Sepet Salıncak Modern Bahçe Görüntüsüne Kavuşmanızı Kolaylaştıracak!

Sepet salıncak modelleri farklı özelliklerde ve boyutlarda üretilerek, farklı alanlar için ideal olarak tasarlanmıştır. Divona Home sepet salıncak tasarımları hem estetik bir görünümü sunmakta hem de konforu beraberinde getirmektedir.

Günümüzde birbirinden farklı bahçe salıncağı tasarımları bulunmaktadır. Bunların başında gelen sepet salıncak modelleri hem çocuk hem bebek hem de yetişkinler için özel olarak üretilmiştir. Sadece dış mekanlarda değil ev içerisinde de kullanılan bir ürün grubudur.

Sepet Salıncak Nedir?

Ev içi salıncak tasarımları arasında yer alan sepet modeller güvenli bir görünüme sahiptir. Böylelikle çocukların ve bebeklerin düşmesini engelleyen yapıda üretilmiştir. Bu ürünlerin sepet olarak adlandırılmasındaki temel nokta, etrafının kapalı olarak üretilmesidir. Bu nokta ürünlerin güvenli bir şekilde kullanılmasına yardımcı olur.

Bahçe oturma grupları, bahçe masa takımı, bahçe masaları ve bahçe sandalyesi gibi birçok ürünle uyumlu olan modellerin başında gelmektedir. Oval yapısı sayesinde daha rahat ve konforlu bir hareket imkânı sunar. Divona Home bahçe mobilyası ürünlerinden sepet salıncak modellerini tercih ederek, sağlam ve güvenli alanlara sahip olabilirsiniz.

Divona Home Sepet Salıncak Modelleri Nelerdir?

Dış mekan ve ev içi kullanımlarında büyük bir önemi bulunan salıncaklar ideal boyutlarıyla da öne çıkmaktadır. Divona Home satışa sunduğu salıncak modelleri ile, hem daha zarif alanlar oluşturulmasını hem de keyifli vakit geçirecek bir ürüne sahip olunmasını sağlamaktadır.

Bahçe balkon mobilyası çeşitleri arasında yer alan sepet model salıncaklar görünüm açısından da oldukça şıktır. Ayrıca bu sepet salıncak modelleri diğer bahçe mobilyaları ile de uyumludur. Ahşap bahçe mobilyaları, plastik bahçe sandalyesi ve masa takımı modelleri ile bir bütün oluşturur.

Dilediğiniz bahçe dekorasyon fikirlerini oluşturabileceğiniz sepet model salıncaklar, Divona Home’da sizleri beklemektedir. İşte o salıncaklar;

Divona Home Sepet Salıncak Modelleri

Capri Baby Gümbet salıncak

Fındık tekli gri salıncak

Cenova bahçe balkon salıncağı

Milona antrasit sepet salıncak

Capri Gümbet rattan bahçe balkon salıncak

Capri Oylat rattan bahçe ve balkon salıncağı

Victor tekli salıncak

Oscar Double bahçe balkon salıncak

Capella salıncak

Fındık tekli rattan kahverengi salıncak

Sepet Salıncak Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Sepet salıncak modelleri güvenli bir ürün olarak tasarlanmıştır. Genellikle kontrolü sağlama özelliğine sahip olan bu ürünler; kumaş yapısı, file özelliği gibi çeşitli detaylarla çeşitlendirilmiştir. Sepet salıncak minderi, tasarımı, boyutu, özellikleri ve rengi tercih edilmesinde öne çıkan etkenlerin başında gelmektedir.

Uygun sepet salıncak fiyatları hemen hemen her ev dekorasyonunda bu tür ürünlerin görülmesini kolaylaştırmaktadır. Ev tipi olarak tercih edilen bir ürün grubu olan sepet model salıncakların tercihinde, rol oynayan en önemli etkenlerden biri de fiyattır.

Divona Home bahçe sandalyesi fiyatları, salıncak fiyatları ve göz alıcı tasarımlarıyla öne çıkan markalardan biridir. Firmamızı tercih ederek seçeceğiniz salıncak modellerinde dikkate almanız gereken bazı noktalar vardır. Bunlar;

  • Tasarımı; genellikle rattan malzemeden üretilen salıncaklar, sağlam ve dayanıklıdır. Ancak ürünlerin konfor ve güvenlik konusuna da dikkat etmelisiniz.
  • Montaj; sepet model salıncaklar güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. Bunun nedeni ise doğru bir şekilde monte edilmesidir. Ürünlerin montajı talimatlara uygun yapıldığında kolay ve pratiktir.
  • Kullanım alanı; tasarım detayları ve görünümleri dikkate alındığında salıncak modellerinin kullanım alanı oldukça geniştir. Salıncaklar iç ve dış mekanlarda kullanım için uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Taşıma kapasitesi; salıncakların taşıma kapasitesi tekli veya çiftli olmasına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genellikle ürün açıklamalarında belirtilen ürün boyutları dikkate alınarak, ihtiyacınıza göre bir salıncak tercih edebilirsiniz.

Bahçe Sepet Salıncak Dekorasyon Fikirleri

Bahçe balkon teras gibi alanların verimli kullanılabilmesi doğru bahçe mobilyaları seçimi ile gerçekleşmektedir. Özellikle bu alanları kullanışlı hâle getirmek istiyorsanız, alanları boğan ve büyük bir bölümünü işgal eden ürünlerden uzak durmak gerekir. Daha gösterişli ve büyük modellerin yerine alana uygun ölçüleri bulunan mobilyalar kullanmak daha avantajlı olmaktadır.

Sepet tasarımıyla öne çıkan çocuk bebek sepet salıncak modelleri, ev içi dekorasyonların sevilen parçalarıdır. Bu ürünler hem dar alanların kurtarıcısı olmakta hem de estetik açıdan kusursuz bir görünüm sunmaktadır.

Bir bahçe dekorasyonunda görsellik kadar dekorasyonun hoş görülebilmesi için ince detaylara da dikkat edilmelidir. Bu noktada ele alınması gereken detaylar şu şekildedir;

  • Sepet model salıncaklıların seçiminde tasarım detayı oldukça önemlidir. Doğru ölçülerde ve tasarımda seçilen modeller dekorasyonun hoş görünmesini sağlamaktadır.
  • Tek kişilik salıncak modelleri genellikle dar alanlar ve balkonlar için idealdir. Ancak geniş alanlara sahipseniz çiftli sepet model salıncakları tercih edebilirsiniz.
  • Salıncak koyulan alanın doğru aydınlatmalar ile ışıklandırma yapılması görünüm açısından idealdir. İç ve dış mekanlarınızda daha hoş ve güzel bir görünüm elde etmek istiyorsanız aydınlatmalar kullanabilirsiniz.
  • Geniş alanlara sahipsiniz ve köşeleri nasıl değerlendirmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz, bu anlamda salıncak modelleri ilgi çekici ürünler olabilir. Çünkü genellikle tek kişilik olan ürünler çok fazla yer kaplamamaktadır. Bu da ölü alanların değerlendirilmesinde etkilidir.
  • Salıncaklar ile uyumlu olan diğer bahçe mobilyalarını kullanmak da dekorasyonların daha renkli olmasını sağlamaktadır. Salıncakla aynı materyalden üretilen mobilyalar ile iyi bir uyum yakalayabilirsiniz. Ayrıca aksesuarlar kullanarak da dekorasyonlarımızı renklendirebilirsiniz.
  • Salıncaklar ve katlanır bahçe sandalyesi modelleri dış mekân kullanımı için uygundur. Bu sandalyeleri bahçe balkon ve piknik alanlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Divona Home sepet salıncak ve diğer bahçe mobilyaları hakkında birçok detay bulunmaktadır. Genellikle kullanım alanları ve özelliklerinin yanı sıra tasarım detayları da merak edilmektedir. İşte, bu konudaki en sık sorulan sorular;

1 – Sepet Salıncak Kaç Kilo Taşır?

Farklı özelliklerde ve ölçülerde üretilen salıncak modellerinin taşıma kapasitesi birbirinden ayrılmaktadır. Genellikle tek kişilik modeller 120 kilogram kadar bir kapasiteye sahiptir. Ancak çift kişilik modeller için farklı kapasiteler söz konusudur. Çift kişilik modeller 250 ila 270 kilogram arasında bir taşıma kapasitesine sahiptir.

2 – Balkon Sepet Salıncak Modelleri Kaç Kiloya Kadar Taşır?

Birçok balkon salıncağı bulunmaktadır. Genellikle bir balkon salıncağının 160 cm genişliğine sahip olması gerekir. Tabii bu ölçüler büyük alanlara sahip balkonlar için geçerlidir. 3 kişilik bir balkon salıncağı tercih edilecekse, taşıma kapasitesi de BU doğrultuda belirlenmelidir. 3 kişilik olan salıncaklar 220 kilogramdan başlayarak 240 kilograma kadar bir taşıma kapasitesine sahiptir.

3 – Tekli Sepet Salıncak Kaç Kilo Taşır?

Tekli sepet salıncak modellerinde taşıma kapasitesi salıncağın boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Farklı özellikleri ve tasarımları bulunan en yeni bahçe balkon salıncaklarının taşıma kapasiteleri birbirinden ayrılmaktadır. Genel olarak Divona Home tek kişilik salıncak modelleri 120 kilograma kadar taşınma kapasitesine sahiptir.

4 – Rattan Salıncak Kaç Kilo Taşır?

Olumsuz hava şartlarına karşı dayanıklılık gösteren rattan salıncak modelleri, rattan örgü kullanılarak yapılmaktadır. Genellikle bu ürünler güneşe ve suya karşı direnç gösterir. Detaylı özelliklerinin yanında hem yetişkin hem de çocuklar için ideal olan ürünlerin başında gelmektedir. Tek kişilik rattan salıncaklar 120 kilograma varan taşıma kapasitesine sahiptir.

5 – Salonda Salıncak Olur mu?

Ev içi dekorasyonlarda kullanılmak için özenle tasarlanan birçok salıncak modeli bulunmaktadır. Ev salıncaklarını evin salonuna, yatak odası, mutfak, çalışma odası ve çocuk odası gibi alanlara koymak mümkündür. Hemen hemen her alana uyum sağlayabilen ev salıncak modelleri, dekorasyonlara estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Tavana asılan çocuk salıncağı modellerine de salonlarda yer verebilirsiniz.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı