Salonu Gösteren Halıdır; Birbirinden Muhteşem 10 Halı Önerisi

Salonu Gösteren Halıdır; Birbirinden Muhteşem 10 Halı Önerisi

Ev dekorasyonu için halı kullanımı belirleyici unsurlar arasında yer alır. Her halı her mobilya ile uyum gösteremez. Çarpıcı ve etkili bir iç mekan atmosferi yakalamanın yolu, duvar rengi ve mobilyalarla uyumlu halı seçimi yapmaktır. Bu noktada sizler için eşsiz 10 halı önerisi derledik!

Halı seçimi yapmak için kendi tarzınızı nasıl yansıtmak istediğinize karar vermelisiniz. Modern ve sade bir tasarım mı yoksa otantik bir görünüm mü yakalamak istiyorsunuz? Eski zaman klasik estetiğini evinize taşımanız da mümkün. Peki ya dekoratif olarak halıyı ön plana çıkartarak eşsiz bir zemin yakalayabilir misiniz? Bu soruların hepsini Divona Home’un size sunduğu birbirinden eşsiz halı modelleri ile cevaplayabilirsiniz. Halı önerisi için doğru yerdesiniz!

Özel Tezgah Halıları İle Otantik Bir Görünüm Evinizde

Otantik ev dekorasyonu için halı önerisi vermek kolay bir iş sayılmaz. Çünkü otantik dekorasyon kendisine has ve özel bir yaşam alanını ifade eder. Bunun için seçeceğiniz halı modelinin son derece karakteristik bir duruşu olmalı. Tarzınızı en doğru şekilde yansıtmak için size sunduğumuz halı önerisi dikkat çekici bir dekorasyon fırsatı sunuyor.

 

Zara Halı, çarpıcı renklere ve motiflere sahiptir. Evinizde adeta görsel bir şölen sunar. Hem canlı ve hareketli hem de yalın dekorasyonlar için kullanılabilir. Sade dekorasyon içerisinde merkeze alınarak ortamın düz görünüm kırılmış olur. Renkli yastıklar ya da canlı tablolar ile uyumlu hale getirilebilir.

 

Nostalji Red Halı, baskın motifleri ile dikkat çeken Afgan halısıdır. Şık görünümünün yanı sıra kaliteli malzemeden imal edilmiştir. El emeği halı özel tezgahlarda viskon ipliklerle üretilmiştir.

Zeminlerinizde Vintage Halı Şıklığı

Geçmişin zarif izlerini çağımızın modern çizgileri ile birleştirir vintage. Zeminlerinizde estetik bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Eski zamanlardan kalma asaleti evlerinize taşır.

 

Sieste Black Halı, çiçek motiflerinin koyu renk üstünde öne çıktığı bir modeldir. Kaliteli dokusu evin tüm alanlarında kullanıma olanak sağlar. Mobilyalarla uyumlu bir dekorasyon yakalanarak etkileyici bir görsel şölen sunar.

 

Siesta Aqua Halı, modern ve sanatsal bir görünümdedir. Okyanus mavisinin derin rengini evlerinizin zeminine taşır. İnce motifleri sayesinde evinizde bambaşka bir hava katar.

Lüks Yaşamın Sırrı Deri Halı Modelleri

Lüks yaşam için lüks halı önerisi! Lüks bir atmosfer kişinin ruh halini ve zevklerini sembolize eder. Asil görünümü ihtişam ile bütünleştirir. Dolayısıyla deri halı modelleri lüks seveler için tam olarak istediklerini sunar.

 

Bianca Bronze Halı, parlak bordürlü suni deri halı modelidir. Klasik ve modern işleme ile dikkat çekici hale getirilerek üretilmiştir. Kenarlarındaki oymalar iç mekanda derinlikli bir doku yakalamanıza yardım eder.

 

Bianca Beige Copper Halı, suni deriden oyma stili ile imal edilmiştir. Zarif işlemeleri ilk bakışta dikkat çeker. Evinize zarafeti ve şıklığı taşır.

Modern ve Estetik Halılar Havanızı Değiştirecek

Kim evinde modern ve çağdaş bir duruş yakalamak istemez ki! Modern halı önerisi ile evinizde yenilikçi bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Modern görünüm için elbette iç mekandaki tüm mobilya ve aksesuarların bir bütünlük oluşturmasına dikkat etmelisiniz.

 

Sateen Marine Halı, ince dokuma olup yıkanabilir özelliğe sahiptir. Modern bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olacak yüksek kalitede imal edilmiştir. Dalgalı damarlı çizgileri sayesinde eşsiz bir etki bırakır. Derinliğe sahip karakteristik bir halı modelidir.

 

Smart Grey Red Halı, kırmızı ve grinin uyumu ile etki bırakan motiflere sahiptir. İnce yapısı sayesinde yıkanabilir özelliktedir. Toz vermeyen kaliteli malzemeden imal edilmektedir.

Yeni Modern Modayı Kilim Modelleri İle Yakalayın!

Kilimin kullanım alanı oldukça geniş olmakla birlikte eski zamanlardan beri kullanılır. Günümüzde ise modern bir zarafet sunan çok sayıda çeşide sahiptir. Dikkat çekici renkler ya da sade motiflerle tasarlanmış seçenekleri mevcuttur. Halı önerisi isteyenler için son derece kullanışlı ve klasik parçalar arasında yer alır.

 

Arya Marine Halı, özellikle sıcak mevsimlerde ve yazlıklarda şık bir tasarım imkanı sunar. Pamuktan üretilmekle birlikte çift dokumadır. Modern deseni evlerde aydınlık veren bir atmosfer sağlar.

 

Palma Grey Halı, ince dokuma olan bu model yıkanabilir özelliktedir. Toz tutmaz. Zarif detayları ile evlerde dikkat çeken bir zemin yaratır. Kaliteli ve kullanışlı yapısı sayesinde konforlu bir deneyim sunmaktadır.

Siz de evinize hak ettiği değeri vermek için zeminlerinizi Divona Home halıları ile süsleyin!


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı