Küçük Bahçe Dekorasyonu İçin İdeal Divona Home Oturma Grupları

Küçük bahçe dekorasyonu, özellikle havalarının ısındığı yaz aylarında önem kazanmaktadır. Güzel havanın ve bahçenin tadını çıkarmak isteyen kişiler, yaşam alanlarının konforuna önem vermektedir. Peki, küçük bahçelerin dekorasyonu için hangi bahçe mobilyası çeşitleriyle yaşam konforunuzu üst noktaya çıkarabilirsiniz? İşte, ideal dekorasyon önerileri!

Klasik olarak önerilen mobilyaların yerine, çok amaçlı kullanım sağlayabilen mobilyaların tercihi küçük bahçe dekorasyonu için ideal olacaktır! Divona Home olarak sunduğumuz bahçe oturma grupları; tercih edilebilecek modellerdendir. Özellikle ürünlerin şık ve konforlu yapısı, bahçe keyfinizi en üst noktaya taşıyacaktır. Siz de küçük bir bahçeniz için, sunduğumuz oturma grubu modellerini inceleyebilirsiniz!

En Şık ve Kullanışlı Divona Home Küçük Bahçe Oturma Grubu Modelleri

Küçük bahçelerinizi doğru bahçe mobilyaları ile dizayn ettiğinizde, olduğundan daha keyifli ve çok amaçlı bir dinlenme alanı elde edebilirsiniz. Bu noktada firmamızın sunduğu oturma grubu modelleri ve fiyatları; hem görüntüsü ve konforuyla hem de fiyatlarıyla sizleri memnun edecektir.

Divona Home oturma grubu modellerimiz; her zevke ve dekorasyona hitap eden tasarım detayları içermektedir. Peki, bahçelerinizde değerlendirebileceğiniz en şık ve kullanışlı Divona Home oturma grubu modelleri nelerdir? İşte, en çok satanlar!

Küçük Bahçe Dekorasyonu İçin Divona Home Oturma Grubu Modelleri

Eco wooden bahçe oturma grubu

Toscana ipli metal bahçe oturma grubu (2+1+1)

Doky rattan bahçe oturma grubu (2+1+1)

San Marino bahçe oturma grubu

Neon alüminyum oturma grubu

Nirvana ahşap oturma grubu

Avantgarde ip örgü bahçe oturma grubu (2+1+1)

Dubai rattan bahçe oturma grubu (2+1+1)

Rio oturma grubu

Artemis mini bahçe oturma grubu (2+1+1+S)

Küçük Bahçe Dekorasyonu İçin Bahçe Dekorasyonu Fikirleri

Günümüz küçük bahçe dekorasyonu için, fonksiyonel özelliklere sahip pek çok mobilya üretilmektedir. Bu mobilyalar uygun şekilde dekore edildiğinde, bahçelerin daha konforlu ve daha verimli bir şekilde kullanılabilmesi sağlanır.

Otantik bir görünüm elde edilmek isteniyorsa, çit ve taşlarla bahçe dekorasyonu gerçekleştirilebilir. Ayrıca Divona Home'un sunduğu çeşitli bahçe mobilyaları ile de bu dekorasyon tamamlanabilir. Bu noktada küçük bahçelerde modern, otantik veya klasik bir dekorasyon için, en özel dekorasyon fikirleri nelerdir? İşte, detaylar!

1 - Dış Bahçe Dekorasyonu İçin Fonksiyonel Tasarımlar

Küçük bahçe dekorasyonu için, fonksiyonel kullanım sağlayan tasarımların kullanılması oldukça avantajlıdır. Bu tarz alanların boyutu küçük olduğu için, dinlenme alanının ve yemek masası alanının oluşturulması zor olabilmektedir.

Divona Home’un sunduğu oturma grubu setleri arasında; hem konforu sunacak koltuklar hem de yemek yenilebilen masa modelleri bulunmaktadır.

2 – Olumsuz Hava Şartlarına Uygun Bahçe Mobilyaları

Tasarım detayları ve görünümleri ile dış mekân mobilyaları, olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olmalıdır. Divona Home rattan bahçe mobilyası tasarımları dış mekanların en sevilenleridir. Aynı zamanda bahçe oturma grubu plastik ve alüminyum iskelete sahip modellerde; en çok tercih edilen bahçe dekorasyon ürünleri arasındadır.

Ekonomik ve ucuz bahçe mobilyaları arayışı içindeyseniz, kaliteli olmasına da özen göstermelisiniz. Yani bir ürün ekonomik fiyat seçenekleri ile satın alınabilir. Ancak tercih edeceğiniz ürün hava şartlarından etkilenmeyen, dayanıklı, paslanmaz ve oldukça hafif olma özellikleri taşımalıdır. Küçük dış mekânlarınız için bir mobilya seçiyorsanız, şu materyalden üretilmelerine dikkat etmelisiniz;

  • Rattan
  • Alüminyum
  • Plastik
  • Ahşap bahçe mobilyaları olmalıdır.

3 – Renkli Küçük Bahçe Koltukları

Şüphesiz müstakil ev bahçe dekorasyonu yapmak çok keyifli olmaktadır. Şirin ve küçük bahçelerin dekore edilmesi için pratik öneriler sunulmaktadır. Küçük bahçelere çok yakışacak olan armut koltuklar; hem bahçenizde yayılarak dinleyebileceğiniz konforlu bir alan oluşturmaktadır. Hem de eğlenceli bir alan tasarlamanıza yardımcı olmaktadır.

Yeşil alanlarınızı dekore etmek için kısıtlı bütçeniz varsa, farklı renk ve tasarımlara sahip olan renkli koltukları tercih edebilirsiniz. Bahçe balkon mobilyası ürünleri arasında bu tasarıma sahip modellerle, sizde dekorasyonlarınızın şıklığını arttırabilirsiniz.

4 – Şık Barbekü Setleri

Barbekü tasarımları küçük bahçe dekorasyonu yapılırken ortama farklı bir ambiyans kazandırmaktadır. Özellikle mangal sevenler için sıra dışı ve şık stillere sahip birçok model bulunmaktadır. Sadece fonksiyonel açıdan değil, estetik açıdan da düşünebileceğiniz bahçe süsleri ve barbeküler; istediğiniz dekorasyonu oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

5 – Kullanışlı Masa Modelleri

Küçük bahçede dekorasyonlarında; koltuk takımı, masa takımı, zigon sehpa, orta sehpa, masa sandalye setleri köşe takımı gibi modellere yer verilmektedir. Özellikle farklı boyutlarda ve tasarımlarda bulunan masa modelleri küçük bahçe dekorasyonu oluştururken kurtarıcı parçanız olacaktır.

İster yemek davetleri bir ister mangal partileri isterseniz keyifli kahvaltılar için, tercih edeceğiniz masa modelleri ile en ideal dekorasyonları oluşturabilirsiniz. Bunun için seveceğiniz tarzdaki Divona Home küçük bahçe masaları şu şekildedir;

  • Moon katlanır masa modelleri
  • Rattan dokulu bahçe masaları
  • Alüminyum döküm bahçe balkon masaları
  • Ahşap balkon bahçe masaları
  • Tekerlekli bahçe masaları

6 – Portatif Şezlonglar

Dar ve küçük bahçe dekorasyonu için çeşitli bahçe mobilyaları kullanılmaktadır. Özellikle şık ve rahat bir güneşleme alanına sahip olmak için, şezlong modelleri tercih edilmektedir. Doğru ölçülerde seçilen şezlonglar küçük bahçe dekorasyonu oluştururken hoş bir görünüm sunmaktadır. Bu ürünler en keyifli bahçe mobilyaları arasındadır.

7 –  Dekorasyona Uygun Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Güneşi yoğun bir şekilde hissetmek istemeyeceğiniz bir  küçük bahçe dekorasyonu oluşturmak istiyorsanız, şemsiye modellerine göz atmalısınız. Divona Home yapmak istediğiniz küçük bahçe dekorasyonu için birbirinden güzel şemsiyeleri size sunmaktadır.

8 – Küçük Boyutlarda Bahçe Salıncak Modelleri

Bahçeden daha fazla keyif alabilmek için renkli bahçe oturma grubu yanına, dekorasyonla uyumlu olan bahçe salıncaklarını da tercih etmek iyi bir fikirdir. Küçük bahçe dekorasyonu yapılırken salıncaklara yer vermek, bahar ve yaz aylarında meditasyon işlevi sağlamaktadır. Keyifli bir mobilya ürünü olduğu için hem çocuklar hem de gençler içinde iyi bir alternatiftir.

9 – Zarif Bahçe Şömineleri

Küçük bahçe dekorasyonu yapmak sadece yaz aylarına özgü bir şey değildir. Kış aylarında da güzel bir küçük bahçe dekorasyonu oluşturmak istiyorsanız, mobilyaların yanına bahçe şömineleri şık bir tercihtir. Şömineler farklı tasarımlara sahip olarak, ortama daha şık ve daha ferah bir hava katacaktır.

Sık Sorulan Sorular

Küçük bahçe dekorasyonu yapmak istiyorsanız, birçok konuyu merak ediyor olabilirsiniz. İşte küçük bahçe dekorasyonu yaparken, alanları daha şık hale getirmek için işinize yarayacak en sık sorulan sorular ve cevapları!

1 – Bahçe Düzenlemesi Ne Zaman Yapılır?

Bahçe düzenlemeleri gereken mevsime göre planlanmalıdır. Genellikle yılda bir kez bahçe düzenlemesi yapılarak, güzel bir küçük bahçe dekorasyonu oluşturulması için gereken düzen sağlanmış olur.

Düzenleme yapıldıktan sonra küçük bahçe dekorasyonu nasıl yapılır? Düzenleme sonrası bahçe için en uygun olan dekorasyon ürünleri seçilmelidir. Sonrasında bahçe düzenine uygun bir küçük bahçe dekorasyonu oluşturulmalıdır. Küçük ve büyük bir bahçe için en ideal mobilyalar tercih edilmelidir.

2 – Küçük Bahçe Dekorasyonu Yapılırken Nelere Dikkat Edilir?

Küçük bahçe dekorasyonu yaparken çeşitli detaylar öne çıkmaktadır. Özellikle üretim malzemelerine göre seçilen eşya seçimleri, bahçe aksesuarları, kullanacak çiçekler ve diğer bahçe dekorasyon ürünleri; küçük bahçe dekorasyonu fikrinize uyumlu olmalıdır. Böylelikle güzel ve dengeli bir alana sahip olabilirsiniz.

3 – En Çok Satan Küçük Balkon Mobilyaları Nasıldır?

Divona Home küçük bahçe dekorasyonu oluşturmanız için birçok dekoratif ürün sunmaktadır. Özellikle bahçe oturma grupları, koltuk takımları, köşe takımları, bahçe masa takımı ve sandalye setleri ile göz doldurmaktadır. Ayrıca tekli sandalye ve koltukları da, küçük balkon ve bahçeler için idealdir.

4 – Küçük Balkon Bahçe Mobilyaları Fiyatları Uygun mu?

Uygun fiyatlı ve ucuz bahçe dekorasyonu yaparken bütçenizi açmamaya dikkat etmelisiniz. Divona Home en kaliteli ve ucuz koltuk takımı 3+3+1+1 tasarımlarıyla size en iyi ürünleri sunmaya devam etmektedir.

Birbirinden şık ve bütçe dostu 3+3+1+1 oturma grubu fiyatları için web sitesini ve showroomları ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca yemek odası takımları ve oturma odası mobilyalarının fiyatlarını da uygun şekilde ulaşabilirsiniz.

5 – Küçük Balkon Oturma Grubu Modelleri Kalite mi?

Küçük balkonlar için tercih edilecek olan bahçe takımı modellerinin uzun yıllar kullanılabilmesi için kaliteli olması gerekir. Seçeceğiniz materyal ve ürün kalitesi, bahçe takımları kullanımına etki etmektedir.

Divona Home’dan alacağınız; oturma odası takımı modelleri, balkon oturma grupları, köşe koltuk takımı modelleri ve diğer bahçe mobilyaları özel kalitede size sunulmaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı