Şezlong Satın Alırken Şezlong Çeşitlerimize Bakmadan Karar Vermeyin!

Şezlong Çeşitleri Nelerdir?

Yaz aylarında en fazla kullanılmakta olan ürünlerden bir tanesi de şezlong ürünleridir. Birbirinden değişik görünüm ve içeriğe sahip olmakta olan şezlong çeşitleri için kullanım alanı son derece geniş olmaktadır. Bu nedenle de çoğu çeşidi ile sahillerin vazgeçilmez ürünlerinden biri olmaya devam etmektedir. Yaz sezonu açılınca en fazla tercih edilmekte olan değişik modelde minderleri ile son derece kullanışlı bir üründür. Plajların en önemli ürünlerinden biri olmakta olan şezlong minderi rahat bir oturma imkânı yaratır. Birçok çeşidin kullanımı ile sürekli değişik modeller de üretilmektedir. 

Sahillerde güneşlenmek için oldukça önemli bir gereç olan şezlong yatakları rahatlık sağlayan bir üründür. Her sahilde bulunan çeşidi ile otellerin havuz kenarında da eşi benzeri olmayan bir kullanım alanına sahip olmaktadır. Bu nedenle de çoğu otel için tercih edilmekte olan gereçler içindedir. Görünümü ile fark yaratan modeller bunun yanı sıra birbirinden değişik türevler de sunmaktadır. Her ürünün dekoratif duruşu da seçilme nedenlerinden biri olmaktadır. 

 

Şezlong Modelleri Neler Olmaktadır? 

Kullanımı ile fark yaratan şezlong çeşitleri birbirinden gösterişli görünümleri ile dekoratif amaçlı da kullanmak mümkün. Her otelde havuz kenarlarında olmakta olan ve sahilleri süsleyen modeller bunun yanı sıra balkon, teras ve kış bahçelerinde de kullanılmaktadır. Bu biçimde estetik bir görünüm ile bulunmuş olduğu ortamı dekoratif forma sokan özel ürünlerdir. Portatif şezlong seçimi her vakit basit taşınma imkânına sahip olmaktadır. 

Beklentileri en uygun şekilde karşılayan modeller bunun yanı sıra fiyat açısından da maliyeti düşüktür. Ahşap çeşitlerinden plastik modellere denli üretimi gerçekleşir. Bu hal nedeni ile de kullanımı kolay bir üründür. Her vakit minder türevlerinde değişik kumaş çeşidi kullanılmaktadır. Gösterişli ve rengârenk çeşitleri ile alanlara hoş bir hava katar. Şezlong çeşitleri ise şu şekildedir;  

  • Katlanır şezlong 
  • Kamp yatağı şezlong 
  • Alüminyum şezlong 
  • Plastik şezlong 

Daha birçok çeşitleri üretilmeye devam ediyor. Kolayca katlanabilir olması da ürünün portatif niteliğini yansıtır. Şezlong koltuk türü ile basit bir kullanım alanına sahip olmaktadır. Bu nedenle en çok tercih edilmekte olan plaj ve havuz ürünleri içindedir. 

 

Şezlong Çeşitleri Kaç Tanedir?

En çok tercih edilmekte olan ürünler içinde alüminyum, plastik ve ahşap türevleri mevcut olmaktadır. Bu nedenle de en kullanışlı modeller olmakla birlikte bunun yanı sıra maliyeti düşük türevlerdir. Her vakit sezon açılışlarında ilk başta yerini alan şezlong çeşitleri içinde şişme yatak olarak da kullanım çok fazladır.

 

Alüminyum Şezlong Türleri  

Kurulumu ile her vakit tercih edilmekte olan ürünlerden bir tanesi de alüminyum şezlong türevleridir. İstenilen şezlong durumu ayarlanarak kullanımı sağlanır. Hafif bir ürün olduğundan ötürü da nakliye sırasında sıkıntı yaratmaz. Kullanıcıların beklentisini karşılayan bir üründür. Birçok durumda kullanım fırsatı tanır. Yatar durumdan dik olarak da kullanım olanağı mevcut olmaktadır. Bu sayede sandalye olarak dik açıda da kullanılmaktadır. Her duruma getirilen şezlong türevleri, plaj ve havuz kenarlarının vazgeçilmezidir. Alüminyum olması ile ağır olmayan çeşittir. Basitçe yer değiştirilebilir. File kumaş ile de kullanıma yatkındır.  

 

Plastik Şezlong Modelleri Kullanışlı Mıdır?

Plastik şezlong çeşitleri her vakit kullanımı kolay modeller olmakla birlikte, rahatlıkla taşınabilme imkânına sahip olmaktadır. Temizliği basit bir biçimde yapılan şezlong çeşitleri tekerlekli olması nedeni ile sürülerek hızlıca kurulumu gerçekleşir. Plastik içeriğe sahip olduğundan ötürü üstünlükleri daha çoktur. 

 

Kamp Alanları İçin Kullanışlı Şezlong Türleri Neler Olmaktadır? 

Kamp alanları için üretilen modeller her vakit şık dizaynlara sahip olmaktadır. Kolay kullanımı ile tercih edilmekte olan şezlong kumaşının üst kalite gereçten üretilmesi gerekmektedir. Bu nedenle her kamp şezlongu çeşidi için tercih edilmekte olan kumaş türü nem ve su geçirgenliğini engel olan modellerden oluşur.

Birçok model opsiyonu ile beraber değişik seçilebilir ürünlerde mevcut olmaktadır. Şezlong kumaşı gevşek bir yapıya sahip olmakla birlikte mukavemetli ürünlerdir. Keten kumaş özelliğini sunması ile dekorasyon amaçlı da kullanmak mümkündür. Her çeşidinde değişik desenler göze çarpmaktadır. 

Birbirinden değişik ürün seçimleri ile beraber her seçenek için farklı bir kalite seçilir. Üretiminde en çok önemsenen nokta ise malzeme kalitesi ve kumaş türü dür. Bu biçimde üretilen şezlong türevleri birbirinden değişik modellere sahip olmaktadır. Kamp alanları için de eşi benzeri olmayan bir görünüm taşırlar. 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı