En Şık Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Modelleri

Tek kişilik bahçe salıncağı son zamanlarda birçok evde keyifle kullanılan ürünlerdendir. Küçük büyük fark etmeksizin salıncakta sallanmak oldukça mutluluk vericidir. Belki geçmişte yaşanan duyguların hatırlanmak istemesi belki de büyümek istememek… Nedeni bilinmez ama alınan mutluluk kayda değerdir.

Salıncaklar özellikle bahçe dekorasyonlarında gerek uyumu gerekse konforuyla ön plana çıkmaktadır. Güneşli ve hafif esen rüzgar altında sallanarak vakit geçirmek, günün yorgunluğunu atmanızda faydalı olacaktır. Birde yanında soğuk bir içeceğiniz varsa bahçeleriniz tatil yeri haline dönüşecektir. Öyleyse Divona Home tek kişilik bahçe salıncağı modelleri ile bahçelerinize neşe katmaya ne dersiniz?

Bahçe Dekorasyonunuza Tek Kişilik Bahçe Salıncağı ile Eğlence Katın

İlkbaharın yüzünü göstermesiyle bahçe ve balkonlarda geçirilen zamanlar artmaktadır. Seçilen bahçe mobilyası çeşitleri de zamanın kalitesi açısından önemlidir. İşte o mobilyalardan en karşı konulmaz olanı çift veya tek kişilik bahçe salıncağı modelleridir. Mobilya kategorisine ait olan bu ürünler kalite ve kullanım rahatlığı açısından dikkatle seçilmelidir. Peki seçerken nelere dikkat edilmelidir?

  • Alan ve kullanacak kişi sayısı göz önünde bulundurularak çift veya tek kişilik bahçe salıncağı modelleri seçilmeli,
  • Mobilyada kullanılan iskelet malzemesine dikkat edilmeli,
  • Kolay temizlenebilir olmalı,
  • Gölgeliği olmalı,
  • Pratik ve kolay taşınabilir olmalı,
  • Isıya, neme, rüzgara dayanıklı olmalı,
  • Güvenli olmalıdır.

Ahşap Bahçe Salıncağı Modelleri

Kullanacağınız bahçe balkon veya terasta doğallık istiyorsanız ahşap kalitesine güvenmelisiniz. Özellikle ahşap ürünler kullanılan ağacın dayanıklılığına ve konumlandıracağınız yerin hava koşullarına göre daha uzun ömürlü olmaktadır. Divona Home tüm mobilyalarında üst seviye malzemeler kullanarak siz müşterilerine huzurlu ve keyifli kullanım özelliği sunmaktadır.

Her mobilyada olduğu gibi ahşap tek kişilik bahçe salıncağı modelleri de hava koşullarından etkilenmeye müsaittir. Etkilenmeyi en aza indiren durum ise ürünün üretildiği ağacın cinsi ve kalitesidir. Yani bahçe salıncağı en ucuz fiyatlarda satılıyor ise dayanıksız ahşaptan üretilmiş olabileceğine dikkat etmelisiniz.

1 - Venedik Ahşap Bahçe Salıncak Modeli

Kaliteli vida ve perçinleme elemanları kullanılarak sağlam ve kaliteli bir ürün ortaya çıkmıştır. Böylelikle kullanım ömrü uzamış ve dış mekan kullanımına uygun hale gelmiştir. Bu model tek kişilik bahçe salıncağı yerine çift kişilik tercih edenlere uygun bir modeldir. Bahçenizde, terasınızda ve hatta balkonlarınızda güvenle kullanılabilir.

2 - Gondol Ahşap Bahçe Hamak Modeli

Tek kişilik bahçe salıncağı ürünlerinden hamak tarzı bir model arıyorsanız tam karşınızda… İçeceğinizi oturarak veya yatarak yudumlamak ve günün yorgunluğunu atmanız için birebirdir. Kalın çam ağacından yapılan bu ürün en kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Özellikle yağmura çamura karşı oldukça dirençli bir modeldir.

Rattan Bahçe Salıncağı Modelleri

Rattan, kullanılan mobilyalara mükemmellik katan bir malzemedir.  Özellikle hafif, bakımı kolay ve çevre dostu olması seçim yapmanızda büyük ölçüde etkilidir. Tek kişilik bahçe salıncağı modellerinde de yer alan rattan farklı kalitelerde olabilir. Rattan mobilya seçerken şunlara dikkat edilmelidir;

  • İç kasasının alüminyum olmalı,
  • UV katkılı sentetik rattan kullanılmış olmalı,
  • Geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılmış olmalı,
  • Kolay taşınır olmalı,
  • Ayrıca alan ölçüsüne uygun olmalıdır.

1 - Capri Baby Milas Rattan Tek Kişilik Bahçe Salıncağı

El işçiliği ile üretilen bahçe salıncağı tek kişiliktir. Sadece bahçelerinizde değil ev içerisinde, teras ve balkonlarınızda da kullanıma uygundur. Özellikle mantar ve haşera tutmaması nedeniyle uzun süre kullanım ömrüne sahiptir. Açık havada maruz kalınan UV ışınlarına karşı oldukça dirençlidir. Tek kişilik bahçe salıncağı modelleri arasında şıklığıyla dikkat çeken bir görünüme sahiptir.

2 - Fındık Tekli Rattan Kahverengi Salıncak Modeli

Kolay temizlenebilen minderleri ve yapısı sayesinde kolaylık sağlamaktadır. Rattan ürünlerde kesinlikle bulunması gereken alüminyum iskelet, bahsi geçen tek kişilik bahçe salıncağı modelinde de mevcuttur. Güneşe ve suya dayanıklılığı sayesinde yıllarca kullanılabilir. Kolaylıkla temizlenebilir.

3 - Capri Bodrum Rattan Bahçe Balkon Teras Salıncağı Modeli

El işçiliği ile özenle üretilmiştir. Tek kişilik bahçe salıncağı modeli yaz kış demeden her türlü hava şartına dayanıklıdır. Görünümü ile bahçelerinize estetik bir hava katmaktadır. Özellikle bacakların konumlanacağı kısım rahatlığınız ve konforunuzun en üst seviyede olmasını sağlamaktadır.

4 - Panama Bahçe Salıncak Modeli

Salıncak keyfini ve görüntüsünü tamamen hissedeceğiniz bir ürün olan Panama sizleri çocukluğunuza alıp götürecektir. Sağlam ipleri sayesinde istediğiniz yere asabilir, bahçenizin keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle kumaşının su tutmama özelliği vardır. Bu sayede kolaylıkla temizlenebilir. Bu muhteşem tek kişilik bahçe salıncağı ve daha fazlasını Divona Home mağazalarında ve divonahome.com’da bulabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Severek alınan bahçe mobilyaları rahatlık ve konforun yanı sıra bahçelerinize doğallık katmaktadır. Yaşam haline gelen bu alanlar özellikle kalabalık ve misafir ağırlamayı seven kişiler için büyük kolaylık sunmaktadır. Yetişkinler muhabbet eşliğinde içeceklerini yudumlarken çocuklar bahçenin keyfini oyunlarıyla doyasıya çıkarır. Sizde bu keyfi yaşamak isterseniz Divona Home bir tık uzağınızda…

1 - Ahşap Bahçe Mobilyaları Nasıl Korunmalıdır?

Ahşap oturma grubu, çift veya tek kişilik bahçe salıncağı gibi mobilyaların kullanım ömrünü uzatmak kullanıcıya bağlıdır. Yani doğal ürünler olması nedeniyle birkaç önemli püf noktasına dikkat edilmelidir.

Sıvı teması

Ahşapların uzun süreli sıvı ile temas etmesi mobilyaya zarar vermektedir. Özellikle ahşap masalarda içeceklerinizi altlık ile kullanınız.

Güneş ışınları

Güneş ışınlarına maruz kalan ahşap mobilyaların renginin erken solduğu görülmektedir. Bu nedenle güneşten uzak kalmalı veya bahçe şemsiyesi eşliğinde muhafaza edilmelidir.

Temizlik

Direkt suyla yıkamak yerine yumuşak bir bez veya havlu kağıt ile temizlenmelidir.

Kimyasal maddeler

Dışarıdan duyulan veya iyi geldiğini söyledikleri her hangi bir kimyasal madde, solüsyon dökülmemelidir. Aksi takdirde ahşap üzerinde renk değişimi veya lekelenme görülecektir.

Muhafaza etme

Koltuk, masa, sandalye veya tek kişilik bahçe salıncağı gibi mobilyalarınızı bez yardımıyla örterek muhafaza etmek isteyebilirsiniz. Bunun için seçilen kumaşın hava alan türde olduğuna dikkat etmelisiniz. Yoksa terleme ve beraberinde küf ve alg oluşumu kaçınılmaz olmaktadır.

2 - Bahçe Salıncağı Kaç Kg Taşır?

Üç, iki ve tek kişilik bahçe salıncağı modeline göre farklı vücut ağırlığını taşıyabilecek kapasitededir. Örneğin üç kişilik bir salıncak 240 kg’a kadar ağırlık taşıyabilmektedir. Fakat bu ağırlığı taşıması dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiş olmasına bağlıdır.

3 - Rattan Salıncak Sağlam mı?

Rattan modellerde yaygın olarak alüminyum iskelet kullanılmaktadır. Alüminyumun hava şartlarına dayanıklı bir malzeme olması mobilya üzerinde büyük etki sağlamaktadır. Ayrıca rattanın bir özelliği de örgü tekniğiyle yapılıyor olmasıdır. Uygulanan çeşitli örgü stilleri tek kişilik bahçe salıncağı görünüşüne şıklık kattığı gibi dayanıklılığını da arttırmaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı