Makrome Salıncaklar İle Yaşam Alınıza Farklılık Katın

Makrome Salıncaklar İle Yaşam Alınıza Farklılık Katın

Yaşam alanlarınızı kendiniz ve aileniz için güzelleştirirken star mobilya parçaları ile kendine has çarpıcı mobilya tasarımlarını birleşmeniz gerekir. Salonunuzda çarpıcı bir detay ile dikkatleri dekorasyona odaklamanın en akıllıca çözümü ise günümüzde oldukça trend olan makrome salıncakları belirli bir köşeye eklemektir.

Gelişen dekorasyon tendleri ile artık sadece bahçede kullanılmayan ve salonlarda da tercih edilen bu salıncak modeli aynı zamanda çocuklar içinde eğlenceli alan yaratıyor. Modern salonlarınızla mükemmel uyumu yakalayacak olan Kule Kahverengi Tekli Salıncak modelimiz, kaliteli birinci sınıf makrome ip ile tasarlanmıştır. Alüminyum iskeleti sayesinde her salon dekoruna uygunluk sağlarken, dış mekanda kullanımında hava şartlarından etkilenmez. Maksimum rahatlık sunan sırt ve oturma zemini minderleri, dolgun ve puf yapıları ile şık bir görünüm sunar. Siz de salonunuzda bu modelimiz ile çarpı bir detaya yer verebilirsiniz.

 

Yatak Odalarınıza Makrome Şıklığı İle İskandinav, Bohem Stili Yansıtın

Dekorasyon dinamiklerine bakıldığında İskandinav stil özellikle yatak odalarına hem tazeleyici hem de doğadan ilham alan bir görünümü taşıyor. Hem bohem hem de İskandinav stilin en önemli parçaları ise makrome mobilya ve aksesuarlar. Yatak odanızda gün ışığından yararlandığınız ve bitkilerinizi yerleştirdiğiniz bir pencere önüne şık bir detay eklemek için ise Fındık Tekli Sarı Salıncak modelimizi tercih edebilirsiniz. Tasarım formu ile şirin ve doğal görünümü yansıtan bu modelimiz iç ısıtıcı pastel sarı (hasır) renk tonuyla İskandinav ve bohem stillere nokta atışı yapıyor.

Bu modelimizi sadece yatak odanızda değil hava şartlarına dayanıklı olmasından yararlanarak bahçelerinize, havuz başında veya dekora şıklık katmak ve sallanırken kitap okumak için kış bahçelerinizde kullanabilirsiniz. Temizliği oldukça kolay şekilde yapılmaktadır. Makrome iskeleti ve iç puf yastıklarını zahmetsizce silerek temizleyebilirsiniz.

Bahçelerinizde özellikle havuzun mavi rengi, minimal hasır bir pas pas, beyaz renkli şamdan ve fenerler, taş rengi seramik saksılar kullanarak, orta noktaya star parça olarak Fındık Tekli Sarı Salıncak modelimizi eklediğinizde, kendinize tüm gün ayrılmak istemeyeceğiniz şık bir alan yaratırsınız.

Bahçenizde Salıncak Konforunu Deneyimleyin

Bahçenizdeki ağaçların altında, minik ve sevimli bitkilerinizin hemen yanı başlarında, havuz başında vakit geçirmek istiyor ve bahçe takımı yerine daha eğlenceli bir model kullanmaya ihtiyaç duyuyorsanız, işte konforuyla tam da size göre olan Üzüm Tekli Gri Salıncak modelimizi sunuyoruz. Özellikle tasarlanmış geniş iç hacimli modeli, dolgun puf iç minderleri ve büyük bir üzüm tanesi şeklini kazanan dış iskeleti ile göz dolduran bu model, bahçede en çok vakit geçireceğiniz alanı yaratacak.

Kolaylıkla sadece silinerek temizlenebilmesi, çarpıcı gri renkli makrome ipinin şıklığını taşıması, yaratıcı üzün formu, Uv ışınlarına, suya ve güneş etkilerine dayanıklı solmayan yapısı ile dikkatleri üzerine çeken bu model modern ve rustik tasarım stillerine eşlik ediyor.

Özellikle yeşil bahçenizle, gri ahşap veya masif ahşap yüzeye, açık renk tahta, parke döşemeye sahip olan veranda alanlarınızın birleşim noktasında, bu salıncak tipimizi konumlandırabilirsiniz. Söz edilen dekor detayları ile gri makromenin havası birleştiğinde herkes tarafından dikkat çekecek bir dekorasyon görünümü oluşur. Salıncağınızda güneşlenebilir, çocuklarınızda en güzel dakikaları bu alanda geçirebilirsiniz.

Ofiste Sıkılıyorsanız Çözüm Makrome Salıncak Modellerinde

Ofisinize yepyeni bir mobilya ile çok farklı bir görünüm kazandırmak ve aynı zamanda eğlenceli stilinizde yansıtmak istiyorsanız Milas Salıncak modelimiz ile ihtiyacınıza çözüm getiriyoruz. Bu makrome salıncak modelimiz çift yönlü olarak hem bahçelerinizde hem de ofislerinizde kullanabileceğiniz bir ürün. Biraz dinlenmek istediğinizde keyifli vakit geçirebilmenizi sağlarken, ofislerin kurumsal ve modern çizgili diğer mobilyaları ile uyum yakalarlar.

Özellikle açık renk duvar boyasına, ahşap çerçevelere, dekoratif aynalara ve ahşap-gri evrak raflarına yer verdiğiniz ve buna benzer modern stilde döşediğiniz home-office alanlarında çarpıcı bir parça olarak Milas modelimiz kullanabilirsiniz.

Modelimiz, el işçiliği üretim, aşınmaya karşı dayanıklılık, tüm hava şartlarına karşı dayanıklılık, Wintech teknolojisi, haşere ve mantar tutmama, yıkanabilme özelliklerine sahiptir. Kalite ve şıklığı birleştiren bir parça arıyorsanız ideal tercihleriniz arasında yer alacaktır.

Makrome Salıncaklar İle Avantajlardan Yararlanın

Tüm tip makrome salıncak modellerimizin ortak paydada buluştukları bazı kalite özellikleri bulunur. Bu özellikler ise size kullanım koşullarında avantajlar sunar. Bu avantajları şu şekilde sıralarız:

  • Makrome salıncakları bahçede kullanırken böceklenme veya küflenme gibi problemleri yaşamazsınız.
  • Hava şartlarından etkilenmeyerek solmazlar ve aşınmazlar.
  • Dilediğiniz an minderlerini makinede yıkabilir, dış ip iskeleti ile nemli bir bezle silerek temizleyebilirsiniz. Ekstra bir bakım gerektirmez.
  • Ultraviyole güneş ışınlarına dayanıklıdırlar. Bu kapsamda sadece gölge alanlarda değil bahçede güneşli yerlerde de her daim kullanabilirsiniz.
  • Sadece sallanmak için değil kitap okuma, uyuma, sohbet etmek içinde uzun süre üstünde vakit geçirebilirsiniz. Çünkü kaliteli ve geniz hacimli minderleri ile konfor sunarlar.
  • El işçiliğinin şık ve zarif yanlarını direk olarak görsellerine yansıtırlar.

 

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı