Patchwork Halılar İle Sanatsal Ev Dekorasyonu

Patchwork Halılar İle Sanatsal Ev Dekorasyonu

Günümüzde bir moda akımı haline gelen patchwork halılar aslında ninelerimizin zamanına dayanan bir yama çalışmasıdır. Günümüzde ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçısı haline gelen patchwork halılar bulundukları odaya sanatsal dokunuşlar kazandırıyor. ’Patch’  kavramı yama anlamına gelmektedir. Eski zamanlarda ekonomik şartlar göz önünde bulundurulduğunda, yokluk döneminde ninelerimizin bulduğu yama çözümü sayesinde günümüzde patchwork halılar ile sanatsal ev dekorasyonu ile evinize sıcak auraya sahip dokunuşlar yapabilirsiniz. Sanatsal olarak değerlendirmelisinin nedeni patchwork halılarının geridönüşedayanmasıdır.Eski, kullanılmayan ya da artan eşyaları geri dönüştürüp yeni kullanışlı eşyalar yaratmak günümüzün en büyük trendlerinden haline geldi. Bu noktada patchwork halılar mobilyaları, ev dekorasyonunu daha farklı bir noktaya getirerek sanatsal dokunuşuyla büyük farklar yaratabiliyor.

 

Patchwork Halı Kilim Modelleri

Patchwork halılar ile sanatsal ev dekorasyonu yaratmak son yılların hızla yükselen trendi haline geldi. Eskiler ise bu tekniği kırkyama olarak bilirler, ziyan etmek istemedikleri parçalar bir araya getirerek yeni bir halı ortaya çıkartırlardı. Patckwork halılarda canlı ya da bej renkleri kullanarak evinizde farklı havalar yaratabilirsiniz. Mobilyayı canlandıracak ya da odanın renklerinin yansımasını sağlayan parça halıdır. Sahip olduğu retrovintage tarzı ortama sadelik, hareketlilik ve şıklık katarken doğal renklerle yakalanan renk tonları ve özel dikim ile sanatı evinize getiriyor. Üstelik sadece odalarınıza değil merdivenlerde hatta duvarlarınızda bile patchwork şıklığını yakalayabilirsiniz.

 

SOFT Renk Huzuru

Perde ve mobilyalarınızın rengine uyumlu olarak seçeceğiniz soft renk geçişli patchwork halılar ortamda huzur ve dinginliği sağlayacaktır. Soft renk patchwork ile pastel tonlarındaki mobilyaları kombinleyerek sanatsal dokunuşlar yaratabilirsiniz.

Geometrik Şıklık

Görmeye alıştığımız standart kare ve dikdörtgen teknikle üretilmiş patchworkler bulunduğu ortama canlılık katabilmek adına farklı desenlerle karşımıza çıkıyor. Cüretkar olan farklı geometrik şekilli patchworklar sayesinde mobilyalarınıza hareket kazandırıp ortama şıklık getirebilirsiniz.

Boxed Patchwork İle Sanat

Odada bulunan varlıklarıyla büyük farklar yaratan halılara başka soluk getirmiş olan patchworkler eskinin yamasının daha modernize hali olarak farklı esintiler yaratıyor. Boxedpatchwork halılarda tuhaf renklerin bir araya toplanması sayesinde ninelerimizin kırkyamasını daha çok andıran bu model ile istediğiniz odada patchwork halılar ile sanatsal ev dekorasyonu güzelliğini yakalayabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı