Rattan Bahçe Mobilya Temizliği

Rattan Bahçe Mobilya Temizliği

Bahçe mobilyaları yıllar içinde görünümünü kaybeder. Daha iyi görünmesi ve dayanıklı olmasını sağlamak için renksiz vernik tabakası ile kaplanmalıdır. Bunun için alkid verniği uygundur. Vernik uygulamasını iyi havalandırılmış odalarda, tercihen açık ve rüzgarsız havalarda yapmanız gerekir.

 

Kirli Rattan Mobilyalar Nasıl Temizlenir?

Bahçe sandalyesi ya da diğer parçalar kirli ise, sodyum klorür çözeltisi ile nemlei yumuşak fırça ile kirleri çıkarınız. Daha sonra, mobilyaları temiz suyla yıkayın ve açık havada kurutun. Kirler çok derin ise amonyakla giderilebilir. Bahçe sehpası ayakları kirli ise ılık suyla amonyağı karıştırıp ayaklarını bu suya koyup durulamanız yeterlidir.

 

Bahçe Mobilyalarından Tozlar Nasıl Temizlenir

Rattan mobilyalar ve bahçe oturma grupları temizlenirken koltuklardan toz arındırılmalıdır. Kuru fırça veya elektrikli süpürge ile temizlenebilir. Ayrıca bahçe salıncak tozlandıysa kadife veya pazen kumaş ile silebilirsiniz.

 

Kararmış Rattan Bahçe Mobilya Parlatma

Mobilyalarınız uv ışınlarına dayanıklı değilse ve karardıysa bitkisel yağı eşit oranlarda sirke ile karıştırın. Ortaya çıkan çözeltiyle güneş almayan bir yerde mobilyalarınızı silin, orijinal görünümüne geri döndüreceksiniz. Ancak başarılı sonuç alamazsınız rattan mobilya modelleri için Divone Home size yardımcı olacaktır.

 

Cilalı Mobilyalarda Leke Çıkarma

Bahçe salıncağı kolayca deforme olabilir. Lekeleri bitkisel yağ ve tuz çözeltisi ile silin. Ve üç saat bekledikten sonra yumuşak bir bezle üzerinden geçin.

 

Rattan Mobilya Yağ Lekeleri

Bahçe mobilyası, güneş yağını emebilir. Bu tip lekeler bebek pudrası ile kolayca giderilir. Salıncak yağlandıysa aynı işlemi yapabilirsiniz.

 

Vernikli Yüzeydeki Su İzleri

Bahçe masa takımı bazen boyasızdır ve zamanla sarıya döner. Alüminyum iskelet sorun teşkil etmez, sadece hasır bölümlerde su izleri kalabilir.

Biraz un ve bitkisel yağ ile nemlendirilmiş bezle rattan mobilya silindiğinde leke kalmaz.

Böyle bir sorun bahçe masası için de geçerliyse mobilyaları tuzlu suyla temizlemek yeterlidir.

Eski mobilyalarınızdaki kir, toz ve lekelerle uğraşmaktan sıkılıysanız Divane Home size en modern ürünleri cazip fiyat avantajlarıyla sunar.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı