Oteller İçin Her Mevsim Kullanıma Uygun Üst Üste İstiflenebilir Şezlonglar Divona Home'da!

Otellerde projeli işlerde kullanılacak şezlong ürünleri ve fiyatları nelerdir?

Şezlong genellikle yatarak veya uzanarak kullanabileceğimiz tarzda imal edilmiş olan ve ortasında döşeme yerine kumaş bulunan koltuk veya yataklara verilen isimdir. Şezlonglar genellikle ayarlanabilir özellikte olmaktadırlar. Şezlogların kullanım alanı olabildiğince geniş olup deniz kenarında evimizin bahçesinde veyahut balkonumuzda kullanabileceğimiz çok çeşitli şekil ve yapıda şezlonglar bulunmaktadır. Özellikle sıcak yaz günlerinde deniz kenarına indiğimizde ya da havuza indiğimizde beklentimiz güzel bir şezlongu uzanıp anın tadını çıkarmaktır. Farklı renk ve desendeki ve farklı materyallerden üretilmiş çeşit çeşit şezlong bulunmaktadır burada yapmamız gereken en önemli şey ihtiyacımız olan en kaliteli şezlong modelini belirlemektir.

 

Şezlong Nedir?

Şezlong uzanmak oturmak ve yatmak için üretilmiş ayarlanabilir özelliğe sahip koltuk veya yatakların genel adıdır. Standart ebatlara sahip olan şezlonglar ayarlanabilir özellikleri sayesinde vücut yapımıza ve oturuş pozisyonumuza göre şekil alabilmektedirler. Şezlong kullanımı esnasında dikkat etmemiz gereken en önemli şey şezlongu vücut pozisyonumuza göre ayarlamaktır. Sıcak yaz aylarında Deniz kenarlarına indiğimizde veya evimizin konforunda evimizin önündeki havuza girmek istediğimizde, gözümüzün aradığı ilk şey tabii ki şezlogdur. Herkesin hayali güzel bir şezlongga uzanıp kitabını alarak anın tadını ve keyfini çıkarmaktır. Şezlonga uzanıp uzun saatlerce güneşlenmek hiç şüphesiz ki her tatilcinin hayalidir. Şezlongun bize sağladığı rahat ve konfor eşliğinde deniz kenarında uzun saatler geçirebiliriz.

 

Şezlong Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Şezlong modelleri olabildiğince farklı yapı ve içeriğe sahiptir. Şezlong seçimi yaparken özellikle dikkat etmemiz gereken şey üretildiği malzemenin yanı sıra bize sağlayacağı konfordur. Hiç şüphesiz ki kaliteli bir malzeme bize kaliteli bir konfor imkanı sunar. Aynı zamanda şezlongumuzun ayarlanabilir özelliğe sahip olmasına önem göstermeliyiz. Sahilde geçireceğimiz uzun vakitlerde güneşlenirken, kitap okurken uzandığınız şezlongun ayarlanabilir özelliğe sahip olması, ortopedik açıdan bize konfor sağlayacaktır. Şezloklar özellikle plastikten ya da özel ahşaplardan imal edilerek bize yumuşak ve konforlu bir zemin sağlar. Aynı zamanda şezlong'un yapısı kadar önemli olan şey şezlong minderidir. Minder ya da döşeme bölgesine konulan kumaşların, kaliteli ve yumuşak içerikli olmasına özen göstermeliyiz. Aynı zamanda bu kumaşların su ve nemden etkilenmeyen özelliğe sahip olması da şezlongumuzun yapısı kadar önemli diğer bir unsurdur.

 

Şezlong Modelleri Nelerdir?

En iyi şezlong bize ortopedik olarak en yüksek konforu sağlayan şezlongdur. Şezlongta geçireceğimiz uzun saatleri de hesaba kattığımızda şezlongumuzun vücut yapımıza uygun ayarlanabilir özellikte olması gerekmektedir. Aynı zamanda şezlongumuzun üretildiği materyal bizi rahatsız etmeyecek özelliklerde, yumuşak malzemeden yapılmış olması ve kullanılan kumaşın kaliteli olmasının yanı sıra, omurgamızı destekleyici özelliklere sahip olması oldukça önemlidir. Ayarlanabilir özellikte olan şezlonglar sayesinde, oturuş ve yatış pozisyonlarımıza uygun ayarlamalar yaparak şezlongta geçireceğimiz zamanı daha konforlu hale getirebiliriz. Şezlong seçimi yaparken kullanılan materyalleri ve aynı zamanda kollu kolsuz şezlong seçeneklerini göz önünde bulundurarak en kaliteli ve ihtiyaçlarımıza hitap eden en iyi şezlongu seçmeliyiz.

 

Size En Uygun Şezlongu Nasıl Seçerseniz?

En sağlam şezlong modelleri için şezlong imalatın da kullanılan materyalin kalitesi ve dayanıklılığı oldukça önemlidir. Şezlong da kullanılan doğru malzemeyi tercih ederken dikkat etmemiz gereken bir takım hususlar bulunmaktadır. Şezlongumuz ister plastik ister alüminyum veya ahşap malzemeden üretilmiş olsun. Şezlong alımı yaparken bu hususlara dikkat ederek şezlongumuzu seçmeliyiz. Şezlongumuzu seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli adım şezlongozun konforlu olmasıdır. Ayarlanabilir yapıda olmazsa oldukça önemlidir. Yanı sıra dayanıklı malzemeden üretilmiş olması, vücut ağırlığımızı kaldırılabilir ölçüde olması ve kullanılan malzemenin kaliteli olması şezlong seçerken göz önünde bulundurmamız gereken kriterlerin başında gelir.

 

Platin Şezlong Modelleri 

Platin şezlong son derece dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanmaktan memnun kalacağınız bir metallere sahiptir. Multiflaman kumaştan üretilmiş olan şezlong antibakteriyel özelliğe sahip ve suyu kolaylıkla geçirebilen yapısı sayesinde herhangi bir küflenme ya da paslanma durumuyla karşılaşmayacağınız özelliklere sahiptir. Diğer şezlonglara nazaran güneşten meydana gelen kırılmaları en aza indiren materyali sayesinde şezlongunuzu uzun yıllar kullanabilirsiniz. Alüminyum kalınlığı 1,5 santim civarında olduğu için taşınması oldukça kolay bir şezlongdur. Ağırlığı ise 7,5 kilo civarındadır bu nedenle şezlongunuzu kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Platin şezlongunuz kollu ve kolsuz şezlong modelleri ile size rahat ve konforlu bir sahil keyfi sunmaktadır.

 

Katılabilir Şezong Modelleri

Katlanabilir şezlong size her yerde kullanım imkanı ve konforu sunar. İster deniz kenarında ister doğa yürüyüşlerinde isterseniz, evinizin bahçesinde kolaylıkla taşıyabileceğiniz şezlongunuz sayesinde, istediğiniz ortamı konforlu hale getirebilirsiniz. Katlanabilir şezlongta kullanılan kumaş gün ışığından etkilenmeyen ve yıkanılabilir sertifikasına sahip bir kumaştır. Şezlongunuzun kumaşını çıkarıp yıkayabileceğiniz gibi isterseniz yenisini alarak değiştirebilirsiniz. Katlanabilir şezlong da kullanılan kumaş gün ışığından oldukça az etkilenir. Terleme ve yanma yapmayan özel bir içeriğe sahiptir. Katlanabilir şezong kullanımı oldukça pratik bir modeldir. Katlanabilir şezlongunuz hafif yapısı sayesinde seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacaktır.

 

Dişbudak Şezlong Modelleri

Dişbudak şezlong modelleri arasında kollu ve kolsuz şezlong modelleri bulunmaktadır. Dişbudak ağacından üretilmiş olan bu şezlong oldukça yumuşak ve dayanıklı yapıdadır. Kullanılan kumaşı ise son derece kaliteli ve suyu süzdürebilen özelliklere sahip, güneş ve nemden etkilenmeyen bir yapıdadır. Dişbudak şezlongumuzda su bazlı cila uygulanmış olup hava şartlarından etkilenmemektedir. Böylelikle uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli bir materyale sahiptir. Ahşabın yumuşak dokusunu şezlongunuzda hissetmenin keyfini ve rahatlığını siz değerli müşterilerimize sunmanın memnuniyetini taşımaktayız. Kaliteli malzeme ve 1 sınıf işçilikle üretilmiş olan şezlongumuz açık havada kaldığı zaman diliminde hava şartlarındaki olumsuzluktan hiçbir şekilde etkilenmemektedir. Şezong modelleri arasında oldukça ilgi çekici bir modeldir. Dişbudak ağacından yapılmış olan kollu ve kolsuz şezlong modellerimiz ile denizin ve havuzun tadını uzun saatler boyunca çıkarabilirsiniz.

 

Alüminyum Şezlong

Alüminyum şezlong son derece sade ve kaliteli malzemeye sahiptir. İnce bir işçilikle dizayn edilmiştir. Alüminyum malzemeden üretilmesi sebebiyle taşıması oldukça kolay ve konforludur. Kullanılan kumaşın kalitesi size rahat bir kullanım imkanı sunar. En iyi şezlong modellerimiz arasında yerini almıştır. Deniz ve havuz keyfinizde yanınızda olacak, alüminyum şezlong modelimiz sayesinde sahil keyfinizi ikiye katlandırmanın mutluluğunu yaşarsınız. Kullanımı kadar taşıması ve istiflemesi de oldukça kolaydır. Deniz sezonunun bitimininden sonra, alüminyum şezlongozu üst üste istifleyerek alandan tasarruf etmiş olursunuz. Alüminyum şezlongdaa kullanılan minderlerin kalitesi, sırtınızı ve omurganızı destekleyici özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra oldukça dayanıklı ve yıkanılabilir özellikleri sahiptir.

 

İroko Şezlong Modelleri 

İroko şezlong iroko ağacından üretilmiştir. Üroko şezlong modelinin tüm malzemeleri dışarıda kullanılabilecek yapıdadır. En kaliteli şezlong modellerimizden biridir Kullanılan filesi sayesinde su geçirebilen bir özelliğe sahiptir. Böylelikle havuzdan veya denizden çıktığınızda kolaylıkla suyu tutmayan yapısı sayesinde, su altından süzülebilmektedir. İroko şezlong modelimizin üstü tamamen fileden oluşmaktadır. Böylelikle sudan ve nemden etkilenmez. İroko ağacı tamamen hafif bir materyal olduğu için şezlongunuzun taşınması oldukça kolaydır. İriko şezlong modelimiz ile kaliteli ve konforlu bir şezlonga sahip olmanın ayrıcalığını yaşarsınız. Sahil ve güneşin tadını çıkarırken güneşlenmenin zevkine varmak şezlongunuzda uzanıp kitabınızı okumak hiç şüphesiz ki her tatilcinin hayalidir. Bu hayalinizi konforlu bir hale getirmek için iroko şezlong modelimizi tercih edebilirsiniz. İroko şezlong modelimiz şık ve sade tasarımı ile siz tatilcilerin gözdesi olmaya adaydır.

 

Tekerlekli Şezlong Modelleri

Tekerlekli şezlong modelimiz irako ağacından üretilmiştir. Son derece kaliteli malzeme ve tasarıma sahiptir. Tekerlekli özelliği sayesinde istediğiniz yere kolaylıkla taşınabilir. En sağlam şezlong modellerimizden biri olan tekerlekli şezlong, kullanımında sağladığı kolaylıklar sebebiyle en çok tercih edilen modellerimiz arasında yerini almaktadır. Islak cila uygulaması yapılan modelimizde, herhangi bir şekilde sudan veya nemden etkilenme gibi durumlar söz konusu değildir. Tekerlekli yapısı sayesinde sahilin ya da havuzun istediğiniz her noktasına kolaylıkla şezlongunuzu taşıyabilirsiniz. Deniz ve güneşin tadını çıkarırken konforunuzdan ödün vermeden kaliteli bir şezlongta uzanmanın huzurunu ve keyfini yaşarsınız. Tekerlekli şezlongumuz kolay taşınması ve az alan kaplaması sebebiyle oldukça kullanışlı şezlong modellerimizden biridir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı