En İyi Online Mobilya Mağazası | Divona Home

Mobilya mağazası geçmişten günümüze önemini kaybetmeden, gelişmeye devam etmektedir. Divona Home günümüzde önemli bir konuma gelmiştir. Sadece fiziksel mağazalarda değil online ortamda da mobilya mağazası olarak hizmet vermektedir.

Birbirinden kaliteli ve seçkin mağazalar farklı müşteri portföylerine göre ürünler satışa sunmaktadır. Bahçe mobilyaları ile kendini ön planda tutan Divona Home mobilya mağazası; rattan, plastik, ahşap, alüminyum veya bambu gibi birçok ürünün satışını gerçekleştirmektedir.

Divona Home Kimdir? En İyi Mobilya Mağazası Olma Yolundaki Misyonu Nedir?

Emek ve tecrübenin harmanlanması ile sektörde önemli bir konuma gelen mobilya markaları arasında Divona Home bulunmaktadır. Firmamız, dış mekan mobilyacısı olarak sektöre adımını atmıştır. Zamanla mobilya mağazası olarak pazardaki payını hissettirmiş ve müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmuştur.

Tasarım anlayışındaki her güçlü ivme, farklı tarzlara hitap eden ürünlerin oluşmasında etkili olmuştur. Böylelikle her gün ve her saat dünyanın neresinde olursanız olun, alışveriş yapma imkânını online ortama taşımıştır. Günümüzde tüm ürünleri ile konuk olduğu her evde ve dekorasyonda estetik bir anlayışı size kazandırmıştır.

Divona Home Mobilya Mağazası Showroomları Nerededir?

Divona Home mobilya mağazası Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde showroomlarıyla hizmet yürütmektedir. Merkezi Eskişehir'de olan firma, Bursa şehrinde de showroom hizmeti vermektedir. Firmanın sahip olduğu mobilya mağazası bayileri ise şu şekildedir;

Mobilya Mağazası Şubeleri

Adres

Telefon Numarası

Mail Adresi

Yunus Emre Şubesi

Kurtuluş mahallesi, Yunus Emre CD. No:59/A, 26090 Odunpazarı/ Eskişehir

0850 305 86 07

info@divonahome.com

4K Halı Batıkent

Batıkent Mahallesi 3095. Sok.  No: 6/A Blok,26180 Tepebaşı/ Eskişehir

0850 305 86 07

info@divonahome.com

Eskişehir Mağaza

Batıkent Mahallesi 3095. Sok.  No: 4/B Tepebaşı/ Eskişehir

0222 340 40 44

info@divonahome.com

Bursa Mağaza

Sanayi Cad. 6. Gümüş Sok. Balkar Plaza No: 21 Osmangazi/ Bursa

0850 305 86 07

info@divonahome.com

Divona Home Bahçe Balkon Mobilyası Çeşitleri Nelerdir?

Bahçe mobilyası çeşitleri dış mekanların dekorasyonunu ve konforunu oluşturmaktadır. Divona Home mobilya mağazası bahçe balkon teras gibi alanlarınızın zenginleşmesi için, birçok seçenek sunmaktadır. Kaliteli bir şekilde yürüttüğü hizmetin yanı sıra, aradığınız ürünleri bulmanızı sağlar.  

Ahşap bahçe mobilyaları, plastik ve rattan bahçe mobilyası çeşitleri ile kaliteyi dış mekânlarınıza taşıyabilirsiniz. Birbirinden renkli modeller ve eşsiz tasarımlara sahip ürünlerle; vakit geçirmekten daha fazla keyif alabileceğiniz alanlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca bütçe dostu fiyatlar istiyorsanız, ucuz bahçe mobilyaları da Divona Home’da size özel fırsatlarla yer alır.

1 – Bahçe Oturma Grupları

Divona Home mobilya mağazası şık tasarımlara sahip modelleri ile konforlu bir alanı size sunmaktadır. Firmanın oturma grubu modelleri dış mekanlarınızın daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır.

Firmaya ait bahçe oturma grupları farklı materyallerden üretilir. Ürünlerin her biri kalite ve konforu sunarken, aradığınız rahatlığa da ulaşmanıza imkân sunar. Firmanın en çok satanlar arasında yer alan oturma grubu modelleri yaşam alanlarına dikkat ederken size fikir verebilir. İşte o modeller;

  • İki kişilik yuvarlak sehpalı takım
  • Eco Wooden bahçe oturma grubu
  • Beymen mavi bahçe balkon takımı
  • Doky rattan bahçe oturma grubu
  • Pure Bistro takım

2 – Bahçe Masa Takımı Modelleri

Hem işlevsel hem de dekoratif tamamlayıcı parçaların satışını yapan Divona mobilya mağazası, en trend tarzlardaki masa takımı modelleri ile dikkatinizi çekmektedir. Bahçelerinize dekore edeceğiniz masa takımı modelleri; her zaman kullanabileceğiniz özelliklere sahip ve güzel bir görünüme sahip olmalıdır.

Mobilya mağazası Divona Home dönemin en trend parçalarını size sunarak, arkadaşlarınız ve ailenizle geçirebileceğiniz konforlu bir alan oluşturmanızı sağlar. Her zevke hitap eden masa takımı modelleri; siyah, beyaz, antrasit gibi renklerden oluşmaktadır. Ayrıca rattan, plastik ve alüminyum gibi masa modelleri dış mekânlara çok yakışmaktadır.

3 – Bahçe Salıncak Modelleri

Günün yorgunluğunu atmanıza imkân sunan özenle tasarlanmış bahçe salıncağı modelleri Divona Home’da! Firma seçkin modellere sahip konforlu ürünleri kaliteyi ve rahatlığı sunmaktadır.  Özel tasarımlarıyla dış mekanlara yakışacak, kullanırken daha keyifli anlar geçirmenize imkan sunan modeller; çocuklar için de iyi bir alternatiftir. Tek kişilik modelleri çocuklarınız için tercih edebilirsiniz.

Bahçe balkon salıncağı olarak seçeceğiniz modellerde boyut detaylarına dikkat etmelisiniz. Çünkü bu ürünler hem ev içi dekorasyon hem de dış mekan dekorasyonlarında kullanılabilmektedir. Tamamen alanınızın ölçüsüne dikkat ederek, ideal ürünler seçebilirsiniz. Firmanın en sevilen hamak modelleri ve salıncak modelleri ise şöyledir;

  • Capri Baby Milas rattan bahçe salıncak
  • Capri Swing Bodrum Double salıncak
  • Gondol ahşap bahçe hamak
  • Victor tekli salıncak
  • Venedik ahşap bahçe salıncak

4 – Bahçe Masaları Bahçe Masa Takımı Modelleri

Mobilya mağazası Divona Home farklı özelliklerde ve çeşitli alternatifler sunan masa modellerini size sunmaktadır. Kaliteli ve kullanışlı ahşap masa modellerinin yanında, portatif kullanımlar sunan katlanabilir masa modelleri de kategori de yer almaktadır. Özellikle yemek masası ve mutfak masası olarak kullanabileceğiniz mermer görünümlü masalar, şık ve sade bir görünüm sunmaktadır.

Ayrıca katlanabilir masa modellerini oturma odası, genç odası, çocuk odası ve yatak odası gibi alanlarda da kullanabilirsiniz. Bu modeller dar ve küçük alanlara sahip kişiler içinde mekandan tasarruf edilmesini sağlar. Şık ve iyi bir dekorasyon istiyorsanız, bahçe masa sandalye ürünlerini takım olarak alabilirsiniz.

5 – Bahçe Köşe Takımları

Divona Home mobilya mağazası olarak, çeşitli materyallerden üretilen köşe takımları satışını gerçekleştirmektir. Dekorasyonlarınıza ekstra konfor ve görünüm açısından zenginlik kazandıran bu modeller, uygun fiyat seçeneklerine sahiptir.

Büyük bir bahçeye sahipseniz, bu alana uygun bir model tercih etmelisiniz. Zengin içeriğe sahip köşe takımları, istediğiniz dekorasyonu oluşturmanızı sağlar.

6 – Bahçe Sandalye Modelleri

Ahşap sandalye, plastik sandalye ve rattan sandalye modelleri ile kaliteli bir hizmet anlayışı üreten mobilya mağazası Divona Home; estetik alanlar oluşturmanıza imkân sunar.

Bahçe sandalye modelleri bahçe mobilyası ürünleri ile de iyi bir uyum içindedir. Yemek masası ile bir bütün olan ürünler, düğün ve kalabalık aile emeklerinde iyi bir görünüm sunmaktadır.

7 – Bahçe Şemsiye Modelleri

Bahçelerinizde gölgelik alanlar oluşturarak konforlu bir gün geçirmek istiyorsanız, bahçe şemsiyesi tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Farklı özelliklerde ve boyutlarda olan şemsiyeler, aradığınız dekorasyon mu yapmanıza imkan sunar.

Çok fazla rüzgar alan bir alana sahipseniz rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi ürünlerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca teleskopik ve tente modellerde, rüzgar alan bahçelere iyi bir alternatif olabilir. Plaj şemsiyesi modelleri havuz kenarlarına yakışmaktadır.

8 – Bahçe Şezlong Modelleri

Mobilya mağazası olarak hizmet yürüten Divona Home farklı boyutlarda ki şezlong modelleriyle iyi bir ivme yakalamıştır. Plaj şezlong modelleri, ahşap şezlong ve plastik şezlonglarla her geçen gün dekorasyonlarınıza renk katmaya devam etmektedir.

Eşsiz mobilyalarıyla mobilya mağazası olarak her zaman müşteri odaklı bir hizmet anlayışı yürütmektedir. İstediğiniz dekorasyonları oluşturmak için online web sitesi üzerindeki tüm modellere göz atabilirsiniz.

Divona Home Mobilya Mağazası Aksesuarları Nelerdir?

Mobilya mağazası Divona Home zengin aksesuar seçenekleri ile ilgili dekorasyonlarınızı tamamlamanızı sağlamaktadır. Özellikle renkli ve daha hoş bir görünüme sahip alanlar oluşturmak istiyorsanız, bu aksesuarları mutlaka kullanmalısınız.

Divona Home mobilya mağazası bünyesinde her geçen gün yenilenen bir aksesuar kategorisi bulunmaktadır. Firmanın en çok tercih edilen aksesuarları ise şöyledir;

  • Duvar aksesuarları
  • Masa örtüleri ve runner modelleri
  • Kırlentler
  • Sehpalar
  • Puflar
  • Mobilya kılıfları
  • Minderler
  • Ayna
  • Pleksi tepsiler
  • Kumaş Amerikan servisler
  • Rattan aksesuarlar
  • Dekoratif şömineler

Sık Sorulan Sorular

Kaliteli, uygun fiyatlı ve birbirinden şık modern tasarım detaylarına sahip mobilyalarla dikkat çekiyoruz. Divona Home, yenilenen tasarımları ile size hizmet vermektedir. Firmamızın ürünlerine ait en sık sorulan sorular şu şekildedir;

1 – Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Mobilya alırken kumaşın kalitesi ve tasarımına dikkat etmelisiniz. Mobilyanın rengi ve dokusu genel dekorasyonunda uyumlu olmalıdır. Ayrıca iç ve dış mekan kullanımları için de farklı mobilyaları tercih etmelisiniz. En çok tercih edilen bahçe mobilyalarına yer veren mobilya mağazası Divona Home’da istediğiniz tüm ürünleri bulabilirsiniz.

2 – Doğru Mobilya Seçimi Nasıl Yapılır?

Mobilya seçimi yaparken mutlaka oda boyutu, oda tipi, dekorasyon renkleri ve konfora önem vermelisiniz. Böylelikle en doğru mobilyayı seçebilirsiniz. Yemek odası takımları yatak odası takımı, koltuk takımı ve küçük koltuk takımları, doğru boyutlarda seçilmelidir. Divona Home dış mekan mobilya mağazası evin her alanında kullanabileceğiniz dekorasyon ürünlerini size sunmaktadır.

3 – Divona Home Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşabilirim?

Mobilya mağazası Divona Home farklı kanallardan ulaşabileceğiniz adreslere sahiptir. İşte firmaya ait bir iletişim bilgileri!

  • WhatsApp: 0533 155 31 66
  • Telefonlar: 0222 340 40 44/0850 305 86 07

Divona Home
WhatsApp Destek Hattı