Kaş Bahçe Şömine Mangal

Kaş Bahçe Şömine Mangal

Kaş bahçe şömine mangal, dost buluşmalarının bir numaralı demirbaşıdır. Isınma, dekor ve yemek pişirme işlevlerini bir arada gerçekleştirir. Bahçenizde dekor olarak da kullanabileceğiniz ürünün farklı modelleri mevcuttur.

Mangal ve şöminelerinin birbirinden değişik pek çok çeşidi vardır. Bu ürünler arasından seçim yapma zor olmaktadır. Ancak tercih edilen model bahçenize karakteristik bir dokunuş getirir. Bahçe şömineleri farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden türlerde üretilir. Şömine modellerinin ağırlıkları ve ebatları standartların dışına çıkmadan değiştirilebilir.

 

Bahçe Şöminelerinde Farklı Alternatifler

Kaş bahçe şömine mangal modellerinde çok farklı modeller sunulur. Bahçe tasarımlarında son dönemlerde popüler olan şömine modelleri değişik özellik ve tarzlarda üretilmektedir. Kullanım alanlarına göre farklı tür tasarım modelleri tercih edilebilir. Bahçe mangal ve şömine türleri;

  • Açık ocaklar gibi kullanılan şömineler barbekü partilerinde kurtarıcıdır.
  • Sadece dekor olması için kullanılan yemek pişirme veya ısınma işlevi olmayan ürünler mevcuttur.
  • Dekor amacı olan tasarımlarımız kolay temizlenme ve taşıma özelliklerine sahiptir.
  • Geniş bahçeli ya da teraslı evlerde görüntüye önem veren müşterileri memnun edecek niteliklere sahip Kaş bahçe şömine modelleri bulunmaktadır.
  • Çok sayıda alternatifi olan bu dış mekân ürünü geniş kullanıcı kitlelerine hitap etmektedir.
  • Toprak, metal, seramik benzeri materyallerden üretilen modeller tüm kullanıcıların zevklerine uygun ürünlerdir.

Bahçenize mangal ya da şömine kullanma kararı verdiyseniz ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklerde ürünleri tercih etmeniz gerekir. Ürün sabit mi kalacak yoksa taşınacak mı önce bunlara karar verilmelidir. İhtiyaca uygun model alımı müşterinin memnun olmasının ilk kuralıdır.

 

Dayanıklı Taş Mangal

Kaş bahçe şömine mangal modelleri arasında gazlı, taş, kömürlü ve portatif olanlara öne çıkar. Özellikle taş barbekü modeli geleneksel tarz severlere uygun ürünlerdendir. Açık balkon ve terasların yanında bahçe kullanımında ideal modellerimizdendir. Genelde beton grisi olan ürünler isteğe göre farklı renklerde tasarlanabilir. Taşınması zor olan taş barbekü ızgara ve çatı kısımları bulunur. Gömülü bir soba mangalı olan ürünün boyutları mekâna göre belirlenir.

Döküm bahçe şöminesi olarak da bilinen model mangal ve ısınma amacıyla tercih edilmektedir. Bu modellerde öne çıkan özellik hazır ürünlerin yanında isteğe göre özel üretim yapılmasıdır. Hazır üretim olan modellerin taşıması biraz daha kolaydır. Satın almadan evvel bahçe yapısı ya da ürünün kullanılacağı alanların özellikleri dikkate alınmalıdır.

Kaş bahçe şöminesi modelleri arasında sini barbeküleri de bulunur. Uzun ömürlü ateş çukurları şeklinde tasarlanan bu ürünün taşınması zor değildir. Bu yüzden istenen yere taşınarak keyifli anlar yaşamayı sağlar. Ateşi ortada yanan bu modelde yiyecek pişirme ve ısınma için ideal tercihlerinden biridir.  Masalı barbekü, kömürlü ve gazlı barbekü modelleri kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Doğru bakım ve saklama koşullarında uzun yıllar dayanır.

 

Bahçenize Uygun Şömine Tasarımları

Kaş bahçe şömine mangal modelleri içinden bahçenize en uygun alternatifleri bulabilirsiniz. Bahçe şöminelerinin tercih edilmesinde;

  • Ürün konulduğu mekanlara farklı bir hava katar ve bacalı olan modelleri dumanının rahatsız etmesinin engeller.
  • Mevsim fark etmeden aileniz ve dostlarınızla bahçenizin keyfini yaşamanızı sağlayan işlevsel dekor ürünleridir.
  • Üretimlerinde doğayı ve insan sağlığını koruyan malzemeler kullanılan Kaş bahçe şömineleri zararsız dış mekân ürünleridir.

Büyük balkonlar içinde uygun olan ürünlerimizden en çok tercih edilenleri gazlı, taş ve sini tasarımlarıdır. Bahçe şöminelerinin kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bu ayrıntılar ürünlerin uzun ömürlü olmasından çok sağlık açısından önemlidir. Petrol ve plastik gibi bir anda parlayan ürünler şömine ya da mangallarda kullanılmamalıdır. Şömineyi yakmadan önce etrafında olan yanıcı ve patlayıcı ürünler kaldırılmalıdır. Bahçe keyfi sonladığı zaman şömine ya da mangalın söndürülmesi gerekir.

 

Maliyeti Uygun Bahçe Şömineleri

Taş, gazlı ve kömürlü üretilen Kaş bahçe şömine mangal modelleri oldukça fazladır. Bu zengin ürün çeşitliliği için tüm ihtiyaçlara uygun maliyeti fazla olmayan alternatifler bulunur. Ateşin çevresinde oturma, yemek pişirme ve ısınma amaçlarına uygun üretilen modelleri incelemelisiniz. Tasarımlarımız içinde ihtiyacınıza uygun, size hitap eden seçeneklerden seçim yapabilirsiniz.

Bahçenin ebadı, zevkler ve ihtiyaçlar Kaş bahçe şöminesi fiyatları üzerinde doğrudan etkilidir. Bütçenize uygun alternatifler arasında istediğiniz tarzda şömine ve mangal modellerinin rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak bahçe şöminesi kullanmaya karar verdiyseniz dikkatli olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bahçe mangal ve şömine modellerimizden istediğiniz tarzda olanlara bakabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı