rattan örgü kalitesinde açılma, kopma vb. durumlar yaşanmaz. Yine aynı şekilde sentetik örgü rattan salıncak modelleri de su, yağmur, kar, güneş gibi koşullara en dayanıklı şekilde üretilmektedir.

Bunun için zamanla eskimeyen ve kalitesini yitirmeyen modeller, maksimum taşıma kapasitesi ile sevdiklerinizi bir arada görmeniz noktasında oldukça etkilidir. Peki iki kişilik rattan örgü modelleri ve ortalama taşıma kapasiteleri nasıldır?

İki Kişilik Rattan Salıncak Modeli

Taşıma Kapasitesi

Capri Junda Rattan

240 - 250 kg

Capri Oylat Rattan Bahçe ve Balkon Salıncağı

240 - 250 kg

Capri Bed Rattan Bahçe Salıncak

240 - 250 kg

Capri Swing Double Bodrum Rattan

240 - 250 kg

Oscar Double Balkon Bahçe Salıncağı

240 - 250 kg

Capella Salıncak

240 - 250 kg

Bahçe Salıncağı Fiyatları Nasıldır?

Divona Home bahçe mobilyası ürünlerinden en çok satılan bahçe salıncağı fiyatları, bazı faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bunlara şöyle bakılacak olursa;

  • Salıncak modelinde kullanılan malzeme kalitesi
  • Salıncak modelinin kapasitesi (Tek, iki, üç kişilik vb.)
  • Modelin tasarımsal özellikleri
  • İşçilik
  • Alan ölçülerine en uygun model
  • Renk
  • Alacağınız firma

Bünyemizde bulunan salıncak modelleri için kampanya ve sepette indirim fırsatlarından yararlanmak için, sitemizin internet adresini takip etmenizde fayda vardır. Ayrıca ödeme noktasında iki ile on iki aya varana kadar havale, kredi kartı, banka kartı, nakit ödeme kolaylığı da mevcuttur.

Sıkça Sorulan Sorular

Tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır ya da diğer bahçe mobilya ürünlerinden iç dekorasyon ürünlerine varana kadar tüm bilgilere detaylı ulaşmak istemez misiniz? İster firmamızın mağazasına gelerek isterseniz de internet sitemiz üzerinden ürünler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki sorulara bakarak salıncak modelleri ile ilgili fikir edinebilirsiniz.

1 - Bahçe Salıncağı En Ucuz Nereden Alınır?

Gerek dekoratif gerekse kaliteyi en uyguna almanın tek adresi olan Divona Home’da, birbirinden benzersiz tasarımlarıyla salıncak modelleri en uygun fiyata sizleri beklemektedir. İster ev içi ister dış mekan alanlarında kullanacağınız kalitedeki ürünlerin takibi için internet sitemize giriş yapabilirsiniz.

2 - Divona Home Evde Salıncak Modelleri Çeşitleri Nelerdir?

Divona Home olarak verdiğimiz hizmet her ne kadar dış mekan mobilyası adresi olarak görülse de ev iç dekorasyona en uygun modelleri bulmanız hiç de zor değildir. En şık ve modern üretimli ev içi salıncaklar rattan, ahşap ve örgü modelleridir. Farklı ölçülerdeki modeller için internet sitemizden destek alabilirsiniz.

3 - Rattan Balkon Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Rattan modellerde tek kişilik bahçe salıncağı kaç kilo taşır diye merak edenler maksimum 150, iki kişilik modeller ise maksimum 250 kiloya kadar vücut ağırlığını taşımaktadır. Bu, modelin sağlam dokusuna ve kalitesine bağlı olarak da değişiklik gösterebilir.

4 - Tavan Salıncakları Kaç Kilo Taşır?

Tavan salıncakları daha çok çocuklar için uyku, sallanma ve eğlence amaçlı üretilir. Maksimum ağırlık taşıma kapasitesi ise 100 kg civarındadır.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı