Kafelere Özel En Modern Koltuk ve Salıncak Modelleri

Cafelere Özel Salıncak Koltuk Modelleri

Salıncak koltuk, adından da anlaşılacağı gibi, sabit olmayıp yavaş hareketlerle salıncak şeklinde sallanan ve insanı rahatlatan bir yapıya sahip olan ürünlerdir. Bedeni ve ruhu rahatlatan yapıda oldukları için, kullanım alanları da her geçen gün artmaktadır. Tatil bölgeleri, oteller, bahçeler, havuzlu villalar  ve müstakil evler de dahil olmak üzere birçok yerde  kullanılırlar. Günümüzde cafe işletme sahipleri tarafından da en çok tercih edilen ürünler arasındadır.

 

Cafeler İçin Koltuk Seçimi

Cafeler, günümüzde öğrenciler, gençler başta olmak üzere, insanlar tarafından yoğun ilgi gören işletmeler haline gelmiş durumdadır. Yorucu derslerden, stresli sınavlardan veya iş hayatından bunalıma girmiş olan insanların genellikle dinlenmek, stres atmak veya zaman geçirmek için  en ideal buluşma noktalarıdır. Müşterinin dinlenmek için seçtiği mekânda  hizmet  ve lezzetten sonra konfor ilk sırada gelir. Bu nedenle de cafeler için seçilen koltuk, masa ve sandalye çeşitlerinin konforlu, vücudu yormayan türden olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü insan sağlığı her şeyden önce gelir.

 

Cafelere Mobilya Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Cafeler bir nevi dinlenme mekânları olduğu için, mobilya seçimi de ona göre yapılmalıdır. Uzun süre oturmak zorunda olanlar için mutlaka oturumu rahat, beli ağrıtmayacak konforlu seçimler yapılmalıdır. Konforun yanı sıra cafe tarzı  bir işletmede kullanılacağı için görünüm açısından da göze hitap edecek modern, şık ve estetik görünümlü koltuklar tercih edilmelidir. Uzun  yıllar kullanılması planlandığı için, ürünün kaliteli ve dayanıklı olmasına dikkat edilmelidir. Mağaza olarak  birçok çeşidi mevcut olan salıncak koltuk modelleri ile aradığınızı bulmak şimdiler de daha kolaydır.

 

Hemen Her Zevke Ve Renge Uygun Salıncak Koltuklar

Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz mağazada, çok çeşitli  renk ve modeli bulunan salıncak koltuklar, estetik ve konfor ön planda tutularak tasarlanmıştır.

Bazı ürünler modern şık bir görünüme bürünmüşken, bazıların da ise örgü tipi, daha otantik bir görünüme sahip seçimler yapılmıştır. Güzellik görecelidir. Her insanın zevki farklıdır. Bazı insanlara modern, gösterişli  bir salıncak koltuk çekici gelirken, sadelikten hoşlanan bir insana da sıradan normal bir koltuk daha çekici gelebilir. Firmalar tüm bunları göz önünde bulundurarak her zevke uygun üretimler yapmaktadır.

 

Sayısız Renk Ve Model Seçenekleri

Salıncak koltuk denilince “en fazla ne olabilir ki?”  sorusu akıllardan geçebilir. Salıncak koltuk denilince akla  en fazla 3-5 model gelmektedir. Fakat gerek tek kişilik gerek diğer koltuk türleri olsun çok çeşitleri mevcuttur. Renk konusunda da genellikle tutulan gri, krem ve kahve tonları ağırlıkta olsa da, farklı zevkler için diğer renk tonlarına da yer verilmiştir.

 

Salıncak Koltuk Çeşitleri

Salıncak koltuk, tek kişilik, çift kişilik ve daha büyük boyutlu olabilir. Kullanım alanına göre farklılık gösterir. Örneğin; cafeler de yalnız takılmayı seven insanlarla da sıklıkla karşılaşılır. Bu nedenle her cafe de olması gerekenler arasında mutlaka tekli salıncak modeli bulunmalıdır. Tekli salıncak modelleri, insanları dinlendirirken aynı zamanda da rahatlatarak yorgunluklarını atmalarını sağlıyor. Bu koltuklar bir nevi masaj koltuğu görevini de üstleniyor. İş, okul ve hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenlerin durağı cafeler ve cafeler de de tercihleri sabit koltuklar yerine salıncak koltuklar oluyor. Bu nedenle son zamanlarda işletme sahiplerinin salıncak koltuğa talepleri artmış durumdadır. 

 

Modern Salıncak Koltuklar

Modern görünüme sahip koltuklar, göze hitap eden güzelliğiyle ve şıklığıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Görünüm açısından işte bu diyebileceğiniz çok çeşitli modellere sahiptir. Görünümün yanı sıra kullanılan malzemeler de özenle seçildiği için kalitesi de artı özelliğidir. 

 

Otantik Koltuklar

Bu koltukların üretiminde de yine yetenek konuşturularak doğa ile iç içe hissi uyandıran  tarzda üretim yapılmıştır. Her ne kadar modern bir çağda yaşıyor olsak da kimi insanlar otantik, doğayı, geçmişi anımsatan şeylerden daha çok etkilenmektedirler. Bu koltuk türleri de tam bu tarzdakilere göredir. Bu çeşitteki koltuklar genellikle hasır ya da bambu görünümü verilerek  üretilir. Düz, çizgili, kareli olduğu gibi, örgü çeşitleri de çok tutulanlar arasındadır

 

Aşkla Üretilmiş Koltuklar

İşini büyük bir aşkla yapan çalışanlar sayesinde, ortaya çıkan bazı özel  ürünlerde de aşk var. Özellikle yeni evlilerin veya sıkı arkadaşların en çok ilgisini çeken love story modelidir. Bu model kırmızı beyaz renk tonlarıyla adeta aşkı yansıtıyor. Kenar tutgaçları kalp şeklinde olup, oturumu da oldukça rahattır. Cafelerinizdeki en  önemli köşeleri bu koltuklara ayırabilirsiniz.

 

Her Bütçeye Uygun Fiyatlar

Birçok çeşidi bulunan salıncak koltuklar, görünüm ve kalitenin yanı sıra fiyat konusunda da içinizi ısıtacak türden olmaktadır. Hemen her bütçeye uygunluğu sayesinde de bu modeller çok fazla tercih edilmektedir. Eğer cafeleriniz  şık, modern görünümlü olsun, fakat  maliyette düşük olsun istiyorsanız bu koltukları tercih edebilirsiniz.

Fiyatı oldukça uygun olup, görünüm açısından da modern bir görünüme sahiptir. Üzerindeki minderleri de oldukça rahat bir oturum sağlamaktadır. Minderler kolay yıkanabilme ve temizlenme özelliği ile müşterinin ilgisini çekmektedir.

 

Oturumuna Göre Salıncak Koltuklar

Oturumuna göre iki çeşit salıncak koltuklar vardır. Tek kişilik olan ve iki kişilik oturuma sahip olan çiftli koltuklar da bulunuyor. Genellikle cafeler de görünüm ve kullanım açısından iç mekânda tekli koltuklar uygun görülürken, mekânın dışarısında çiftli salıncaklar tercih edilmektedir.

Çiftli salıncakların üzeri genellikle branda ile kaplandığı için de dış mekâna daha uygundur. Üzerindeki çatı şeklindeki koruyucu bez  brandalar sayesinde yağmur suyu, güneş ısısı gibi doğa olaylarından ve dış etkilerden korunma açısından oldukça kullanışlıdır. Çiftli koltuklar verdiği pozitif enerji ile genellikle çiftler tarafından tercih edilir. Tekli salıncaklar yalnız kalmayı ve kafa dinlemeyi sevenler için idealdir. Yani bir cafe işletiyorsanız dış mekânı sevenler için Nisan, Nergis ve Olimpos modelleri önerilirken iç mekânlarınız için de tekli oturuma sahip salıncakları seçmeniz tavsiye edilebilir. Böylelikle cafeye gelenler illaki kendilerinden bir parça bulacaklardır.

 

Yapımı Ve Özellikleri Hakkında

Çiftli salıncaklarda üç kademeli sırt fonksiyonu bulunmaktadır. Bu da vücut yapısına göre ayarlanarak rahat bir oturum sağlar. 180 derece yatma özelliğine sahiptir. Salıncakların üretiminde dünyaca ünlü markanın ürettiği örgü ipleri kullanılmaktadır. En önemli özelliği de, insan sağlığına zararlı olmayışıdır. Ürünlerde kullanılan sentetik rattan maddesi çürümeyi ve çeşitli haşerat oluşumunu engelleyerek, sorunsuz bir rahatlık sağlar. Rattan mobilyalar sadece nemli ıslak bir bez kullanarak temizlenmelidir. Fazladan temizleyici ürün kullanmanıza gerek yoktur. Temizliği kolaydır.  Düzenli kullanılması sonucu uzun yıllar ilk günkü görünüm ve dayanıklılığını korumaktadır. Salıncak koltukların iskeleti ise alüminyumdan  yapılmıştır. Bu nedenle de ısıya ve diğer dış etkilere karşı dayanıklıdır. İskelet yapısında kullanılan malzemenin kaliteli olması ve özenli işçilik kullanılarak üretildiği için oldukça sağlamdır. Malzemenin zımpara, boyama ve fırınlama gibi işlemleri çalışanlar tarafından büyük bir titizlikle yapılmaktadır. El işçiliği ile üretilmiştir. Aşınmalara ve güneş ışınına karşı dayanıklıdır. Üretiminde wintech teknolojisi kullanılmıştır.

Minder ve branda kumaşları ise özel üretim kumaşlar olduğu için kolay temizlenme özelliğine sahiptir. Yıkanabilmektedir. Sıvıyı içine geçirmez. Her türlü dış etkilere karşı dayanıklıdır. Güneş ışınlarına ve yağmur  sularına karşı oldukça güçlü bir kumaş türüdür. Koltukların ayak kısımlarına ise dayanıklı ve paslanmaz maddeler kullanılarak yapılan koruyucular takılmaktadır. Minderlerde düzensiz hücre yapısı sayesinde çok rahat bir oturum sağlamaktadır. Tekli salıncaklarda maksimum taşıma 150 kg ağırlığındadır.

Rahatlık, konfor, kalite ve estetiğin bir arada olduğu, modern ve ya otantik görünüme sahip, sağlam ve sağlığa faydalı ürünler cafeler de yerlerini almayı bekliyor. Kullanımı, rahatlığı, kalitesi ve kolay temizliği ile sizleri hayal kırıklığına uğratmayacak eşsiz ürünlerdir.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı