Küçük Büyük Her Balkona Yakışacak Balkon Köşe Takımı Modelleri Divona Home'da

Balkon Köşe Takım Fiyatları 

Balkonda veya terasta rahat ve keyifli vakit geçirmek için burayı zarif bir şekilde dekore etmek en doğrusudur. Balkon köşe takımları geniş bahçeler, teraslar ve balkonlar için uygun mobilya gruplarıdır. Bu takımlar evde kullandığınız takımların birebir aynısıdır. İsteğinize bağlı olarak farklı modellere sahip olabilen köşe takımları, rahatlık ve konfor açısından oldukça uygundur. Bu tür ürünler, geniş bir aile, kalabalık bir arkadaş veya akraba grubu için balkonunuzda keyif yapmak için rahat bir seçimdir.

 

Balkon Köşe Takım Malzemeleri ve Fiyatları

Balkon köşe takımı imalatında çeşitli malzemeler kullanılmaktadır. Bahçenizi, terasınızı veya geniş balkonunuzu süslemek için köşe takımları oldukça cezbedici görünen bir alternatiftir. Plastik köşe takımı pek çok kişinin tercihlerinden biri olan kar, yağmur gibi unsurlara karşı en dayanıklı olanlardan biridir ve uygun fiyatlıdır. Bu kitlerin arkasındaki imalat şirketleri, dayanıklılık testleri yoluyla size güvenilir özelleştirilmiş araçlar sağlamaya çalışmaktadır. Aynı zamanda balkon takımlarının sadece soğuk havalarda değil, yaz aylarının dayanılmaz sıcağında da mukavemetini koruması gerekir.

Ahşap balkon köşe takımı da sıklıkla tercih edilen bir diğer modeldir. Ahşap köşe takımlarını tercih edenler dış mekânlarında otantik bir görünüme sahip olur. Balkon veya terasta rahatlıkla kullanılabilecek ahşap köşe takımları, sıcak bir atmosfer yaratır ve sevdiklerinizle vakit geçirmenizi sağlar. Keyifli ve eğlenceli bir outdoor deneyimi için tasarlanan bu ürünler, son derece lüks malzemelerden üretildiği için çok şık görünür ve plastik ürünlere göre fiyatları yüksektir. Aynı zamanda kolay temizlenebilir olması da kullanan kişiler için kolaylık sağlamaktadır. Kir tutmayan malzemeler tercih edildiğinden özellikle kadınları bu konuda yormaz.

Geniş bir model yelpazesine sahip olan balkon köşe takımları arasında hasır bahçe takımı da bulunmaktadır. Hasır süslemeler, onları kullanacak kişilerin isteklerine uygun bir standartta üretilmektedir. Birbirinden farklı modelleri bulunan hasır takımlar, renklerinden dolayı oldukça rağbet görmektedir. Bu son derece dayanıklı kitler çok hafiftir ve bu nedenle kullanımı çok rahattır. Hafif olmaları nedeniyle ürünler çok rahat ve pratik bir şekilde taşınabilir ve istenildiği zaman teras veya bahçenin tasarımını değiştirebilir. Bambu bahçe takımı, az bakım gerektiren alternatifi sayesinde son dönemlerin en popüler ürünlerinden biridir. Sadece temizlik yaparken bir avantaj değildir, aynı zamanda birçok olumlu özelliği olduğu için çok kalitelidir ve ortama farklı bir hava katar.

 

Balkonunuz İçin Uygun Fiyatlı Köşe Grupları

Hava koşullarına dayanıklı bir başka alternatif de ferforje bahçe takımıdır. Sadece çok kaliteli ve lüks görünmekle kalmaz, aynı zamanda üzerine yerleştirilen minderler ile çok cool bir görünüm oluşturur. Balkon veya teras için daha uygun olan bu takımlar evinize gelen misafirleriniz tarafından çok beğenilecektir. İlkbahar ve yaz aylarında bahçede, varsa balkon veya teraslarda keyifli vakit geçirmek için herkesin dinlenmesi ve rahatlaması için özel olarak tasarlanmıştır.

Yıpranmış ya da kalitesiz bir balkon köşe takımı üzerinde de vakit geçirmek oldukça rahatsız edicidir. Köşe takımlarının konfor sunması ve sakinlerin kendilerini rahat hissetmeleri çok önemlidir. Kimse sıcak havalarda içeride vakit geçirmek istemez. Bu nedenle bahçeler veya balkonlar için güzel ve şık görünen bir köşe takımı ideal tercihtir. Balkon köşe takımları teras sahipleri için de oldukça uygundur. Web sitemiz kategorilerini ziyaret ederek her bütçeye uygun balkon köşe takımlarına göz atabilirsiniz.

 

Balkon Köşe Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bu ürünler hakkında çok az bilgisi olan kişiler seçim yapmakta zorlanabilirler. Dikkate alınması gereken birkaç ayrıntı var. Bu ürünlere sahip olmadan önce bir model çalışması gerekiyor. Açıkçası konu derinlemesine bir çalışma gerektirir. Dış mekân köşe takımları farklı model ve renk seçeneklerine sahiptir. Öncelikle bahçe salıncakları, masalar, kanepeler, sehpalar ve sandalyeler gibi ürünler belirlenmelidir. Köşe takımları arasında kaliteli ve çok lüks görünümlü bambu takımlar, dayanıklı masa ve sandalyeler, hamaklar, güneş şemsiyeleri, dekoratif kutular ve daha fazlası bulunmaktadır.

Oldukça geniş bir yelpazede yer alan ürünlerden biri de metal balkon köşe takımıdır. Bu takım mobilyalar, dışarıdaki hava şartlarına göre özel malzemelerden yapılmaktadır. Özel malzemeler, ürünlerin biçimlerini ve işlevlerini korumalarına yardımcı olur. Demir bahçe köşe seti aynı işlevlere sahiptir. Metal ve demir üzerindeki pas, ürünlerinizi kullanırken çeşitli sorunlara neden olabilir. Ancak web sitemizde yer alan balkon köşe takımları özel malzemeler sayesinde metal ve demir balkon takımlarında bu tür problemlerle karşılaşma olasılığı sıfıra inmektedir.

Bir balkon köşe takımı seçerken alanın genişliği de önemlidir. Alanınız küçük ve dar ise merak etmeyin mini köşe takımı tam size göre. Aslında bu ürünlere tam anlamıyla balkon takımı denilebilir. Bahçesi ya da verandası olmayanların tercihi olan bu sevimli parçalar, yaz aylarında balkonda güzel vakit geçirmek için birebir. Balkonunuza canlılık katarken aynı zamanda düşük maliyetli olduğu için beğenileriniz arasında bulunabilir.

 

Balkon Köşe Takımları ile Farklı Dekorasyonlar

Bahçeler ve balkonlar evlerimizde dinlenmek, rahatlamak ve aile ile keyifli sohbetler için yaratılmış alanlardır. Bu evdeki dış mekânları istediğimiz gibi dekore etmemize olanak tanıyan setler arasından seçim yapmakta özgürüz. Konfor açısından L balkon kanepesi öne çıkanlar arasında yer alıyor. Modelleri, renkleri ve konforu bahçenize, teraslarınıza ve balkonlarınıza bambaşka bir hava getirir. Kendinizi iyi hissetmeniz için tasarlanan bu takımlar, sadece oturma pozisyonunda değil, yatarken de rahatlık sağlıyor.

 

Kolay Temizleme Özelliklerine Sahip Balkon Köşe Takımları

Tasarlanan minderlerin boyutları koltuk iskeletine göre değişiklik göstermektedir. Bu ürünleri temizleme konusunda evinizin içindekiler gibi pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Balkon köşe takımı seçerken bakılması gereken şeylerden biri, ürünün temizliğinin kolaylığıdır. Bir yazlık balkon takımı seçerseniz, temizliği kolay malzemeler tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Bu nedenle temizlik sonrası sökülüp takılabilen kumaş döşemeli ürünler sunan firmamız, sizi düşündüklerini hissettirecektir. Bu avantajla, istediğiniz zaman kapakları çıkarıp temiz bir şekilde tekrar takma lüksüne sahipsiniz.

Balkon köşe takımı üretimde kullanılan kumaşlar boyasız kumaşlardan yapıldığından sürekli yıkamanıza gerek yoktur. Örneğin iskelet bölümlerindeki malzeme sayesinde bir kaplama veya cila gibi yıkanması ve silinmesi kolaydır. Lüksün adeta son aşamada hissedilebildiği bu köşe takımlarında parlak renklerin yanı sıra çok güzel desenler de bulunuyor.

İşten yorgun döndüğünüzde yorgunluğunuzu atmak için kendinize bir iyilik yapabilir, dış mekanlarınız için bir balkon köşe seti satın alabilirsiniz. Zevkinizi yansıtan çeşitli modellerde olan takımları kendi zevklerinize göre seçebilirsiniz. Çift veya grup köşe modelleri iyi bir ruh hali sağlar. Sadece otururken değil, üzerine yatma fırsatı bulduğunuzda da doğru seçimi yaptığınızı anlayacaksınız. Üstü örtülü balkon köşe takımlarında güneşten korunmak için ekstra bir şemsiye kullanmaya gerek yoktur. Güneşli yaz günlerinden bahsetmişken, köşe modellerinden hoşlanmıyorsanız, alternatif olarak şemsiyeli bahçe takımı da kullanabilirsiniz.

 

Yazın Tadını Uygun Fiyatlı Balkon Köşe Takımları ile Çıkarın

Sağlam ve güvenilir bir güneş şemsiyesi altında güzel bir kitap ve soğuk bir içecek eşliğinde verandanızın ve bahçenizin keyfini çıkarmak gibisi yoktur emin olun. Kaliteli ve dayanıklı kumaşlardan üretilen balkon köşe takımları, kavurucu yaz sıcağında cankurtaran oluyor. Ergonomik mekanizması sayesinde oldukça konforlu olan bu mobilyalar, kumaş kalitesi sayesinde güneşte de solmaz.

 

Köşe Takımları ile Balkonunuzda Yer Tasarrufu Sağlayın

En keyifli tasarımlar ve konforlu mekânlar için tasarlanmış son derece yaratıcı köşe takımları için tüm alanların kullanılabilmesi çok önemli bir mimari avantajdır. İyi dekore edilmiş bir balkon, burada geçirdiğiniz zamanın kalitesini yükseltir ve sosyal toplantıların keyfini artırır. Bir balkon köşe takımı genellikle dar mekânlar için özel olarak tasarlanır. Ancak bu koltuklar her türlü balkonun vazgeçilmezi olduğu için mekân ve mobilya uyumunun özel olarak incelenmesi gerekmektedir.

 

Balkon Köşe Takımı İndirim Kampanyalarını Kaçırmayın

Köşe takımları kampanya süresince indirimdedir ve bu kampanyaları takip ederek doğru ürünü bulabilirsiniz. Bu ürünlerin fiyatları kullanılan malzemelere ve içeriklerine göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle balkonunuzda kendinize sıcacık bir alan yaratabilmek için indirimleri göz önünde bulundurmalı ve buna göre plan yapmalısınız. Küçük alanlar için prefabrik ürünler ve demonte ürünler tercih ederek kullanım kalitesini arttırmış olursunuz.

Balkon köşe setleri fiyatları sabit bir fiyat olarak belirlenemez. Geniş balkonlar için koltuk eklenebilecek bir takım oluşturmak gerekirken, bazı mekânlarda yemek masalarını ön planda bırakmak istenmektedir. Bu özellikler köşe takımlarını diğerlerinden ayıran ve bireysel kılan özellikler arasındadır.

 

Malzeme Çeşidine Göre Balkon Köşe Takımı Fiyatları

Alüminyum köşe takımları yağışlı hava koşullarına karşı biraz daha dayanıklıdır. Alüminyum ürünlerin kullanım ömrü ahşap mobilyalara göre biraz daha uzundur. Ancak sağlık ve dayanıklılık söz konusu olduğunda ahşap her zaman üst sıralarda yer alır. Balkon köşe takımları tercih edilirken ahşap ürünlerin arka planda tutulmasının nedeni kışın su ve nem ile temasın artması ile ahşabın renginin değişmesi ve bakım gerektirmesidir. Alüminyum ürünleri bu nedenle büyük talep görmektedir. Ancak ahşap ürünler sağlıklı kabul ediliyorsa, her mevsimde bakımına özen gösterilerek kullanılması oldukça faydalıdır.

Dış mekân mobilyaları seçerken tüm bunları göz önünde bulundurmalısınız. Ahşap mobilya tasarımları çevreye kolayca uyum sağlar ve uzun yıllar son derece konforlu ürünler olarak hizmet edecektir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı