Divona Home Sepet Salıncak Fiyatları 2023

Sepet salıncak fiyatları zaman zaman indirime giren, Divona Home ürün çeşitleri arasında yer alıyor. Divona Home ürün kategorisinde bulunan, tekli bahçe salıncağı ve farklı boyutlarda salıncak modelleri; ürünün tasarımına, ham maddesine ve ebatına göre belirlenir. Belirlenen bu sepet salıncak fiyatları için, mağazamızdan veya web sitesinden bilgi edinebilirsiniz.

Bahçe ve Balkon Sepet Salıncak Fiyatları

Divona Home bahçe ve balkon sepet salıncak fiyatları, ürünün tasarımına göre değişiklik gösterebilir. İç ve dış mekan uyumlu tasarlanan, ev içi salıncak ve bahçe balkon gibi alanlarda kullanılan sepet salıncakları, şık tasarımlarla her zevke hitap ediyor. Her zevke hitap eden, güncel sepet salıncak fiyatları şu şekildedir;

  • Oscar Double Bahçe Balkon Salıncağı/ 22.935,00 TL
  • Capella Modeli Salıncak / 27.007,20 TL
  • Victor Tekli Salıncak Modeli/ 14.685,00 TL
  • Capri Oylat Rattan Bahçe ve Balkon Salıncak Modeli/ 11.900,00 TL
  • Cenova Bahçe ve Balkon Salıncağı/ 5.900 TL
  • Oscar Tekli Bahçe ve Balkon Salıncak Modeli/ 8.900,00 TL
  • Milano Antrasit Sepet Salıncağı/ 4.735,38 TL
  • Fındık Tekli Gri Sepet Salıncağı/ 5.181,08 TL
  • Capri Gümbet Rattan Salıncağı/ 5.750,00 TL
  • Capri Milas Rattan Bahçe Salıncağı/ 5.800,00 TL
  • Capri Swing Bodrum Tek Kişilik Salıncak/ 12.500,00 TL

Divona Home Salıncak Modelleri

Her alanda kullanabileceğiniz yani, dışarıda veya evde salıncak modelleri Divona Home’la sizlerle. En iyi sepet salıncak fiyatları sunarak, iç ve dış mekan uyumlu olarak tasarlanan Divona Home salıncak modelleri; birbirinden şık tasarımlarla ve farklı boyutlarıyla salıncak kategorisi arasında yer alıyor. Severek kullanacağınız salıncak model çeşitleri açıklanacak olursa;

Milano Antrasit, Fındık Tekli Gri, Capri Gümbet, Capri Milas, Oscar Tekli, Cenova, Capri Oylat, Victor Tekli, Capella, Oscar Double, Bold Ahşap, Mallaorca, Simena, Monica, İnci ve Siesta salıncak gibi modellerdir.

Bu modeller benzer işlevi gören fakat, farklı boyutlarla ve tasarımlarla Divona Home salıncak kategorisi arasında yer almaktadır. Şık tasarımlı, sepet salıncak fiyatları için web sitemizden veya Divona Home mağazamızdan bilgi alabilirsiniz.

1 - İki Kişilik Sepet Salıncak Fiyatları

Genellikle bir ve iki kişilik olarak üretilen, sepet bahçe salıncağı fiyatları boyutuna ve tasarımına göre belirlenir. Belirlenen bu sepet salıncak fiyatları, zamlarla ve indirimlerle değişim gösterir. Şık tasarımların yer aldığı Divona Home salıncak kategorisinde, birçok model bulunmaktadır. Bu modellerin güncel sepet salıncak fiyatları için, web sitesi üzerinden veya mağazamızdan ulaşabilirsiniz.

2 - Sepet Salıncak Kullanım Alanları

Her yaş grubunun severek kullandığı sepet salıncakları, kullanıldığı alanlara şık ve spor bir görünüm kazandırıyor. Konforun bir yansıması olan bu sepet salıncakları, rahat minderleriyle ve ileri geri sallanma özelliğiyle, keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Genellikle dış mekanlarda tercih edilen sepet salıncakları, iç mekanlarda da kullanılabilir. Sepet salıncak modelleri arasında yer alan;

Baby sepet salıncak modelleri bebek- çocuk odasında, diğer modeller ise misafir odası ve salon gibi iç mekanlarda kullanılmaktadır. Dış mekanlarda ise; bahçe, balkon, teras gibi alanlarda tercih edilir. Kısacası, iç ve dış mekân uyumlu olan sepet salıncakları, istenilen her alanda kullanılabilmektedir. Bu, sepet salıncak fiyatları modeline göre değişim de göstermektedir.

3 - Divona Home Baby Salıncak Model Özellikleri

Baby salıncak modelleri, çocuklu ebeveynlerin tercih ettiği sepet salıncak modellerindendir. Divona Home’da Baby salıncak modeli olarak, kategoride iki farklı sepet salıncağı yer alıyor. Bu sepet salıncak fiyatları, zaman zaman indirime girse de güncel olarak, Baby model sepet salıncak fiyatları 2.000- 3000 TL arasıdır. Baby model salıncak özellikleri genel olarak;

Genel Özellikleri

Çocuklara ve yetişkinlere uygun bir yapıya sahiptir

Haşera ve mantar tutmaz.

Oturma grubuna eşlik edecek bir dekorasyon olarak kullanılabilir.

Minderle birlikte kullanılır.

Temizliği kolaydır ve isteğe göre yıkanabilir.

Wintech teknolojisi kullanılarak imal edilmiştir.

Üretimi el işçiliği ile üretilmiştir.

Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.

Aşınmaya karşı dirençlidir.

Açık alanlarda kullanılabilir.

4 - Ahşap Bahçe Salıncağı Modelleri

Divona Home salıncak modelleri arasında bulunan, ahşap model bahçe salıncaklarında farklı çeşitler yer alıyor. Bahçenizde ve terasınızda, severek kullanacağınız ahşap model salıncak, dış mekan uyumlu bir yapıya sahiptir. Bu yapısı nedeniyle, 4 mevsim dayanıklıdır ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Divona Home ahşap bahçe salıncak modelleri ise;

Bold ahşap salıncak, Venedik ahşap salıncak, Alora bahçe balkon salıncağı, Simena ahşap salıncak, Monica bahçe balkon salıncağı ve Siesta bahçe salıncağı olarak, ahşap bahçe salıncak kategorisinde yer alıyor. Ahşap ve sepet salıncak fiyatları için, Divona Home web sitesinden ve Divona Home mağazasından bilgi alabilirsiniz.

Divona Home Rattan Salıncak Model Çeşitleri

Salıncak çeşitleri arasında trendlerde adından söz ettiren, rattan bahçe salıncağı yoğun talep gören modellerdendir. Rattan model salıncaklar, hem spor hem de şık bir görünüm veren kaliteli salıncaklardır. Rahatlığıyla çok sevilen rattan sepet salıncak fiyatları, tasarımına göre değişebilmektedir. Rattan model salıncaklarda, bebeklerden yetişkinlere her yaş grubuna göre tasarımlar bulunuyor. Bu tasarımlar;

Capri Baby Rattan salıncak, Capri Gümbet Rattan salıncak, Capri Milas Rattan salıncak, Capri Bodrum Rattan salıncak, Capri Junda Rattan salıncak, Capri Oylat Rattan salıncak, Rattan Capri Swing Double Bodrum salıncak gibi farklı tasarımlı modellerdir.

Bu modeller, çıkarılabilen minder özelliklidir ve kolay temizlenebilir rahat minderlere sahiptir. Minder kullanımının sunmuş olduğu rahatlığın yanı sıra, kalitesiyle birlikte konforlu vakit geçirmenizi de sağlar. Divona Home salıncak kategorisinde yer alan bu modellerin; boyutuna, ürün özelliklerine, ham maddesine ve güncel fiyatına Divona Home web sitesinden kolayca öğrenebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Sepet salıncak fiyatları, kullanım ömrü ve kilo sınırı gibi en çok merak edilen soru ve yanıtları;

1 - Bahçe ve Balkon Sepet Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Genel olarak bahçe ve balkon sepet salıncakları, tek kişilik ve iki kişilik olarak üretilmektedir. Şık tasarımlı bu sepet salıncakları, 150 kg kadar ağırlık taşıdığı bilinmektedir. Bunun yanı sıra, salıncağın boyutuna göre ağırlık birimi de değişebilir. Değişen boyut haricinde, sepet salıncak fiyatları da değişmektedir.

2 - Rattan Bahçe Salıncağı Kullanım Ömrü Ne Kadar?

Demir salıncak modelleri ve rattan bahçe salıncakları; kullanım ömrü uzun olan, dört mevsime ve aşınmaya karşı dayanıklı salıncak modelleri arasındadır.  Şık ve konforlu vakit geçirmenizi sağlayan rattan model bahçe salıncağı, balkon ve teras gibi alanlarda da kullanılabilir. Kullanım alanı geniş olan bu modeller, mobilyalarla da kombine edilebilir tasarımlara sahiptir.

3 - Bahçe Salıncağı Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Bahçe ve balkon salıncağı alırken öncelik olarak, sepet salıncak fiyatları arasında bütçenize uygun modelleri tercih etmelisiniz. Seçenek olarak belirlediğiniz modellerde; ürünün mekan uyumuna, mevsim dayanıklılığına, temizlik aşamasına, ürünün ham maddesine ve tercih ettiğiniz boyut ölçümüne dikkat etmelisiniz. Bu unsurlar göz önünde bulundurulduğunda, bahçe ve balkon salıncak alışverişlerinizde doğru tercihleri yapabilirsiniz.

4 - Yeni Sezon Sepet Salıncak Fiyatları Değişir mi?

Yeni sezon sepet salıncak fiyatları, her üründe olduğu gibi zamanla değişim gösterebilir. Fiyat değişimi zamlarla yükselebilir ve indirimlerle aşağı düşebilir. Kısacası şık ve kaliteli modellerin yer aldığı, yeni sezon ürünlerinde de fiyat değişikliği görülebilir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı