Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi zorlu mevsim koşullarına karşı en büyük destekçilerden bir tanesidir. Sadece karlı, yağmurlu ve rüzgarlı hava koşullarında değil, aynı zamanda güneşin çok etkili olduğu alanlarda bile fonksiyoneldir. Bu alanlarda bahçe şemsiyesi modelleri harika bir performans göstermektedir.

Şemsiye alırken rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi tercih etmeniz, uzun vadeli bir kullanım avantajı sunmaktadır. Bahçe şemsiye modelleri arasında en çok tercih edilen rüzgara dayanıklı modellerin satın alınma sırasında, kalitesine dikkat etmek gereklidir. Peki, rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi seçilirken kaliteli olduğu nasıl anlaşılır? İşte tüm detaylar!

En Kaliteli ve Şık Divona Home Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Yağmurlu havalarda olmazsa olmaz ürünlerin başında şemsiyeler gelmektedir. Çünkü bu ürünler yağmurlu havalardan, aşırı güneşten ve fırtınalardan korunmada etkili olan ürünler arasında yer alır. Rüzgara dayanıklı şemsiye önerisi verilirken Divona Home modellerine göz atılması gerekir. Çünkü üst düzey kalitede ki Divona Home fırtınaya dayanıklı şemsiye modelleri; hem görsel açıdan bambaşka bir görünüm hem de kullanım açısından avantaj sunar.

Bahçe balkon teras gibi dış mekan şemsiyesi olarak satın alınacak ürünlerin uzun yıllar dayanabilmesi önemlidir. İşte bu noktada bir şemsiyenin kalitesini anlamak için dikkat edilmesi gereken noktalar, şu şekildedir;

  • Sağanak yağışlarda ve sert rüzgarlara karşın kaliteli bir kumaştan üretilmesi gerekmektedir.
  • Kolay kullanım ve portatif bir tasarıma sahip olmalıdır.
  • Şemsiyenin gövde kısmı dayanıklı ve kaliteli olmalıdır. Özellikle paslanmaz bir materyalden üretilmesi gerekir.

1 – Avokado Kare Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

Rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi modelleri arasında yer alan Avokado kare şemsiye uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kaliteli ve güçlendirilmiş alüminyum iskelete sahip rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi özellikleri şöyledir;

Avakado Kare Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

8 kollu olmaktadır.

İskelet rengi ise beyaz olmaktadır.

Kaliteli alüminyum iskelete sahiptir.

İpli makara sistemi ile üretilmiştir.

3 metreye kadar olan şemsiyelerde 70 litre şemsiye bidonu tercih edilir.

3,5 ve 4 metre ölçülerinde olan şemsiyelerde ise mermer şemsiye ayak tercih edilmektedir.

2 – Formbrella Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

Zorlu mevsim koşullarına dayanıklılık gösteren ve dört mevsim kullanılabilen Formbrella rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi; tasarım ve kullanım açısından dikkat çekmektedir. Bu ürün rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi olarak kullanılmakta ve güneşin zararlı ışınlarına karşı da güvenli bir kullanım sunmaktadır. Ürünün özellikleri şu şekilde açıklanabilir;

  • Dört mevsim tam koruma sağlamaktadır.
  • Ayrıca şemsiye genişliği 286 cm’dir.
  • Ürün ağırlığı 11 kg’dir.
  • Bu ürünün uzunluğu ise 232 cm’dir.

3 – 311 Manuel Kahve 250 x 250 Mega Bahçe Şemsiyesi

Çok fazla rüzgar alan bahçelerde güvenli ve konforlu bir kullanım sunan rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi 14 kg ağırlığındadır. Genellikle büyük alanlarda kullanım için uygundur. Bahçe şemsiyesi büyük modeller arayışındaysanız, bu ürün ilginizi çekecektir. Ürüne dair diğer özelliklerde şöyledir;

  • Pratik push up özelliği vardır.
  • Dayanıklı alüminyum gövdeye ve kollara sahiptir.
  • Hava tahliye bacası bulunmaktadır.

4 – Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi: 363 Tropic 260 x 260 Mega Bahçe Şemsiyesi

Farklı renk ve model seçeneklerine sahip olan Tropic mega bahçe şemsiyesi her alanda kullanım için uygundur. Rüzgara dayanıklı plaj şemsiye olarak tercih edebilir. Ayrıca bu ürünü bahçe balkon teras gibi alanlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Ancak sağlam ve estetik bir görünüm sunmasının yanında ürün mega boyutundadır. Bu nedenle daha fazla büyük alanlar için tercih edilir.

Dış hava koşullarına ve özellikle rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi olarak tercih edilmesi, ürünün özelliklerindendir. Çünkü pratik kullanım sunan bu şemsiye, birçok özelliği de barındırmaktadır. İşte, ürüne ait bazı özellikler şu şekildedir;

  • Su itici özelliği vardır.
  • Bu ürün, daha geniş alanlar için estetik bir görünüm sunmaktadır.
  • Akrilik kumaştan üretildiği için renk solmalarına karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir.
  • Ayrıca üzerindeki gölgelik, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sunar.
  • Rüzgara karşı dayanıklı yapısı vardır ve diğer dış hava koşullarına karşı dayanıklılık gösterir.
  • Kaliteli, dayanıklı alüminyum gövde ve kollara sahiptir.
  • Hava tahliye bacası bulunmaktadır.
  • Ürünün ağırlığı 12,5 kg’dir.

5 – Avokado Lüks Model Klips Ters Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

Özgün tasarımıyla dikkat çeken Avokado lüks model rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi benzersiz bir üründür. Divona Home üzerinden kolaylıkla ulaşılabilecek bu ürün, özellikleri ile dikkat çekmektedir. Balkon bahçe gibi alanlarınıza farklı bir görünüm kazandıracak olan Avokado lüks model ters bahçe şemsiyesi, şu özelliklere sahiptir.

  • 8 kolludur.
  • Avakado rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi alüminyum iskelete sahiptir.
  • Alüminyum orta direk, alüminyum 8 kol ve mukavemetli plastik bağlantı parçalarına sahiptir.
  • Ayrıca ürünün standart iskelet rengi beyaz renk olmaktadır.

Divona Home Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi Fiyatları

Küçük ve büyük bir bahçede kullanılan rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi modelleri, boyut olarak farklılık göstermektedir. Üstelik bu modeller rüzgara karşı direnci yapılarıyla, açık alan koşullarında gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir.

Divona Home’da şemsiye fiyatları; modellerin sahip olduğu nitelikli özelliklere, rengine, üretiminde kullanılan malzemelere, şemsiyenin boyutuna ve farklı diğer kriterlere göre değişiklik gösterir. Ayrıca rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi ile birlikte kullanılan şemsiye aksesuarları da, fiyatların değişmesine neden olmaktadır.

Genellikle göz alıcı ve kullanışlı özelliklerle tasarlanan rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi fiyatları, firmamızca müşterilere her bütçeye uygun bir şekilde sunulmaktadır. Üstelik çeşitli ödeme yöntemleri ve avantajlı teslimat seçenekleri ile de, müşterilerimize kolaylıklar sunuyoruz.

Siz de birbirinden güzel ve ekonomik fiyatlarla satışa sunulan rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi ürünlerini inceleyebilirsiniz. Sonrasında ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir model tercihinde bulunabilirsiniz. Ayrıca toptan ucuz şemsiye fiyatları içinde firmamız ile iletişime geçebilirsiniz!

Sıkça Sorulan Sorular

Günümüz bahçe dekorasyonlarında, çeşitli özelliklere sahip bahçe mobilyaları kullanılmaktadır. Bu mobilyalar arasında yer alan rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi çeşitleri ise, en popüler olan modellerdendir. Güneşli veya yağışlı havalarda, bahçelerde keyifli vakitler geçirebilmeye olanak sağlayan bu şemsiyeler hakkında merak edilen sorular bulunmaktadır. Peki, bu sorular nelerdir?

1 - Kaliteli Şemsiye Nasıl Olmalı?

En kaliteli şemsiye markası ve şemsiyelerin hangi özelliklere sahip olduğu çok sık araştırılan konular arasındadır. Divona Home farkı ile sunulan rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi modelleri, kaliteli özellikleri ile dikkat çekmektedir. Peki, kaliteli bir şemsiyede hangi özellikler olmalıdır?

  • Bahçe, plaj, balkon ve teras şemsiyeleri; kalın ve kaliteli kumaşlardan üretilmelidir.
  • Şemsiyelerin ve tentelerin sahip olduğu bağlantı parçaları dayanıklı olmalıdır.
  • Yağmur, güneş ve bunların yanı sıra rüzgâr gibi dış etkenlere karşı direnç göstermelidir. Bu noktada paslanma gibi deformasyonlara karşı uzun ömürlü bir yapıda olmalıdır.

2 - Plaj Şemsiyesi Kaç Cm?

Genel olarak sunulan rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi ve plaj şemsiyesi ölçüleri; 180 – 200 – 220 cm aralığında olmaktadır. Özellikle 200 cm boyut, şemsiyelerde ideal boyut olarak kabul edilir.

3 - Plaj Şemsiyesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi, yandan gövdeli ve teleskopik şemsiye, cafe ve plaj şemsiyesi gibi modelleri; satın alırken dikkat etmeniz gereken pek çok nokta bulunmaktadır. Açıklanacak olursa;

  • Bu noktalar arasından ilki, şemsiyenin kullanılacak ortamın boyutuna göre uygun olmasıdır. En uygun ölçüye sahip bir model satın alabilmek için özenli bir şekilde seçim gerçekleştirmelisiniz. Kaliteli şemsiye markaları arasında yer alan Divona Home üzerinde farklı boyutlara sahip şemsiyeler mevcuttur.
  • Şemsiyelerin kullanılacağı alanın ne kadar yağış aldığı ya da rüzgardan etkilendiği gibi noktalar ise, tercih aşamasında dikkat edilmesi gerekenler arasındadır. Bu noktada dış mekân koşullarına karşı dayanıklı bir modelin tercih edilmesi gerekecektir.
  • Ayrıca bazı modellerin mekanizmaları farklıdır. Dolayısıyla kullanım alanına uygun mekanizmalara sahip ürünleri seçmeniz, kullanım açısından fayda sağlayacaktır.

Divona Home
WhatsApp Destek Hattı