Kaş Rattan Bahçe Mobilyası Arayışında Olanlar İçin Eşsiz Fırsatlar

Kaş Rattan Bahçe Mobilyası

Kaş rattan bahçe mobilyası modelleri günümüzde sentetik rattandan üretilir. Son derece şık olan ürünler zorlu hava koşullarına karşı dirençlidir. Dış mekanların hoş görünmesinde en etkili dekorasyon seçenekleridir.

Rattan bir tropikal bölgelerde yaşayan bir tür ağaçtır. Eskiden su ve hava şartlarına dayanıklı olmasıyla mobilya yapımında kullanılırdır. Ancak günümüzde taşıma maliyeti gibi etmenlerle doğal rattanın yerini sentetik rattan almıştır. Özellikle bahçe gibi dış mekanlar mobilyaların en çok tercih edilen ürünlerdir. Yapay rattan avizelerden duvar süslerine birçok üründe kullanılır.

 

Şık Rattan Bahçe Mobilyaları

Bahçeler kapalı mekanların doğaya uzanan parçalarıdır. Açık alan kullanımına uygun modellerde iç mekân ürünleri gibi şık ve gösterişli tasarımlardan oluşur. Bahçe mobilyalarında en sık tercih edilen modeller Kaş rattan bahçe mobilyası seçenekleridir. Bu modellerin seçiminde etkili özellikleri;

  • Kullanım ömürlerinin çok uzun olması, depolama gerektiği zaman üst üste koyularak minimum yer işgal etmesi.
  • Sentetik Kaş rattan bahçe mobilyası temizlik ve bakımlarının çok kolay olması. Bu ürün bol su ile yıkanarak temizlenebilir.
  • Sert hava koşullarından minimum düzeyde etkilenirler.
  • Devamlı açık havada kalsalar da uzun süre renk solması ya da deforme yaşanmaz.
  • Ani sıcaklık değişimleri Kaş rattan bahçe mobilyası kalite ve kullanım süresine etki etmez.
  • Zevkinize uygun renk seçenekleri bulunan modellerin yapımları kaliteli işçilik barındırır.

Sentetik rattan farklı ebatlarda olan kalın, örgü mobilya yapımında kullanılan üründür. İskeletine konulan malzemeye göre ağırlığı değişmektedir. Alüminyum iskelet kullanılan bahçe mobilyalarının taşınması ve yeniden dekoru oldukça kolaydır. Çelik iskelet kullanımı mobilyaların daha ağır olmalarına neden olur.

 

Stil Sahibi Bahçe Mobilyaları

Kaş rattan oturma grubu modelleri stil sahibi bahçeler yaratmanızda etkilidir. Masa sandalye takımları, salıncaklar veya iki takımlar bahçe dekorasyonlarında tercih edilen rattan mobilya türleridir. Zevkinizi yansıtan modern, sade, doğal ya da gösterişli pek çok mobilya alternatifi arasından istediğiniz tarzı bulabilirsiniz. Yalnızca bahçe mobilyalarınızı seçerken;

  • Kaş rattan masa sandalye modellerinin iskeletlerinin yapıldığı malzemeye dikkat edilmelidir. Ağırlığı taşıyabilecek iskelet yapıları olan modeller tercih edilmelidir.
  • Bahçenizin metrekaresine dikkat ederek mobilyalarınızı tarzını ve modelini belirlemeniz gerekir. Dar bir bahçeniz varsa geniş koltuklu oturma grupları size uygun tercihler olmaz.
  • Küçük metrekaresi olan alanlara ideal ebatlarda masa ve sandalye takımları tercih edilebilir.

Kış bahçesi dekorunda Kaş rattan bahçe mobilyası tercih edebilirsiniz. Bu alanlar hava şartlarına karşı koruma altında oldukları için daha konforlu minderleri olan modeller ila gösterişli alanlar yaratılabilir. Rattan köşe takımları, bahçe salıncakları gibi modeller bu mekanların tasarlanmasında kullanılabilir.

 

Bütçeyi Sarsmayan Bahçe Mobilyaları

Kaş rattan sandalye çeşitleri herkesin bütçesine uygun maliyetlerle sunulmaktadır. Bahçenin boyutuna, tercih edilen malzemenin işçiliğine göre fiyatlar şekillenmektedir. Taşıması ve yeniden dekoru pratik olan bu ürün için pek çok model en uygun fiyat aralıklarında kullanıcılara sunulur. İskeletinde kullanılan malzeme Kaş rattan balkon takımı fiyat aralığının etkiler. Bütün renk tonlarının uygulanabildiği mobilyalar balkon ve teraslarınızı uygun maliyetle gösterişli hale getirmenizi sağlar.

Temizlenmesi çok kolay olan modeller, kullanılmadıkları zamanlarda depoya kaldırılabilir. Dayanıklı yapıları mobilyaların depoda üst üste gelseler de zarar görmelerini engeller. Sentetik rattan mobilyaların sadece kalorifer kazanları ve ateş gibi aşırı sıcak yerlerden uzakta muhafaza edilmesi gerekir.

 

En Kullanışlı Bahçe Mobilyaları

Bahçe, teras, veranda ve balkonlarınıza Kaş rattan salıncak modelleriyle estetik katabilirsiniz. Nefes almanızı sağlayan özel alanlar yaratarak, hayatın stresinden bir nebze uzakta kalabilirsiniz. Geniş balkonlarınız ya da bahçeniz varsa arkadaşlarınızla yemek yeme, sohbet etme alanları tasarlayabilirsiniz.

Balkonlarınızı evlerinize katarak çalışma odası, oturma odası veya yatak odalarına dönüştürebilirsiniz. Dekore ettiğiniz bu alanlara Kaş rattan avize gibi ürünlerle karakter katabilirsiniz. Zevkinizi ve ruhunuzu yansıtan özel yaşam alanlarınıza göre her türlü model ve sitilde mobilyayı hemen bulabilirsiniz.

Rattan duvar süsleri, sallanan sandalyeler ve farklı dış mekân mobilyalarıyla kusursuz mekanlar dekore edebilirsiniz. Kaş rattan bahçe mobilyası olan şezlong ve masa modelleriyle farklı ve ilgi çekici bahçe tasarımlarınıza uygun ürünler bulabilirsiniz. Çevrenizde eşi olmayan sadece size özel bahçe ve balkonlar oluşturabilirsiniz. Kitap okuma, kahve içme ve farklı etkinliklerde kullanabileceğiniz muhteşem mobilyaları olan mekanlar döşeyebilirsiniz. Renkleri ve dekorasyonu ruhunuzu taşıyan alanlarda keyifli zaman geçirebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı