Otel Bahçe Ya Da Dinlenme Alanları için Koltuk Ve Mobilya Seçimi

Oteller İçin Tercih Edilecek Koltuk Seçimi Nasıl Olmalı?

Her mevsim kendi içerisinde farklı güzellikleri barındırmaktadır. Bu güzelliklerden istifade etmek isteyen bireyler yurtiçi ve yurtdışı turizm faaliyetlerinde bulunabilmektedirler. Özellikle gerek yurtiçi gerekse yurtdışı oteller sağladıkları konaklama imkanları ile tarihi ve turistik noktaların gezilip görülmesinde ve doğa, deniz ve havuz gibi imkanlardan faydalanılmasına olanak sağlamaktadır.

Gerçekleştirilen turizm faaliyetlerinde konaklama imkanı sunan otellerin kalitesi oldukça önemlidir. Tatilin istenilen rahatlıkta ve konforda geçirilmesi oteller sayesinde sağlanmaktadır. Bu neden ile otelde verilen kaliteli hizmetin yanı sıra otel içerisinden kullanılan mobilya, koltuk ve diğer ekipmanların kaliteli olması da oldukça önemlidir.

Otellerde kullanılan mobilyalar arasında koltuk ve koltuk takımları oldukça önemli bir yere sahiptir. Otel odalarında kullanılan koltuklar, ayrıca lobi gibi genel kullanıma açık olan noktalarda da kullanılmaktadır.

Kapalı mekanların yanı sıra bahçe ve havuz kenarında kullanılan açık alan koltuk takımları da oteller tarafından oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir.

Birbirinden farklı malzemeler kullanılarak üretilen şık ve estetik koltuklar oteller tarafından oldukça büyük ilgi görmekte ve müşterilerin kullanımına sunulmaktadır.

Oteller pek çok farklı birimlerden oluşan bir yapıdır ve her yapı için farklı koltuk ve koltuk seçimi yapılmaktadır. Gerçekleştirilen koltuk seçimlerinde müşterilerin konforu ve rahatlığına önem verilmektedir.

 

Otel Lobi Koltukları

Konaklama hizmeti sağlayan otellerin ana girişlerinde müşterilerin beklemesi, ağırlanması ve gerekli kayıt işlemlerinin yapılması amacı ile lobiler yer almaktadır. Otellerde yer alan bu noktalar, müşteri ile ilk tanışılan bir yer olması nedeni ile son derece önemlidir. Bu noktada kullanılan her bir detay oldukça büyük öneme sahiptir. Lobide verilen hizmetin yanı sıra misafirlerin rahat etmesi amacı ile her türlü imkan düşünülmüştür. Kullanılan aksesuar ve mobilyalar ile kullanıcılara konfor sunulmaktadır.

Lobilerde müşterilerin konforunun sağlanması oldukça önemlidir. Bu noktada seçilen koltuk ve mobilyalar büyük bir paya sahiptir.

Özel olarak üretilen bu koltuklar, son derece geniş ve konforlu bir kullanım sunmaktadır. Otelin konseptine uygun olarak belirlenen lobi koltukları tekli, ikili ve üçlü olarak üretilebilmektedirler.

Otel müşterilerine ve ziyaretçilere hizmet sunulan lobilerde kullanıcılar rahat etmek istemektedir. Sağlam ve dayanıklı olarak üretilen bu koltuklar oldukça yumuşak ve son derece pürüzsüz bir yapıya sahiptir.

 

Otel Bar Koltukları

Otel müşterileri lobilerde olduğu kadar barlarda da vakit geçirmekten son derece büyük keyif almaktadır. Barlar sosyalleşme adımlarının atıldığı mekanlar arasında yer almaktadır.

Bu çerçevede bu mekanlar için seçilen koltuk ve sandalyeler, konforlu oturum sağlamaktadır. Burada yer alan koltuk ve sandalyelerin seçimi konsepte uygun olmalı ve müşterilere konfor sağlamalıdır. Açık ve kapalı bar alanları için farklı özelliklerde koltuk ve sandalyeler oteller tarafından tercih edilmektedir.

Özellikle açık alan barlar havuz başında ya da plajda yer almaktadır. Buralarda kullanılan koltuk ve sandalyeler havuz ve deniz suyunun olumsuz etkilerine karşı dirençli olmalıdır. Aynı zamanda her türlü hava olayına karşı yüksek mukavemete sahip olmalıdır. Aşınmayan, korozyona ve paslanmaya karşı etkili aksesuarlara sahip ve güneş ışınlarının zararlı etkileri nedeni ile solma yapmayan malzemelerden üretilmesi önemlidir. Sürekli bir şekilde kullanılan koltukların temizlenmesinin de son derece rahat olması tercih edilmesinde etkendir.

Otellerde kullanılan koltuklar son derece lüks ve farklı modellerde olabildiği gibi açık alanlarda kullanılan son derece şık, konforlu, rahat ve estetik koltuk ve koltuk takımları da olabilmektedir. Özellikle yaz turizminin oldukça yoğun yaşandığı bölgelerde tercih edilen bu koltuk çeşitleri otel lobisi. Otel bahçesi, havuz kenarları ve çok daha farklı alanlarda tercih edilmektedir.

 

Havuz başı Koltuk Seçimi

Oteller her anlamda misafirlerini rahat ettirmek istemektedirler. Bu çerçevede oldukça önemli ve farklı hizmetleri misafirlerine sunarlar.

Havuz, otelin en çok kullanılan bölümlerinin başında gelmektedir. Havuz etrafında dizili şezlonglarda misafirler dinlenirken havuzun hemen yakınında bir şeylerin yenilip içilebildiği ya da yeşillik alanlar bulunmaktadır. Bu alanlarda çeşitli mobilyalar ve koltuklar kullanılmakta ve misafirlerin çok daha rahat bir ortamda tatillerinin geçirilmesi sağlanmaktadır.

Bu mekanlarda kullanılacak koltuklar, misafirin rahat etmesini sağlayacak özellikte olması gerekmektedir. Sağladığı konforun yanı sıra ıslaklığa, güneşe ve neme karşıda son derece dayanıklı olması gereklidir. Bu sayede çok daha fazla uzun kullanım elde edilebilmektedir. Ayrıca olası kirlenmelere karşı kolay temizlenmesi ve üzerinde oluşan ıslaklığın çok daha çabuk bir şekilde uzaklaştırılması gerekmektedir.

Ayrıca tercih edilen koltuğun güneşin zararlı ışınlarına karşı direnç göstermesi de oldukça önemlidir.

Tercih edilen bu özelliklerdeki koltuklar ile kullanıcılara çok daha konforlu ve rahat bir tatil geçirme imkanı sağlanabilmektedir.

 

Plaj Koltuk Seçimi

Otellerde özellikle havuz ve deniz kenarlarında kullanılacak olan mobilyaların seçimi büyük önem arz eder. Deniz kenarı mobilyalarının kum, deniz ve güneş üçlüsünden etkilenmemesi, ıslaklığa karşı dirençli olmalıdır.

Sıcak kum ve güneş otel mobilyaları üzerinde son derece olumsuz etkiler doğurmaktadır. Ayrıca denizin tuzlu suyu da mobilyalarda yaşanan deformasyonu önemli ölçüde artıran etmenler arasında yer almaktadır.

Bu çerçevede yüksek koruma özelliğine sahip, çabuk temizlenebilen, son derece konforlu ve kullanım rahatlığı sunan koltukların seçimi oteller için oldukça önemlidir.

 

Otel Bahçe Ya Da Dinlenme Alanları için Koltuk Ve Mobilya Seçimi

Oteller, müşterilerini rahat ettirmek ve onlara pek çok hizmeti sağlamak amacı ile faaliyet gösteren işletmelerdir. Deniz, havuz ve doğa turizmi yanı sıra sağlık turizmi ve konaklama hizmetinde kullanılan pek çok farklı otel konsepti bulunmaktadır.

Özellikle yaz turizmi çerçevesinde hizmet sağlayan oteller son derece geniş alan üzerine inşa edilmiş bir komplekstir. Havuz, deniz, spor alanları ve yeşil alanları ile her türlü ihtiyacı karşılamaktadır. Havuz, deniz ve diğer alanlarda gerçekleştirilen aktivitelerin nedeni ile yaşanan yorgunluk yeşil alanlar, lobi, bar ve çeşitli cafe alanlarında atılmaktadır.

Kapalı alanlarda yer almak istemeyen pek çok müşteri için açık alanlarda hazırlanmış olan son derece şık ve konforlu oturma alanları yer almaktadır. Bu alanlarda kullanılan mobilya ve koltukların seçimi bu çerçevede oldukça önemlidir.

Özellikle doğa ile iç içe alanların oluşturulması için doğa ile son derece uyumlu ahşap oldukça dinlendirici alanların oluşturulmasında önemli bir etkiye sahiptir. Doğa ile en iyi uyuma sahip olan ahşap koltuk modelleri farklı tasarım renk ve desenleri ile her mekana uygun bir şekilde kullanılabilmektedir.

Otel koltukları arasında plastik seçeneklerde bulunmaktadır. Plastik seçenekler arasında renk ve model çeşitliliği son derece fazladır. Plastik modeller kolay temizlenmekte ve son derece rahat bir şekilde taşınmaktadır. Şık tasarımlara sahip olan bu ürünler spor bir görünüm elde edilmesinde de etkilidir.

Konforun en iyi bir şekilde yansıtıldığı holiday bahçe koltukları oldukça şık bir sunuma sahiptir. Oldukça geniş bir renk skalasına sahip olan bu koltuk modelleri oldukça fazla bir şekilde beğenilmektedir.

Otel koltukları ergonomik yapıya sahiptir. Bu sayede katlanabilmekte, rahat bir şekilde taşınabilmekte ve küçül alanlarda dahi kullanılabilmektedir.

 

Otel Koltuk Fiyatları

Oteller son derece farklı alanlarda hizmetler sunmaktadır. Bu neden ile her alan ve mekan için farklı konseptler oluşturmakta ve oluşturulan konsepte uygun aksesuar ve mobilyalar seçmektedir. Seçilen mobilyalar arasında koltuklar oldukça önemli yer tutmaktadır. Oldukça farklı özelliklerde ve çeşitlilikte sunulan koltuklar, taşıdıkları özellikler nispetinde ücretlendirilmektedir.

Her alan için farklı çeşitlilikte seçilen koltuklar farklı fiyatlar içermektedir. Kullanılan renk, desen ve uygulanan tasarım koltuk fiyatlarında önemli etkiye sahiptir.

Ayrıca koltuğun hangi malzemede üretildiği, koltuklarda kullanılan kumaşın kalitesi, koltuk üzerinde yer alan minder ve yastıkların değiştirilebilir ve yıkanabilir olması da fiyat üzerinde etki gösteren diğer faktörlerdir.

Tüm bu nedenlerden dolayı otellerde kullanıma uygun koltuklar için net bir fiyat ifade edilememektedir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı