En Şık Mermer Desenli Katlanır Masa Modelleri

Mermer desenli katlanır masa bahçe balkon ve mutfak gibi alanlarda pratiklik sunan kullanışlı bir üründür. Divona Home bahçe mobilyası ve masa modelleriyle her zaman işlevselliği ve estetikliği ön planda tutmaktadır.

Farklı ve çarpıcı birçok tasarıma sahip mermer desenli katlanır masa mobilya kategorisinin en sevilen ürünleri arasındadır. Kullanışlı yapısı ve dar alanlarda kullanım rahatlığı sunması tercih edilmesini kolaylaştırmaktadır. Herkesin zevkine göre bir seçim yapılabilmesine olanak sunan Divona Home katlanır masalarıyla eşsiz dekorasyonlar oluşturmanızı sağlıyor.

Kullanım Avantajı Sunan Mermer Desenli Katlanır Masa Tasarımları

Boyutları, geometrik şekilleri renkleri ve görsel özellikleri ile Divona Home mermer desenli katlanır masa tasarımları; hemen hemen her zevke hitap etmektedir. Beyaz ve siyah rengin hakim olduğu mermer desenli katlanır masa çeşitleri arasında en çok satan modeller şu şekildedir;

1 – Yuvarlak Mermer Desenli Katlanır Masa

Beyaz renkli ve yuvarlak formda bulunan mermer desenli katlanır masa dış mekân kullanımları için oldukça uygundur. Ancak iç mekânda da kullanılabilir bir tasarıma sahiptir. Sıcak samimi alanlar için tercih edilen bir üründür. Yuvarlak mermer desenli katlanır masa özellikleri şu şekildedir;

  • Dış mekana uyumludur.
  • Kolay temizlenebilir özelliğe sahiptir.
  • Montaj gereklidir.
  • İstiflenebilir bir masa olduğu için her dekorasyona uyum sağlar.
  • Divana Home ürünlerinde fiberglass takviyesi bulunmaktadır.

2 – Tekerlekli Mermer Desenli Katlanır Masa

Kullanım açısından hem pratiklik sunan hem de görsel açıdan göze hitap eden bir masa arıyorsanız, bu ürün tam size göre! Tekerlekli mermer desenli katlanır piknik masası modelleri ergonomik yapılarıyla dikkat çekmektedir. Montaj gerektiren tekerlekli mermer masa çeşitleri genel olarak dış mekânlarda kullanılabilir özellikler içermektedir. Ayrıca bu ürün;

  • İstiflenebilmekte,
  • Kolay temizlenebilmekte,
  • UV ışınlarına karşı dayanıklılık göstermekte,
  • Fiberglass katkısı ile güçlendirilmiş olmaktadır.

3 – Mermer Desenli Katlanır Kare Masa

Kare forma sahip mermer desenli katlanır masa farklı boyut seçenekler ile satışa sunulmaktadır. Bu ürünler uygun ayakları sayesinde istenilen alanlarda konumlandırılabilmektedir. Ayrıca katlanabilir formda oldukları için istenmeyen durumlarda katlanarak depolarda istiflenebilmektedir. Kare masa için en ideal boyutlar ise şöyledir;

  • 60x60
  • 69x69
  • 77x77

En Çok Tercih Edilen Mermer Desenli Mutfak Masası Modelleri

İlkbahar ve yaz aylarında dış mekânların daha aktif bir şekilde kullanılmaya başlanması, çeşitli aktivitelerin başlamasını da sağlamaktadır. Davetler, partiler ve yemek programları daha çok dış mekânlarda gerçekleşmektedir. Bu anların zarif ve güzel görünebilmesine yardımcı olan çeşitli mobilyalar kullanılmaktadır.

Şık ve kaliteli bir görünüme sahip olan beyaz mermer görünümlü yemek masası modelleri; hem iç hem de dış dekorasyonların kurtarıcı parçalarından olmaktadır. Peki, mutfağın boyutuna ve tarzına göre tercih edebileceğiniz mermer desenli katlanır masa modelleri nelerdir? İşte, detaylar!

Divona Home Mutfaklar İçin Desenli Katlanır Masa Tasarımları

Sinter mermer desenli kare bahçe masası

İvy-L siyah ayaklı ve mermer desenli dikdörtgen masa

Moon-C katlanabilir mermer desenli yuvarlak masa modelleri

Moon-C katlanabilir mermer desenli kare masa modelleri

Mermer Görünümlü Yemek Masası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

İster iç, ister dış dekorasyonlarda kullanılacak olan masalar için bazı detaylara dikkat edilmelidir. En, boy ve genişlik ölçüleri masa seçimindeki kriterler arasında en önemlisidir. Geniş alanlar için daha büyük boyutlara sahip masalar tercih edilmektedir. Ancak daha dar ve küçük alanlar için mermer desenli katlanabilir masa 60x90, 60x60 veya 65x65 gibi ölçüler ideal olmaktadır.

Mutfak kullanımı için mermer desenli katlanır masa - 60 x 80 cm ve 60x60 cm boyutları daha çok tercih edilmektedir. Yine de mutfak ölçülerine göre daha büyük boyutlardaki masalar tercih edilebilir.

Mermer desenli katlanır masa seçiminde bir diğer önemli nokta ise tasarım ve renktir. Açık tonlardaki dekorasyonlara sahipseniz, beyaz ve krem tonlarındaki ürünleri tercih edebilirsiniz. Daha koyu tonları seviyorsanız ise siyah mermer görünümlü masalar ideal birer tercih olacaktır.

Mermer Görünümlü Katlanır Masa Kullanım Alanları Nerelerdir?

Masa dekorasyon ürünü hemen hemen her alanda kullanılabilir bir yapıdadır. Bu ürünler tek gibi olarak satılabildiği gibi, balkon masa sandalye seti olarak da satılmaktadır. Şık masa sandalye modelleriyle takım olarak tercih edilen ürünler mutfak ve bahçelere hoş bir bütünlük sunmaktadır.

Tek olarak kullanılabilen mermer desenli katlanır masa modelleri portatif kullanımları sayesinde; hem dış hem de iç mekânların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Özellikle bu ürünler piknik, fuar ve iş yeri gibi mekânlarda da kullanılabilmektedir.

Bu ürünler daha çok açık alanlarda tercih edilir. Kamp ve piknik gibi alanlar için bir masa arıyorsanız, küçük boyutlardaki katlanabilir masalar en iyi tercih olmaktadır.

Mermer Desenli Katlanır Masa Ne Tür Avantajlar Sunar?

İç dekorasyonlarda, dış dekorasyonlarda, iş yerlerinde, piknik ve kamp alanlarından pratik kullanımıyla öne çıkan katlanır masalar, farklı tasarımlarda üretilmektedir. Özellikle hoş ve kaliteli görünümüyle öne çıkan Divona Home mermer desenli katlanır masa modelleri, kullanım açısından avantaj sağlamaktadır. Dekorasyonlara zenginlik kazandıran bu masaların sunduğu avantajlar şu şekildedir;

  • Katlanabilir yapıdaki tüm masa modelleri alandan tasarruf edilmesine yardımcı olmaktadır. Özellikle küçük alanlarda kullanılarak, büyük performans göstermektedir.
  • Taşınabilir bir üründür. Bu nedenle herhangi bir yerde sabit olarak kalmasına gerek yoktur.
  • Divona Home tüm ürünleri dayanıklı ve sağlamdır. Böylelikle uzun yıllar kullanımı elde edilir.
  • Farklı boyutlarda bulunmaları; hem yemek masası, hem kokteyl masası hem de çalışma masası gibi çok amaçlı kullanılabilmelerini sağlar.
  • Bu ürünler bir masadan fazlasını sunar. Sadece yemek yemek için değil, çeşitli eşyaları ve aksesuarları üzerine konması için de kullanılabilir.

Sık Sorulan Sorular

Kalitesi, boyutları ve ek özellikleri ile dikkat çeken mermer desenli katlanır masa modelleri iç ve dış mekanların vazgeçilmezleridir. Bu ürünler ile ilgili en sık sorulan sorular şu şekildedir;

1 – Mermer Desenli Katlanır Masa Dayanıklı mıdır?

Divona Home mermer desenli katlanır masa modelleri, kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Böylelikle uzun yıllar hem dış mekânlarda hem de iç dekorasyonunda gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Özellikle bu modeller, hem kendine özgün tasarımlarıyla hem de dayanıklılığı ile dikkat çeken modellerdir.

2 – Mermer Masa Ağır mı?

Mermer masa modelleri, kesin olarak ağır bir nesne şeklinde kabul edilmemektedir. Günümüz koşullarında mermer masaları daha ince hâle getirebilme durumu söz konusudur.

Böylelikle mermer masaların şekli farklı tasarımlar ile karşınıza çıkmaktadır. Siz de hem tasarımı hem de kalınlığı ile dikkat çeken mermer desenli katlanır masa modellerini, dekorasyonlarınızda değerlendirebilirsiniz.

3 – Mermer Masaya Örtü Serilir mi?

Son dönemlerin trend masa seçenekleri arasında yer alan mermer desenli katlanır masa üzerine herhangi bir örtü örtülmesi gerekmez. Çünkü zaten gösterişli bir tasarıma sahip olan bu modeller, oldukça iddialıdır. Ortamın havasına uyumlu olan bir yapıda bulundukları için örtü genel tasarımın görülmesine engel olmaktadır.

4 – Mermer Görünümlü Masa Nasıl Temizlenir?

Günlük olarak yapılan temizliklerde, mermer desenli katlanır masa üzerinin nemli bir bez yardımıyla silinmesi yeterli olmaktadır. Sıcak su ve yumuşak bir temizleyici ile lekelerin nazikçe çıkarılması mümkündür. Bu ürünlerde kimyasal ve aşındırıcı temizleyicilerden kaçınmak gereklidir.

5 – Mermer Masa Leke Tutar mı?

Mermer desenli ürünler birçok alanda tercih edilmektedir. Özellikle bahçe masası, yemek masası ve mutfak masası gibi dekoratif ürünlerde bu desen dikkat çekmektedir. Kullanım alanının genişliği kir, leke ve sürtünme izlerinin oluşmasına neden olmaktadır. Bu ürünlerin leke tutmaması için düzenli bir şekilde temizlemek gerekir.

6 – Divona Home Bahçe Mobilyası Çeşitleri Nelerdir?

Bahçe balkon masa takımı ve ahşap bahçe mobilyaları Divona Home'nin en çok tercih edilen bahçe dekorasyon ürünleri arasındadır. Site genelinde yer alan oturma grubu, köşe takımı, koltuk takımı modelleri; hem dış mekân hem de iç dekorasyonlarda tercih edilmektedir.

Mutfak, balkon bahçe, çocuk odası, genç odası ve yatak odası gibi alanlarda kullanım sunan birçok ürün bulunmaktadır. Rattan bahçe masa takımları, ahşap bahçe yemek masası modellerine göre daha işlevseldir. Bahçeler için daha kolay kullanım sunan ve çok amaçlı ürünler tercih edilmelidir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı