Plastik Bahçe Masası mı Yoksa Rattan Bahçe Masası mı?

Plastik bahçe masası modelleri, dış mekânlarda kullanıma uygun olan mobilyalardır. Ayrıca bahçelerde rattan masalarda sıkça tercih edilmektedir. Peki, güzel havanın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bahçelerinizde plastik mi yoksa rattan masa mı tercih etmelisiniz? İşte, detaylar!

Sağlam ve belirli ağırlıkları taşıma konusunda oldukça dayanıklı olan plastik bahçe masası modelleri, diğer malzemelerden üretilen masalar gibi kullanışlı bir özellik gösterir. Bu noktada plastik bahçe masası tasarımları; güneş ve yağmur gibi dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Rattan masalar ise; kolay temizlenebilmesi, çeşitli hava şartlarına dayanıklılık göstermesiyle dikkat çekmektedir.

Divona Home Plastik Bahçe Masası Modelleri

Konforlu bir tasarıma ve kolay bir kullanıma sahip olan Divona Home plastik bahçe masası modelleri, açık alanlarınıza oldukça yakışan mobilyalar olmaktadır. Ayrıca kaliteli yapıları sayesinde uzun süreli bir kullanıma olanak sunmaktadır.

Firmamız üzerinden plastik masa + 6 kişilik veya çeşitli boyutlara sahip tasarımları satın alabilirsiniz. Her dekorasyona uyum sağlayan bu mobilyalar, dekorasyonları tamamlayan parçalar olacaktır. Peki, Divona Home plastik bahçe masası modelleri arasında çok satanlar nelerdir?

  • Antares polipropilen plastik ve temperli cam kare masa | 80x80 cm
  • Antares rattan görünümlü plastik dikdörtgen bahçe masası | 80x120 cm

Plastik Bahçe Masası Kullanım Avantajları

Pek çok kişinin tercihi olan plastik bahçe masası çeşitleri, farklı alanlarda kullanım sağlamaktadır. Özellikle kullanım açısından bu modeller, birçok avantaj sunar. İşte, plastik bahçe masası kullanım avantajları!

  • Plastik bahçe masası modelleri, ahşap bahçe mobilyalarına göre ağırlık konusunda daha hafiftir. Böylelikle kolay bir şekilde taşınabilmesine olanak sağlar. Yani bir alandan bir alana rahatlıkla bu masaları taşıyabilirsiniz. Ayrıca hafif bir ağırlığa sahip olması dolayısıyla, depoya geri götürmek istediğinizde bu işlemi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Bahçelerinize uygun şekilde ve boyutta plastik bahçe masası tercih etmeniz, dekorasyonla uyumlu bir görüntü yakalayabilmenizi sağlayacaktır.
  • Plastik malzemeden üretilen masaların sunduğu en önemli avantajlardan bir tanesi de güçtür. Yani gelişen teknoloji ile beraber yüksek mukavemete sahip plastik masalar üretilmektedir. Böylelikle diğer masalara nazaran daha fazla ağırlık tutma kapasitesine sahip olmaktadır.
  • Kaliteli malzemelerden üretilen plastik masalar kullanım esnasında yüksek bir performans göstermektedir. Bu noktada kaliteli plastik masalar, aşınma ve yıpranma gibi dış mekan koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. Hatta neme karşı da iyi bir direnç göstermektedir.
  • Farklı renklerde ve şekillerde tasarlanan pek çok modeli mevcuttur. Böylelikle şık ve estetik yapısıyla plastik bahçe masası, çeşitli dekorasyonlarda eşsiz bir uyum sergileyecektir.
  • Plastik masalar diğer masalara göre fiyat avantajı sunar. Yani daha ekonomik bir fiyatla bu masaları satın alabilirsiniz.

Plastik Bahçe Masası Fiyatları

Bahçe mobilyası çeşitleri arasında yer alan masalar; çeşitli yapı malzemeleri ile üretilerek müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Bu modellerden bir tanesi olan plastik bahçe masası çeşitleri; hem modern yapısı hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekmektedir.

Diğer bahçe masalarına göre ekonomik bir fiyatla satışa sunulan bu masalar, her bütçeye hitap etmektedir. Bu noktada plastik bahçe masası modellerinin fiyatlarını; boyut, renk, kalite gibi faktörler etkilemektedir. Kategori üzerinden sunduğumuz plastik masaları inceleyebilir ve fiyatlar ile ilgili net bilgilere ulaşabilirsiniz.

Divona Home Rattan Bahçe Masası Modelleri

Divona Home olarak müşterilerimize ahşap, alüminyum, rattan ve plastik bahçe masası modelleri sunuyoruz. Her bir farklı özelliğe sahip bu mobilyalar, bahçe dekorasyonları için en çok tercih edilen seçeneklerdir.

Dayanıklı yapısıyla dikkat çeken rattan bahçe masaları, bahçeler için ideal seçeneklerden bir tanesi olmaktadır. Ayrıca kolay ve hafif bir yapıda olmaları da, tercih edilmesini kolaylaştırmaktadır. Siz de keyifli ve konforlu mobilyalar ile bahçe dekorasyonunuzu tamamlamak istiyorsanız, firmamızın sunduğu raftan masaları incelemelisiniz!

Rattan Bahçe Masası Modelleri

Antares rattan dokulu camlı kare masa

Osaka rattan görünümlü ve camlı kare bahçe masası

Osaka rattan görünümlü ve camlı yuvarlak bahçe masası

Osaka rattan dokulu, alüminyum ayaklı ve camlı dikdörtgen bahçe masası

Antares rattan görünümlü, camlı ve paslanmaz ayaklı dikdörtgen masa

Ortanca masa

Sümbül rattan masa

Menekşe rattan masa

Nilüfer rattan masa

Kasımpatı rattan masa

Cactus rattan bahçe ve balkon masası

Gardenya rattan masa

Rattan Bahçe Masası Kullanım Avantajları

Tıpkı plastik bahçe masası gibi rattan masalarda kullanım açısından çeşitli avantajlar sunmaktadır. Özellikle bu modeller sunmuş olduğu avantajlardan dolayı, oldukça beğenilmektedir. Peki, rattan masaların kullanım avantajları nelerdir?

  • Her türlü yıpranma ile aşınmaya karşı dayanıklıdır. Doğru şekillerde kullanıldığında, uzun süreli bir kullanım fırsatı sunar. Ayrıca kolay tamir edilebilir bir yapısının olması, herhangi bir çatlakta kısa sürede tamirinin yapılmasının sağlar.
  • Leke tutmayan bir özelliğe sahiptir. Böylelikle dış mekânlar için avantajlı bir kullanım sunar. Yani rattan masaların üzerine herhangi bir şey dökerseniz, lekeyi kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Bu sayede pratik bir şekilde temiz görünüm elde edebilirsiniz.
  • Uzun ömürlü bir yapısı vardır. Dolayısıyla uzun yıllar dayanıklı bir şekilde ilk günkü gibi kullanılabilir.
  • Geniş renk ve tasarım alternatifini sunmaktadır. Divona Home olarak sunduğumuz açık kahve, siyah vb. rattan masaları inceleyerek; farklı renklerde ve tasarımlardaki masalarla hayal ettiğiniz bahçe dekorasyonlarını oluşturabilirsiniz.
  • Güneş, yağmur ve soğuk hava gibi zorlu koşullara karşı direnç gösterir. Ayrıca güneşe dayanıklı bir yapısı olduğu için, mobilyalarda solma veya renk kaybı gibi olumsuz durumlar yaşanmaz.
  • Suya dayanıklı bir yapısı vardır. Ayrıca bakımı da kolaydır.
  • İşlevsel kullanımının yanında zamansız bir tasarıma da sahiptir. Böylelikle hoş dekorasyonların oluşturulmasında etkili olmaktadır.
  • Rattan masalar oldukça hafif bir yapıda olduğu için kolaylıkla bir yerden bir yere taşınabilmektedir.

Rattan Bahçe Masası Fiyatları

Rattan ve plastik bahçe masası fiyatları incelendiğinde, en uygun fiyat seçeneğine sahip oldukları görülmektedir. Böylelikle rattan masaların fiyatları her bütçeye hitap eder.

Divona Home firmamız, estetik ve hoş görünüme sahip rattan modelleri müşterileri için satışa sunmaktadır. Siz de kategori içerisinde sunduğumuz rattan masaları inceleyerek, hem şık hem de uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilirsiniz.

Bahçe Masaları ile Bütünleyici Bir Şıklık Sunan Bahçe Mobilyaları Nelerdir?

Küçük ve büyük bahçe masaları Divona Home’da sizleri bekliyor! Çeşitli renk, boyut ve tasarımlarda üretilen ahşap, rattan, alüminyum ve plastik bahçe masası; benzersiz tasarımların oluşturulmasına olanak sağlamaktadır. Ayrıca işlevsel özellikleri ile avantajlı bir kullanım sunmaktadır.

Bu masalar ile bütünleyici bir şıklık elde edebilmek için, firmamızda tercih edebileceğiniz pek çok mobilya mevcuttur. Bahçe masa takımında aynı dokuya sahip sandalyelerin kullanılması, harika bir görüntü sergileyecektir. Ayrıca masalarla beraber tercih edilen bahçe salıncağı, bahçe oturma grupları, bahçe şemsiyesi gibi diğer mobilyalarsa; bahçelerinizde uyumlu bir görüntü ve sizlere konfor sunacaktır.

Sık Sorulan Sorular

Plastik Bahçe Masası

Plastik bahçe masası ve rattan masalar, bahçelerde yemek yemek ve kahve içmek için en çok tercih edilenler arasında yer alır. Bu kategori içerisinde sunulan ürünlerle ilgili pek çok soru merak edilmektedir. Açıklanacak olursa;

1 – Plastik Masa Sandalye Fiyatları Ne Kadar?

Divona Home'da plastik bahçe masası ve sandalyeleri, uygun fiyat seçenekleri ile sunulmaktadır. Plastik bahçe masası ve diğer ürünlere dair net bilgilere ulaşmak istiyorsanız, firmamızın web sitesine erişim sağlayarak kategoriyi inceleyebilirsiniz.

2 - Rattan Salıncak Dayanıklı mı?

Rattan bahçe mobilyası, yapısı itibariyle dış mekân koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. Dolayısıyla bu malzemeden üretilen Capri Swing bahçe balkon salıncaklar ve aksesuarları, zorla hava koşullarına karşı üst düzey bir dayanıklılık gösterir.

3 - Balkon Mobilyası Modelleri Nelerdir?

Firmamız küçük ve büyük balkonlar için geniş bir ürün yelpazesi  sunmaktadır. Bu mobilyalara örnek verilecek olursa;

  • Tek kişilik veya iki kişilik balkon bahçe salıncağı
  • Hamak
  • Balkon oturma grubu
  • Balkon masa sandalye takımı
  • Balkon şemsiyesi
  • Katlanır balkon masası (yemek masası)
  • Balkon koltuk takımı

Divona Home
WhatsApp Destek Hattı