Suya Dayanıklı Bahçe Mobilyalarının En Güvenilir Adresi

İstanbul Bahçe Mobilyası

İstanbul bahçe mobilyası bahçeleri yeniden yaratıyor. Evlerin doğayla bağlantısı bahçeler mobilyalarla ruh kazanıyor. Bahçenizde sizi yansıtan mobilyalar kullanın.

Mobilyalar insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve rahat etmelerini sağlayan ürünlerdir. Çok farklı materyallerle üretilen bahçe mobilyası seçenekleriyle insanların dikkatini çeken dekorasyonlar yapılmaktadır. Her dekorasyon uygulayan ev sahibinden bir parçayı gösterir. Mobilya dizaynlarında ürünlerin sınıflandırılmasında kullanılan materyaller kullanılır. Özel tasarım üretilen bahçe mobilyaları da kişilerinde tarzlarını ortaya çıkarmaktadır. Modern, bohem ya da klasik tarz mobilyalara her bahçede rastlanır.

 

Bahçeleri Şenlendiren Mobilyalar

Bahçelere küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratan mobilyaların her rengini bulmak mümkündür. Doğal materyalden, sentetik malzemelerden veya geleneksel tarzda birçok İstanbul bahçe mobilyası modelleri mevcuttur. Çeşitlerin arasında insanlardan kendilerini ifade eden bir ürünü mutlaka bulmaktadır. Günümüzün estetik kaygılarını taşıyan bahçe mobilyalarında eşsiz tasarımlara ulaşılabilir. Kendi kişiliklerini mobilyalara yansıtan ev sahipleri arzu ettikleri görünümlere kavuşma için klasik ve sade tasarımları tercih edebilir. Bahçe mobilyalarının tercihlerinde yaşanan bölgenin mevsim şartları etkin olabilmektedir. Mobilyalarda doğaya uyumlu, bütünlüğü bozmayan, işlevsel ve açık renk tasarımlar daha fazla tercih edilmektedir. Büyük davetler ve geniş bahçeler için büyük boyutları olan mobilya grupları uygun olmaktadır. Mobilyaların tamamlayıcı unsurları da bahçe dekorasyonuna göre belirlenir. Yuvarlak, kare,

dikdörtgen şeklinde masalar koltuk ve sandalyelerle kullanılabilir.

 

Bahçe Mobilyası Alternatifleri

Bahçe mobilyalarında alanları güzelleştirme için yüzlerce çeşit vardır. Bütün müşteriler kullanım amaçlarına, tarzlarına ve şartlara bağlı olarak istedikleri modellerle bahçelerini dizayn edebilirler. Tercih edilen İstanbul bahçe mobilyaları, birbirinde hoş görüntüleri kısa zamanlarda elde etmeye yardım eder. Bahçe mobilyalarında;

  • Bahçelerin metre karesine ya da metre karenin kullanılacak boyutuna göre mobilya seçimi gerçekleştirilir.
  • Her mevsim dayanıklı mobilyalara ek olarak mevsimlere göre değiştirilen modellerde tercih edilebilir.
  • En çok sevilen ve tercih edilen mobilya modelleri içerisinde sentetik rattan ürünler yer almaktadır.
  • Farklı kullanım amaçlarına göre değişik mobilya modelleri seçilebilmektedir.
  • Kanepe tasarımları en fazla metre kareleri büyük olan bahçeler için uygun görülmektedir.

Görüldüğü gibi değişik hedeflere hizmet eden bahçe mobilyalarının sonsuz şekilde değerlendirilme olanağı vardır. Ev sahipleri bahçelerinden en güzel şekilde faydalanma için doğru mobilyaları almalıdır.

 

Bahçe Mobilyalarının Nitelikleri

Mobilyalar alınırken farklı etmenler değerlendirilerek alınır. Ev sahipleri mobilyaları koyacakları bahçelere göre modelleri belirlerler. Konfor, huzur ve sakinliği yansıtan bahçeler mobilyalarla daha özel alanlara çevrilir. Mobilyaların seçimleri için;

  • Mobilyaların sağlam ve kullanım ömürlerinin uzun olması önemlidir.
  • Güneş ışınlarına maruz kalan mobilyalar kısa sürede deforme olur. Dolayısıyla mobilyaların dirençli ürünlerden üretilmeleri gerekmektedir.
  • Düzgün bakım yapılmayan ve koruma altına alınmayan mobilyaların ömürleri fazla uzun olmaz.
  • Üretimde tercih edilen materyal, montajı yapımı ve üretim kalitesi İstanbul rattan bahçe mobilyası modelleri için ömürlerini etkileyen önemli ayrıntılardır.

Tercih edilmeleri gibi mobilyaların korunmaları ve bakımları kullanıcıların sorumluğundadır. Bahçe mobilyaları dış mekân konforunda etkin unsurlardır ancak doğru şartlarda muhafaza edilmezlerse özelliklerinin yitirirler. Bunun için bahçe mobilyalarının alımlarında kullanılan ayrıntılara önem verilmektedir.

 

Bahçe Mobilyalarında Eşsiz Modeller

Mobilyalar kullanıcıların seçimlerine uygun olan materyallerden tasarlanırlar. Bahçelerini kişilerin bir kısmı parti verme için bir kısmı ise huzurlu ve sessiz anlar geçirme için dizayn eder. Dizayn amacı ise mobilya modellerini belirler. İstanbul bahçe mobilyası;

  • Yemek ve çay için kullanılan değişik tasarımlara sahip İstanbul bahçe mobilyası fiyatları uygun mobilyalar seçilebilir.
  • Küçük bahçeler için masası olan ama daha minimal rahat koltuk takımları şeklinde mobilyalar alınmaktadır.
  • Dizaynları ve dirençli olmalarıyla her dönem tercih edilen paslanmaya karşı korumalı alüminyum mobilyalar kullanılır.
  • Sadelik ve doğallıktan vazgeçemeyenler doğal rattan mobilyaları daha fazla tercih etmektedir.
  • Eğlenme amaçlı tasarlanan bahçelere göre olan ürünler armut koltuklarla desteklenin taşıma zorluğu olmayan rahat mobilya seçenekleridir.
  • Daha lüks dizaynları isteyenler konfor garantisi veren minder döşemeli dayanıklı bambu mobilyalar alabilir.

 

Üretilen Ham Madde ve Bahçe Mobilyaları

Her insanının değişen etmenlere göre aldığı bahçe mobilyaları üretildikleri ham maddeye göre de alınmaktadır. Kişiler tasarımlarıyla göz önünde olan mobilyaların üretildikleri malzemeleri değerlendirip karar verirler. Ham maddesine göre seçilen İstanbul rattan bahçe mobilyası;

  • Doğal ve sentetik rattandan üretilmektedir. Doğal Rattan bir ağaçtır ve tedarik aşamalarının zor olmasından dolayı artık çok fazla tercih edilmez.
  • Sentetik/ yapay rattan ise bugün en çok kullanılan bahçe mobilyası hammaddesidir.
  • Arzu edilen her renge sahip olan mobilyalar genelde hazır üretim mobilyaları olarak sektörde yer alır.
  • Doğal rattanın renk kısıtı vardır ama kusursuz el işçiliğiyle her zaman tercih edilmektedir.

Daha farklı üretim hammaddeleri olan mobilyalarda standart olarak öne çıkanlar her hava şartına dayanmaları ve yağmur suyunu geçirmemeleridir. Bahçesinde kendi zevkinin yansıtan kullanıcılar kişisel zevklerine uygun çeşitli mobilyalar alırlar.

 

Bahçe Mobilyaları Her Yerde

Bahçe veya dış mekân kullanımları için üretilen mobilyalar, farklı mekanlarda sıkça kullanılmaktadır. Hepsi kullanışlı olan mobilyaların kullanım alanları oldukça geniştir. Otellerden kafelere kadar her mekânda İstanbul balkon mobilyası seçeneklerine rastlanır. Özellikle butik kafelerde şık, samimi ve otantik hava yaratma için bambu ya da doğal rattan mobilyalardan yararlanılabilir. Bahçelerinde özel tasarım mobilya tercih eden müşteriler daha çok lüks seven ve partilerle arkadaşlarıyla zaman geçirenlerdir.

 

Bahçe Mobilyalarında Su Direnci

Açık alanlar için üretilen bahçe mobilyaları her zaman suya dirençli özelliğini öne çıkarır. Mobilyaların suyu dirençli olması bol yağışlı mevsimlerde hemen deforme olmalarının önleme içindir. Daha çok az yağış olan mevsimlerde tercih edilen bahçeler güneşli ve sıcak havalarda kullanılır. Ayrıca bahçe mobilyaları süreli açık alanda olmalarından dolayı temizlenme aralıkları fazladır. Temizliklerde en fazla su kullanılması ise ürünlerin suya direncinin olmasını zorunlu hale getirir. Bahçesi, terası veya balkonu olan ev sahipleri İstanbul rattan bahçe mobilyası fiyatları ile istedikleri stil ve modelde kendilerine uygun mobilya bulabilirler.

 

Bahçe Mobilyaları Koruma

Suya dirençli ve hava şartlarına karşı güçlü olan İstanbul balkon mobilyaları için bazı önlemlerin alınması gereklidir. Alınan önlemler mobilyaların daha uzun süreleri kullanıma fırsat sağlar. Bahçe mobilyaları için alınacak önlem onları korumadır. Hava şartlarına dayanıklı olan mobilyalar aşırı soğuk veya aşırı sıcakta kaldıkları zaman dirençleri azalır.

Solma, paslanma ve aşınmalara karşı sert geçen kış aylarında mobilyaların depolara kaldırılır. Depoya kaldırma imkânı olmayanlar ise bir araya getirerek üzerlerini branda ile örter. Brandaların mobilyaları soğuktan koruyacak özelliklere sahip olmaları gerekir. Bunun dışında aşırı sıcaklarda mobilyaları koruma için üstleri kapatılır. Kapatma mobilyaların UVI ışınlarından fazla etkilenmesini ve sahip oldukları dirençlerini korumalarını gerçekleştirir. Kapatılan mobilyaların sık sık temizlenmesi de gerekmemektedir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı