Mutfak Masa & Sandalye Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Mutfak Masa & Sandalye

 Yemek masa ve sandalyeleri özel ürünlerdir. Masa etrafında buluşarak aile ve sevdiklerinizle yemek saatlerinizi şölene dönüştürebilmeniz artık çok kolaydır. Divonahome.com uzun yıllardır kendi sektöründe adından övgüyle söz ettirebilmeyi başarmış bir kuruluş olarak çalışmalarını sürdürüyor. sizin için şık ve modern tasarımlarıyla harikalar yaratıyor. Ergonomik sandalye masaları, mükemmel mimari tasarımı masa sandalye kasalarını özel destek ürünleri ve kumaşlarıyla sanat eserine dönüştürüyor.

  Mutfak Masa Sandalye Takımları

Mutfaklarınızı divonahome.com muhteşem ürünleriyle donatıyor. Takım olarak kullanacağınız masa sandalyeleriniz kullanılan ahşap kalitesi, kumaşları ve özel tasarımlarıyla kalite ve şıklığın simgesi olacaktır. Ruby açılır masa ve ruby ceviz sandalyeler, aura sandalyeler modern masalarla kombinlenerek mutfaklarınıza görsel zenginlik katacaktır. Retro benchler, klasik modeller ayrı ayrı beğeninize sunulmuştur. Rahat oturum sağlayan özel tasarım sandalyeler Muhteşem masalarınızın etrafında şıklık ve zarafet simgesi olacaktır. Bulunduğunuz yerden günün her saati 7/24 alışverişlerinizi yapabilir. Güvenli ödeme ücretsiz kargo ile kapınıza gelmesini sağlayabilirsiniz.

  Mutfak Masaları Nasıl Olmalıdır?

  Ailenin bir arada yemek yiyebilmesi çok önemli bir aktivitedir. Mutfaklarında bu keyfi yaşayabilmek ayrıca değerlidir. Bir birinden özel masa sandalyelerle yemeklerinize şölen havasında devam edeceksiniz. Mutfak masaları kaliteli hammaddelerden üretilerek, çevreye, insan sağlığına uyumlu, doğa dostu ve en önemlisi işlevsel olmalıdır. Bütün bu özellikleri divonahome.com ayağınıza getiriyor. Hem de ruby açılır masa, klasik model, queen, carina ve hibron modelleriyle muhteşem tasarımların birleşimi ürünleri. Siz seçimlerinizi yaparak ihtiyacınızı belirliyorsunuz, firma uygun fiyat garantisiyle ücretsiz kargoyla kapınıza kadar getiriyor.

  Mutfak Sandalyeleri

  Mutfak masaları kadar sandalyeleri de çok önemlidir. Üretim malzemesi yapısı duruşu varsa kumaşı ayrı ayrı önem taşımaktadır. Siz zevkinize göre seçimlerinizi yapabilirsiniz. Divona home birbirinden özel ergonomik tasarım sandalyelerinizi ayağınıza kadar ulaştırıyor. İster tek tek sandalye seçin ister bank tercih edin hepsi muhteşem ürünlerdir. Son moda tasarımları özel dokulu kumaşlarıyla mutfaklarınızda fark yaratacaktır. Retro sandalye, oura sandalye, Madrid, Monaco siyah, Monaco ceviz, klasik sandalye ve Retro bank sadece bir kaçıdır. Online olarak bulunduğunuz yerden tercih edebileceğiniz şahane ürünlerinizi firmanız özel paketleme ve sargılama işlemleriyle gönderecektir.

  Masa Sandalye Fiyatları

  En yakın mutfak masa sandalyeciniz divonahome.com sitedir. İster tıklayıp tercihlerinizi yapın ister telefonla arayın tüm sorularınız cevaplanacak gereken yardımı alabileceksiniz. Mutfak masa sandalye fiyatları ürün seçimleriniz, üretim özellikleri ve malzemesine göre en uygun olarak belirleniyor. Kredi kartına taksit, güvenli ödeme ve ürün garantisiyle firmanız kapınıza gönderiyor. Gönderi sonrası destek vermeye de devam etmektedir. Ürünleriniz özelliklerine göre paketleme ve sarma işlemleri yapılarak özenle gönderime sunularak size ulaştırılmaktadır.

  Bank Ve Benchler

  Tasarım ürünleri bank ve benchler rahat, şık ve modern tasarım ürünleridir. Mutfak, salon, antre arzu ettiğiniz her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz modern koltuk çeşitleridir. Divonahome.com sizin için özel kumaşlar, ahşap masif, yada diğer moda tasarımlardan üreterek müşterilerinin beğenisine sunuyor. İster masalarınızla kombin olarak kullanın ister ayrı yerlerde kullanın, bulunduğu yere çok yakışacaktır. Hem bank hem de benchler muhteşem kumaşlarla kaplanarak, taban ürünüyle bütünleşerek görsel şıklığa büründürülmüş ürünlerdir. Sizin zevkinize göre de mutlaka renk, doku ve tasarım bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Hemen divonahome.com'a gelin ve farkı görün.

  Ödeme Seçenekleri

  Mutfak masa ve sandalye seçimlerinizi yaptıktan sonra güvenli ödeme sistemiyle, kredi kartına taksit yapabilirsiniz. Ürün kalite güvencesi uzmanları tarafından gereken montaj ve kurulum desteği ve de ürün garantisi verilecektir. Divonahome.com ürünlerinizi ücretsiz kargo ve özel hazırlanmış sargı ve paketlerle kapınıza kadar gönderecektir. Kapınıza kadar firma güvencesiyle gelen ürünleriniz yıllarca kullanımınıza sunulacaktır. Size kalite ve güvenceli ürününüzü keyifle kullanabilmek kalacaktır. Siz online ya da telefonla alışverişinizi yaparak seçimlerinizi belirleyin ger kalan bütün çalışma divonahome.com tarafından yapılacaktır.

  Gönderi Sonrası Destek

  Mutfak masa sandalyeleriniz kapınıza geldiği andan itibaren firma güvencesi devam etmektedir. Divonahome.com Müşteri memnuniyetinin önemine inanarak özel ürünlerinin her zaman desteği olacaktır. İster internet sitesinden ister telefonla arayıp isteğinizi bildirmeniz yeterli olacaktır. Tüm aksesuar, garanti kapsamında olması gereken destekleriyle daima yanınızda olacaktır. Sizin en yakın desteğiniz mobilyalarınızın ustası olacaktır. Firmanız satın aldığınız ürünlerinize dair tüm sorularınıza cevap alacağınızı ve gereksinimlerinizin karşılanacağını garanti ediyor.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı