Sallanan Şezlong Salıncakların Otellerde Kullanımı

Şezlong Salıncak Oteller İçin Nasıldır?

Şezlong salıncak oteller için nasıldır? Oteller, müşterilerine harika bir deneyim hazırlama için çabalarlar. Müşteri memnuniyeti elbette ki ilk sıradadır. Harika bir günde güneşin tadını çıkarmaya hazırlanan ailelere en rahat güneşlenme alanlarını sağlamak durumundadırlar. Büyük bahçelere sallanan şezlonglar koyarak hoş vakit geçirmelerini sağlarlar. Sallanan şezlonglar, hem yaz hem kış aylarında kullanılabileceği için iyi bir yatırımdır.

 

Sallanan Şezlongların Sunduğu Rahatlık 

Modern insanın, erteleyebildiği ve derin bir aidiyet hissedebildiği yerler, ellerinden gelenin en iyisini yapabilecekleri bahçelerdir kuşkusuz. Tüm gün yorgunluğunun atılabileceği bu mekânların çekiciliğini artırmak için üç adet sallanan şezlong ile hayatınızı renklendirin. Sınırsız konfor vaat eden bahçe salıncağı ile kendinizi huzurun kollarında bulacak, şezlongda uzanırken tüm endişelerinizi unutacaksınız. Salıncak bahçesinde eğlenmek için çocuk olmanıza gerek yok. Dinamizm ile eğlencenizi arttırmak istiyorsanız salıncak tam size göre. Modern çizgiler ve pastel tonlar sunduğu bahçe salıncaklarında mavi gibi parlak tonlara da rastlamak mümkün.

Hem ritmik bir keyif hem de sınırsız bir rahatlık vaat eden salıncak, bazen okumanız için bir sandalyeye, bazen güneşleneceğiniz bir şezlong bazen de bir yatağa dönüşebiliyor. En tatlı uykuyu yakalayabileceğiniz salıncak; Keyfinizi en üst düzeye çıkarır, sizi ferahlatır ve konuklarınız için harika bir ortam sağlar. Balkon salıncakları, kapalı salıncaklar, gölgelik salıncaklar, bulut salıncaklar, armut salıncaklar, basit salıncaklar ve bahçe salıncakları gibi kategorilere ayrılan salıncaklar ile hayatınıza neşe getirebilirsiniz.

Dilerseniz sizi kafes olarak da içine alan güzel bir bahçe salıncağı, ailece oturabileceğiniz geniş bir formda da sizi ağırlayabilir. Bahçe salıncağı modelleri dış mekân kullanımı için tasarlanmış olup sağlıklı kumaş ve malzemelerden üretilmiştir; Küflenme, sararma ve lekelenme yapmaz. Tik ve alüminyum kalitelerinin bir araya geldiği lüks salıncak, kuru veya nemli bir bezle nazikçe silinebilir.

 

Güneşlen, Oku, Uyu

Ortak alanlarda yatmak, okumak, oturmak gibi çeşitli ihtiyaçları için tasarlanan sallanan şezlonglar, her mevsim hava şartlarına dayanabilecek bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Zarif oval hatların estetiği ve birinci sınıf malzemelerin rahatlığı ile bahçenizin en eşsiz parçası olacak olan şezlonglar, kendini dışarı atmayı sevenler için öne çıkıyor. Rattan ve alüminyumun mükemmel uyumu, üzerini gölgelik örtebileceğiniz bir şezlonglar da mevcuttur.

 

Farklı Tasarım Tutkunlarını Memnun Edecek Şezlong Salıncaklar 

Salıncak şezlong seçerken kullanım alanını göz önünde bulundurun. Bahçe mobilyaları arıyorsanız, demir salıncaklı hamak idealdir. Bu ürünü satın alırken kişi sayısı dikkate alınmalıdır. Son derece dayanıklı olan bu ürünler yazın güneşten, kışın kardan zarar görmez. Yatak üzerinde kullanılan kılıf nemli bir bezle silinebilir veya direkt olarak çamaşır makinesinde yıkanabilir. Bahçeniz için tercih edebileceğiniz bir diğer model ise bülbül yuvasına asılı sallanan hamak. Bu model; Bir dokuma rattan veya bambu kafes, bir askı ve bir bacaktan oluşur. Salıncak hamak olarak da bilinir. Bu ürün hasır ve bambudan yapılabildiği gibi metal malzemelerden de üretilebilmektedir.

Eviniz için seçeceğiniz salıncaklar daha hafif malzemelerden üretilmiştir. Bu ürünlerde sıklıkla makrome, hasır, plastik, örgü ve kumaş malzemeler kullanılmaktadır. Bir diğer favori ev dekoru ise kanepe salıncaktır. Bu salıncakların koltukları tek bir sandalyenin genişliğine ve rahatlığına sahiptir. Bu ürün, evdeki diğer mobilyalarla kolayca birleştirilebilir ve iç mekânınızı modernize etmenize yardımcı olur. Bir diğer popüler ev ürünü ise portatif salıncaklı hamaktır. Bu ürünleri istediğiniz zaman kolayca söküp istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

 

Şezlong Salıncak Fiyatı Ne Kadar?

Şezlong salıncak fiyatı, ürünün malzemesine, boyutuna, rengine ve kullanım amacına göre değişmektedir. Genel olarak eviniz için alacağınızdan daha ucuz ama daha fazla el emeği gerektiren salıncaklar tercih edilir. Makrome, örgü, kumaş ve plastik gibi malzemelerden üretilen bu salıncaklı hamaklar eviniz için mükemmel bir seçimdir. Aynı zamanda tek kişilik ürünler de üç kişilik ürünlerden daha uygun fiyatlıdır. Bahçe için tercih ettiğiniz salıncaklı hamak yerine bahçe için tercih edeceğiniz salıncaklı hamak ürünü, malzemeye, kullanıcıya ve kişi sayısına göre değişir.

İş yeriniz veya eviniz için salıncak seçerken farklı mobilya ürünlerine göz atmak isteyebilirsiniz. Böylece satın aldığınız salıncakları farklı ürünlerle kombinleyebilirsiniz. Bahçe salıncağı fiyatları da kullanılan malzemeye ve ürünün boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Özellikle bahçede beğeni toplayan bambu, ahşap ve hasırın kalitesi markadan markaya değişmekte olup, kaliteye göre ürünün fiyatında farklılık olabilmektedir. Özellikle ahşap ürünlerde kullanılan ahşap, ürünün fiyatını düşürebilir veya yükseltebilir.

 

Şezlong Salıncak Modellerinde Hangi Malzemeler Kullanılmaktadır?

Şezlong salıncak modellerinde en çok kullanılan malzeme; hasır, örgü, bambu, kumaş, ahşap, plastik ve metaldir. Rattan salıncak özellikle balkon ve bahçeler için en popüler ürünlerden biridir. Genellikle hasır kafes ve metal ayaklardan oluşan bu ürünler oldukça dayanıklıdır. Yaklaşık 120 kg ağırlığa kadar. Bu model ürünlerin kurulumu da oldukça kolaydır. Tıpkı paspaslar gibi bambu salıncaklar da yaz aylarında en popüler ürünlerden biri. Yazın balkon ve bahçeyi süsleyen bir diğer ürün ise ahşap salıncaklı hamak. Bu ürünler oldukça hacimli ve ağırdır.

Farklı ahşaplardan yapılan bu salıncaklı hamaklar genellikle açık kahverengi ve koyu kahverengidir. Hasır, bambu ve ahşap, balkonunuza ve yaz bahçenize uzun yıllar eşlik edebilecek sağlam malzemelerdir. Plastik salıncaklar hafif oldukları için taşınması kolaydır ve sıklıkla çocuklar tarafından tercih edilir. Bu ürünü yazın bahçedeki ağaca, kışın ise tavana sabitleyerek kullanabilirsiniz. Yetişkinler için yapılmış plastik modeller de vardır. Bu salıncak hamaklar, metal ayaklar ve plastik bir kafes içerir. Farklı renk seçeneklerine sahip bu ürünü tercih ederek evinizde modern bir hava yaratabilirsiniz.

 

Salıncak Şezlong Model ve Özellikleri 

Bu modellerde tek kişilik, metalden üretilmiş ve iç mekân sallanan hamaklar kadar sağlam olan bir ürün arasından seçim yapabilirsiniz. Tek kişilik ürünleri seviyorsanız armut bahçe salıncaklarına göz atabilirsiniz. Metal veya hasır kafes tasarımları olan bu ürünleri bahçenize, balkonunuza veya oturma odanıza yerleştirebilirsiniz. Oldukça hareketli olan bu ürünün renk gamı da oldukça geniştir. Bacaklar siyah metal olabilirken, gövde hasır veya beyaz metal olabilir. Kalabalık bir aileniz varsa veya bahçenizde kalabalık grupları ağırlamak istiyorsanız büyük metal bahçe salıncağı tercih edebilirsiniz. Bu ürünler aynı zamanda asma bahçe salıncakları olarak da bilinmektedir.

Bunlar genellikle büyük, metal ürünler ve saçaklardır. Bu ürünlerin kendi minderleri vardır. Yatak, bahçe ortamı için özel olarak tasarlanmıştır. Metal, geniş sundurma salıncak şezlonglar, bahçenizin daha modern ve zarif görünmesini sağlar. Modern bahçe salıncaklarını farklı bahçe mobilyası modelleri ile birleştirerek bahçenizi daha şık ve konforlu bir alana dönüştürebilirsiniz. Büyükler bahçenin keyfini çıkarırken çocuklar ve bebekler kendilerine uygun salıncaklarla eğlenceli vakit geçirebilirler. Evdeki minikler için tasarlanan bebek bahçe salıncağı, bebeğinizin güvenliğini sağlamak için tasarlandı.

Genellikle kumaş ve ahşaptan yapılır. Özel emniyet kancaları ile donatılmış bu ürünlerde alt ve arka kısımda yumuşak dolgu bulunmaktadır. Böylece bebeğiniz sallanırken hem güvende hissedecek hem de eğlenecektir. Bu bebek ürünlerinin en büyüğüne çocuk bahçe salıncağı denir. 12 yaşından büyük tüm çocuklar bu son derece sağlam salıncaklara kolayca binebilir.

 

Çeşitli Şezlong Salıncak Modelleri

Birçok farklı şezlong salıncak modeli vardır. Evde, iş yerlerinde ve salıncak kullanılır; çeşitli tasarımlar, renkler, malzemeler ve boyutlar. En popüler hamak türlerinden biri salıncaklı şezlonglardır. Tavana monte veya ayak monte edilebilen salıncaklı hamaklar genellikle tek kişilik ürünlerdir. Hamak sandalyeler bahçe ve balkonlar için idealdir. Bu ürünler makrome ipliği kullanılarak yuvarlak şekilde yapılmaktadır. Bu ürünün içine bir minder koyduğunuzda üzerinde otururken çok daha rahat hissedeceksiniz. Bu katlanır hamakların renk yelpazesi oldukça geniştir.

Genel olarak krem, beyaz, kahverengi, gri ve bej gibi renkler tercih edilmektedir. Evi ferah ve aydınlık gösteren bu renkli hamaklar genellikle el yapımıdır. Makrome elyafından üretilen bu ürünler oldukça dayanıklı ve sağlamdır. Yaklaşık 100 kg taşıyabilen bu ürüne 7'den 70'e herkes bayılıyor. Bacak hamak tasarımlarında genellikle hasır ve metal malzemeler kullanılır. Bir makrome hamaktan çok daha sağlam olan bu ürün bir veya iki kişi için olabilir. Kare, yuvarlak, damla, dikdörtgen şeklinde üretilen bu ürünler her mevsimde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu ürünleri evin odasında, balkonunda veya bahçenizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Güneş ışınlarına karşı dayanıklı olan bu ürünler paslanma ve çatlama yapmaz. İş yerlerinde bahçe ve sahil kenarlarında kullanılarak gelen müşterilere hoş dakikalar yaşatırlar. Sahil kenarında oturma alanları bulunan oteller için ise muhteşem bir detaydır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı