2024 Bahçe Modasına Uygun Plastik Bahçe Sandalyesi ve Diğer Ürünler

Plastik bahçe sandalyesi özellikle dış mekanların vazgeçilmez ürünleridir. Bahçe balkon ve teraslar için özenle tasarlanan plastik bahçe sandalyesi modelleri Divona Home’da!

Açık havalarda kullanılan mobilyaların belli başlı şartları taşıması gerekmektedir. Özellikle dış mekânlar için ahşap bahçe mobilyaları, rattan ve plastik bahçe sandalyesi gibi ürünler tercih edilmektedir. Bu ürünlerin tercih edilmesindeki etken ise, açık alan hava şartlarına uygun materyalde üretilmeleridir.

Kullanışlı Yapıları İle Dikkat Çeken Divona Home Plastik Bahçe Sandalyesi Modelleri!

Bahçe mobilyası denildiğinde akla birçok ürün gelmektedir. Özellikle köşe takımı, bahçe oturma grupları, masa takımı, koltuk takımı ve bahçe sandalyeleri ilk akla gelenler arasındadır. Bahçe sandalyeleri farklı materyallerden üretilir. Böylelikle birçok dekorasyonda kullanılmaktadırlar.

Plastik bahçe sandalyesi kullanımı giderek artan bir üründür. Özellikle kafeler, davetler ve bahçelerde kullanılan bir dekorasyon modelidir. Ancak özel günler ve düğünlerde de plastik bahçe sandalyesi kullanılmaya başlanmıştır. İşte, Divona Home’nin çok satanlar kategorisinde yer alan sandalye modelleri!

1 – 3 kişilik Plastik Bahçe Sandalyesi Modelleri

Çoklu şekilde tercih edilen plastik sandalyeler, genellikle lobiler için kullanışlı olmaktadır. 3 kişilik plastik sandalyeler bekleme koltuğu olarak da bilinmektedir. Ofislerde ve iş yerlerinde de sıklıkla tercih edilmektedirler.

Konforlu ve pratik bir kullanıma sahip olan 3 kişilik bahçe sandalyesi modelleri, kolay temizlenebilmektedir. Sabit ayakları ve alüminyum enjeksiyon sistemine sahip olan Divona Home plastik sandalyeleri, fiberglass takviyeli ürünlerdir. Böylelikle kaliteli bir yapıdadırlar. Sadece dış mekan değil iç mekan ürünü olarakta tercih edilmektedirler.

2 – İki Kişilik Masalı Plastik Bekleme Sandalyesi Modelleri

İki kişilik plastik bahçe sandalyesi modelleri orta kısımda yer alan masası ile beraber oldukça kullanışlıdır. Bu ürünlerde fiberglas takviyelidir. Kolay temizlenebilmeleri ve kolay taşınabilmeleri iç mekân ürünü olarak da kullanılmalarını sağlamaktadır. Alüminyum enjeksiyon ayak sistemi ile üretilen bu ürünler uzun ömürlü bir kullanım sunar.

İki kişilik plastik sandalyeler farklı renk seçeneklerine sahiptir. Özellikle renk çeşitliliğinin fazla olması Bu ürünlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. İşte, en çok sevilen iki kişilik plastik sandalye renk seçenekleri;

  • Beyaz
  • Gri
  • Siyah
  • Kırmızı
  • Bej
  • Haki

3 – XL Plastik Minderli ve Koçaklı Sandalye Modelleri

Hem iç hem de dış mekânlar için konforlu bir kullanıma sunan XL plastik sandalyeler, istiflenebilme özelliğine sahiptir. XL plastik bahçe sandalyesi beyaz, gri, kırmızı, turuncu, yeşil, petrol yeşili, koyu mavi, siyah ve bej tonlarında üretilmektedir.

Divona Home XL plastik sandalye modelleri cam elyaf katkılı gaz enjeksiyon teknolojisi ve pp hammadde ile üretilmiştir.  Özellikle hafifliği ve mukavemeti ile ön plana çıkmaktadır. XL plastik bahçe sandalye minderi, ürünlerin daha konforlu ve şık görünmesini sağlamaktadır.

4 – Ahşap Ayaklı Plastik Sandalye Modelleri

Ahşap ve plastiğin uyumlu bir şekilde tasarlandığı ahşap ayaklı plastik sandalyeler mutfaklarda kullanım için uygundur. Aynı zamanda bu ürünler şık görüntüsüyle kafelerde de en çok tercih edilen sandalye modelleri arasındadır.

Uzun ömürlü kullanımı ile dikkat çeken ahşap ayaklı plastik sandalyeler, aynı zamanda hafif bir yapıya da sahiptir. Fiberglass ile güçlendirilmiş olan ürünlerin özellikleri ise dikkat çekmektedir. Peki, bu sandalye modellerinin özellikleri nelerdir?

Ahşap Ayaklı ve Koçaklı Sandalye

Montaj gereklidir.

Polipropilen kabuk ve ahşap ayak özelliği vardır.

Kolay temizlenebilmektedir.

Dış mekân ve iç mekân ürünüdür.

Oldukça hafiftir.

Fiberglass takviyelidir.

5 – Plastik Metal Ayaklı Sandalye Modelleri

Metal ayaklar üzerine yerleştirilen plastik bahçe sandalyesi modelleri güçlü yapıları ile dikkat çekmektedir. Dayanıklı polipropilen malzemesinden üretilen plastik sandalye modelleri, krom ayaklarla birlikte uzun ömürlü kullanım sunmaktadır. Bu ürünleri ofislerde, yemekhanelerde, kafelerde ve mutfaklarda kullanabilirsiniz.

6 – XL Plastik Bahçe Koltuğu Modelleri

Geniş yapısı ve konforlu kullanımı ile öne çıkan plastik bahçe koltuğu modelleri; bahçe balkon ve teras kullanımı için uygundur. Hafifliği ile öne çıkan bu ürünleri her dekorasyonda kombinlemek mümkündür. Farklı renk seçeneklerine sahiptirler. Genellikle kafe ve restoranlarda uygun fiyatlı olmaları yönünden tercih edilmektedir.

7 – Rattan Dokulu Plastik Bahçe Balkon Sandalyesi

Rattan dokulu plastik sandalyeler; hem rattan hem ahşap hem de plastik sevenler için muazzam bir üründür. Bu ürünler kullanım rahatlığı ve hafifliği ile birçok alanda tercih edilmektedir. Dış mekânlara oldukça uyumludurlar ve minder opsiyonludurlar.

Diğer plastik ve rattan bahçe mobilyaları ile de iyi bir uyum yakalamaktadırlar. Rattan bahçe salıncağı, rattan bahçe oturma grubu ve rattan bahçe masa takımları ile kombinlenerek dekorasyonun tamamlanmasını sağlamaktadırlar.

8 – Polipropilen Plastik Dış Mekan Sandalyesi Modelleri

Her zaman göz alıcı bir görünüme sahip olan polipropilen plastik dış mekan sandalyeleri, özel günlerin tercih edilen ürünleridir. Dış mekanlara ayrı bir hava katan bu ürünler muazzam tasarımları ile göz doldurmaktadır.

Hem iç hem dış mekânlara uyumludurlar. Yemek masası, plastik masalar, ahşap masalar ve diğer bahçe masalarıyla da oldukça uyumludurlar. Esnek yapıları sayesinde her alanda kullanılabilmektedirler.

9 – Roma Barok Tarzı Plastik Bahçe Sandalyesi Modelleri

Organizasyonlarda farklı bir plastik bahçe sandalyesi arıyorsanız, Roma Barok tarzı ürünleri yönelebilirsiniz. Çünkü bu ürünler muazzam tasarımlarıyla kullanılan ortamlara şık bir görünüm kazandırmaktadır. Ayrıca istiflenebilmeleri, kolay temizlenebilmeleri ve minder opsiyonlu yapılar sunmaları her açıdan avantajlıdır.

10 – Kolsuz Plastik Bahçe Sandalyesi Modelleri

İç ve dış mekânlar için dayanıklı plastikten üretilen kolsuz plastik bahçe sandalyesi modelleri, kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca istiflenebilir özelliğe sahiptirler. Böylelikle hem zamandan hem de yerden tasarruf edilebilmektedir. Genellikle dış mekânlarda kullanılan kolsuz plastik sandalyeler, minder opsiyonludur.

11 – Plastik Katlanır Bahçe Sandalyesi Modelleri

Plastik kamp sandalyesi modelleri katlanabilir yapıları ile dikkat çekmektedir. Bu ürünler hafif taşınabilmeleri, kolay temizlenmeleri ve istiflenebilmeleri açısından kampların vazgeçilmezidir. Farklı renklerde bulunurlar.

12 – Hasır Plastik Bahçe Sandalyesi Modelleri

Bir sandalyede uzun ömürlü kullanım isteniyorsa, plastik ürünler tercih edilebilir. Bu ürünler hem uzun ömürlü kullanım sunar hem de oldukça uygun fiyatlara sahiptirler. Plastik, hasır ile birleştiğinde daha estetik bir görünüme kavuşur. Hasır plastik bahçe sandalyeleri ile siz de istediğiniz görünümü bahçenizde elde edebilirsiniz.

13 – Kısa Plastik Bahçe Sandalyesi Modelleri

Kısa plastik bahçe sandalyesi modelleri genellikle piknik, kamp ve plajlar için uygun bir seçenektir. Çünkü bu ürünler çok fazla yer kaplamaz. Farklı renkleri ve kullanım avantajı ile öne çıkan kısa plastik sandalye modelleri, kolay temizlenebilmektedir. Dış mekanların en sevilen ürünleri arasında gösterilmektedirler.

14 - Kalın Plastik Bahçe Sandalyesi Modelleri

Dayanıklı plastik bahçe sandalyesi modelleri, uzun ömürlü kullanım sunmaktadır. Güçlendirilmiş fiberglass takviyeli plastik sandalyeler, görsel açıdan da estetiktir. Bu ürünleri hem iç hem de dış mekânlarda kullanabilirsiniz. Özel günlerin kurtarıcısı olan kalın plastik bahçe sandalyesi modelleri, hem dayanıklı hem de kurtarıcı parçalardır.

Plastik Bahçe Sandalye Fiyatları

Plastik bahçe balkon sandalyesi 4’lü, 3’lü, 2’li ve tekli olmalarına bağlı olarak; farklı fiyatlar üzerinden satışa sunulmaktadır. Divona Home plastik bahçe sandalyesi en ucuz seçenekler sunar. Birbirinden farklı tasarımları ve özellikleri bulunan plastik sandalyelere, firmamızın web sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bahçe Dekorasyonu Fikirleri İçin Tercih Edilen Diğer Ürünler Nelerdir?

Bir bahçe dekorasyonu için gerekli olan onlarca ürün bulunmaktadır. Mobilyaların birbiriyle uyumlu olması dekorasyon açısından önemlidir. Bahçe salıncağı, bahçe koltuğu, bahçe şemsiyesi ve bahçe oturma grupları birbiriyle uyumlu olduğunda, ortama muazzam bir hava katmaktadır.

Bahçe balkon mobilyası olarak Divona Home tasarımları ile öne çıkan ürünleri satışa sunmaktadır. Böylelikle hemen hemen her dekorasyona hitap eden ürünlerin bulunmasında yardımcı olmaktadır. Plastik bahçe masa sandalyesi modelleri, ahşap sandalyeler ve rattan bahçe mobilyaları; web sitesi ve online mağazamızda sizi bekliyor!

Sık Sorulan Sorular

Divona Home ahşap, alüminyum, rattan ve plastik bahçe sandalyesi modelleri hakkında en sık sorulan sorular şu şekildedir;

1 – Divona Home Bahçe Mobilyaları Nelerdir?

Divona Home bahçe mobilyası modelleri oldukça çeşitlidir. Bahçe oturma grubu, masa takımı, bahçe masaları, bahçe köşe takımı, sandalye, şemsiye, şezlong, salıncak, barbekü, bahçe aksesuarları ve aydınlatmalar; bahçe dekorasyonundaki en önemli ürünlerdir.

Bahçe balkon salıncağı ve tekli rattan bahçe balkon ürünleri firmanın en çok tercih edilen modelleri bir nokta genellikle tek kişilik rattan salıncak modelleri, bahçe balkon ve teras salıncağı olarak tercih edilmektedir. Konforlu kullanıma sahip Divona Home bahçe mobilya ürünleri ile gününüzün keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz.

2 - Plastik Kamp Sandalyeleri Fiyatları Nasıl?

Plastik bahçe sandalyesi olarak kafe ve bahçelerde kullanılan ürünler, kamplarda da tercih edilmektedir. Plastik kamp sandalyeleri uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Sandalyelerin fiyatlarını etkileyen çeşitli unsurlar bulunmaktadır.

3 - Plastik Bahçe Sandalye Masa Modelleri Kullanışlı mı?

Plastik sandalye masa takımları, hafif yapıları ile kullanılışlıdır. Masalar ile birlikte kullanılan plastik bahçe sandalyesi modelleri, kullanışlı olmaların yanında uygun fiyatlarıyla dikkat çekmektedir. Divona Home plastik mobilyaları ile, bahçelerinizi uygun fiyata dekore edebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı