Özgün Dekorasyonlara Sahip Bahçeler İçin Bodrum Rattan Bahçe Mobilyası Nasıl Seçilmeli?

Bodrum Bahçe Mobilyası Rattan Alırken 5 Altın Bilgi!

Bodrum bahçe mobilyası rattan ürünlere yönelim son zamanlarda oldukça yoğundur. Rattan mobilyalar dekorasyonlarda sıklıkla kullanılarak, yaşam alanlarına farklı bir hava katmaktadır. Bodrum bahçe mobilyası rattan modelleri, mükemmel bir dekorasyon oluşturur.

Divona Home modası geçmeyen ve kullanışlı bahçe mobilyalarını en trend tasarımlarla sunuyor. Doğal ve dayanıklı yapılarıyla Bodrum bahçe mobilyası rattan ürünleri hazır dokuma tekniği ile üretilir. Bu sayede daha estetik ve şık bir görünüm sunar.

 

Özgün Dekorasyonlara Sahip Bahçeler İçin Bodrum Bahçe Mobilyası Rattan Olarak Nasıl Seçilmeli?

Rattan yapısı itibariyle oldukça hafif ve dayanıklı bir materyaldir. Modern, şık ve konforlu bir tasarımın oluşturulmasında etkilidir. Rattan bahçe mobilyası; bahçe mobilyalarında tercih edilen diğer materyallere göre oldukça avantajlıdır. İşte, rattan tercih ederek elde edilebilecek avantajlar;

Bodrum Bahçe Mobilyası Rattan Ürün Avantajları

Dekorasyonlara sıcak ve samimi bir hava katar.

Dayanıklı yapısı ile darbelere, aşınmaya ve eskimeye karşı dirençlidir.

Hafif bir malzeme olmasının yanında kolay bir şekilde hareket ettirilebilir.

Su geçirmez özelliği vardır. Tüm hava şartlarına karşı dirençlidir.

UV ışınlarına karşı ekstra direnç gösterir. Rattan yapısı itibariyle yıpranma ve solma göstermez.

Rattan mobilyaların bu kadar tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden bir tanesi de, geri dönüştürülebilir olmasıdır. Doğada herhangi bir atığa neden olmaz. Çevre dostu, konforlu ve şık bir yapıdadır. Bodrum bahçe mobilyası rattan olarak tercih edildiğinde, dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Detaylı bir şekilde açıklanacak olursa;

 

Dış Ortam Şartlarına Uyumlu – Uzun Ömürlü Olmalıdır

Dış mekanların en gözde dekorasyon ürünlerinden biri olan Bodrum bahçe mobilyası rattan mobilyaları, her türlü hava şartına karşı dirençlidir. Bu nedenle dış ortam şartlarına uyumludur. Temizliği, kolay ve düzenli bakım gerektirmemesi açısından da kullanışlıdır. Rattan mobilyalar kirlense dahi dakikalar içinde pratik olarak temizlenebilir.

Dayanıklı bir yapısı vardır. Kolay kolay eskimez. Çünkü bu mobilyalarda dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuz etkiye karşı ekstra direnç gösterebilme durumu söz konusudur. Uzun yıllar severek kullanılabilecek olan rattan mobilyalarla bahçede geçirilen zaman daha keyifli hâle gelir. Tercih edecek kişilere, yeni dekorasyon fikirleri ve sıra dışı tasarımlar sunar.

 

Bodrum Bahçe Mobilyası Rattan Seçiminde Kaliteli Malzeme ve İşçilik Öncelikli Olmalıdır

Geniş balkonlara, büyük bahçelere ve teraslara mükemmel bir mobilya olan rattan modeller; dekorasyonlarda harikalar yaratıyor. Divona Home bahçe koltuk takımı ve bahçe masa sandalye takımı modellerinde gösterilen işçilik övülmeye değer! Farklı ve şık bahçeler için kendi peyzajını oluşturmak isteyen kişiler; tercih edecekleri birkaç mobilyayla göz alıcı dekorasyonlara imza atabilir.

1.sınıf rattandan üretilen Bodrum bahçe mobilyası rattan ürünleri, yaşam alanlarına kalite katmaya devam ediyor. Bodrum bahçe mobilyası rattan ürünler toza ve kire karşı uzun süre dayanıklılık gösterir. Bu sayede ürünlerin kalitesi anlaşılabilir. Sesi ile öne çıkan bu ürünler, sadece dış mekanlarda değil iç mekanlarda da kullanıma uygundur.

 

Mobilyaların Gerçek Rattan Olduğundan Emin Olunmalıdır

Bodrum bahçe mobilyası rattan mobilya seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan bir tanesi de, gerçek rattan olup olmadığıdır. Mobilyalarda kullanılan sentetik rattan ne kadar düzgün ve kaliteli ise; mobilyanın ömrü de o kadar uzun olacaktır. Birkaç önemli noktayla Bodrum bahçe mobilyası rattan ürünlerinin kalitesi anlaşılabilir. Daha net bilgi edinmesi kolaylaşır.

Özellik Detayı

Gerçek Rattan

Diğerleri

Örgü detayına dikkat edilmelidir

Ustalıkla yapılmış ve gerçek rattan örgüler, kolay kolay esneme göstermez.

Rattan mobilyalardan örgüler parmağın hafifçe itilmesi sırasında çok fazla esniyorsa, problem olduğuna işarettir.

Oturma esnasında rahatsız edecek bir durumla karşılaşılmamalıdır.

Rattan mobilya üzerine oturulduğunda, pürüzsüzdür ve rahatsızlık duyulacak bir durumla karşılaşılmaz.

Oturulduğunda, köşelerinde veya kıvrımlı yüzeylerinde, örgü çıkıntıları ortaya çıkabilir. Bu durum daha sonra rahatsız bir durumu meydana getirecektir.

Ürün kalitesine dikkat edilmelidir.

Neme, suya ve diğer olumsuz koşullara karşı dirençlidir. Renk ve solma gibi deformeler göstermez.

Kolay bir şekilde örgüler kopabilir. Renk ve solma gibi durumlar yaşanabilir.

 

 

Alüminyum İskelete Sahip Ürünler Tercih Edilmelidir

Hafif, yumuşak ve şık bir materyal olan alüminyum, dış mekanlarda kullanılan mobilyalarda en çok tercih edilenlerden bir tanesidir. Divona Home birbirinden farklı tasarımlara sahip ahşap bahçe mobilyası ve alüminyum mobilyaları, kaliteli bir şekilde sunar. Bodrum bahçe mobilyası rattan ürünlerde iskelet olarak alüminyum neden tercih edilmelidir? İşte detayları;

  • Alüminyum hafif ve paslanmaya karşı dirençlidir. Uzun yıllar suya maruz kalsa bile paslanma göstermez.
  • Alüminyum koku yapmaz, küflenmez ve sağlığa zararlı bulunmaz.
  • Gümüş renge sahip alüminyum estetik ve şıkır. Evlere, bahçelere ve teraslara şıklık katar.
  • Hava koşullarına ekstra dayanıklılık gösterdiği için temizlemesi de oldukça basittir. Sadece sabunlu suyla temizlenmesi yeterlidir.

 

Bahçenin Tasarımına Uygun Modern Tasarımlar Seçilmelidir

Bodrum bahçe mobilyaları tercihinde rattan mobilyaların seçilmesi oldukça sıktır. Çünkü hemen hemen her bahçenin tasarımına uyum sağlayacak modellerin bulunması kolaydır. Bodrum bahçe mobilyası rattan modeller işlevsel ve kullanışlıdır. İkili, üçlü ve dörtlü rattan oturma grubu takımları, dekorasyonlara zenginlik katar.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı