İçinizi Isıtacak Alanya Bahçe Şöminesi Modelleri için Divona Home'a Bakmadan Geçmeyin!

İçinizi Isıtacak 6 Alanya Bahçe Şöminesi Modelleri!

Alanya bahçe şöminesi dekoratif şık tasarımı ile bahçeleri güzelleştirmeye devam ediyor. Şömineler mimarisine önem verilmiş, özellikle müstakil evlerde gerek görüntü gerek işlev olarak kullanılan ürünlerdir. Evlerin inşaatı sırasında veya sonrasında eklenmekte ve eve doğal bir görünüm katmaktadır. Şömine güzelliği yıllardır evleri bahçeleri süslemekte ve özel toplanmaların başkarakteri olmaktadır.

Şömineler bulundukları alanın odak noktası haline gelmekte ve ortama göre şekillendirilmektedir. Mimari yapısı olarak son derece modern ve gösterişlidir. Sadece evlerde değil bahçe ve balkonlarda ısınma aracı olarak kullanılmaktadır. Ortamı ısıtmakla kalmayıp çevreye görsel bir şölen sunmaktadır. Alanya bahçe şöminesi modelleri katı sıvı gaz yakıtlı, istenirse elektrikli olarak kullanılmaktadır.

 

Alanya Bahçe Şöminesi Modelleri ile Bahçelerinizi Yaşam Alanınız Yapın!

Odun ateşi etrafında toplanmak yaz kış fark etmeksizin ayrı bir keyif sunmaktadır. Aynı huzuru ve dinginliği bahçelerinizde yaşamak istemez misiniz? Bahçe mobilyası ile uyumlu, sizi doğayla iç içe hissettirecek bu ürün dostlarınızla geçireceğiniz keyifli akşamları sizlere sunacaktır. Alanya bahçe şöminesi modellerini bahçenizin dekorasyonuna uyumlu bir şekilde seçebilirsiniz.

 

Bacalı Döküm Alanya Bahçe Şöminesi

Bahçenizde odun ateşinin keyfini süreceğiniz dekoratif ve şık bir Alanya bahçe şöminesi tasarımıdır. Tamamen döküm malzemeden yapılmıştır. Bacalı bahçe şöminesi yüksek ısıya dayanıklıdır. Bahçelerin vazgeçilmezi olacak bacalı şömine ahşap, yanıcı, yüksek ısıya dayanıklılığı olmayan zeminlerde kesinlikle kullanılmamalıdır. Kullanmak durumunda kaldığınızda şömine ile zemin arasına taş tuğla gibi dayanıklı malzemeler yerleştirilmelidir.

 

Mangal Sobalı Bahçe Şöminesi

Görsellik ısınma faktörleri ile mangal keyfini bir arada yaşamaya ne dersiniz? Mangal başında durma alışkanlığını ortadan kaldıracak bu ürünle çelik ızgara üzerinde lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Alanya bahçe şöminesi modeli bahçelerinize uyum sağlayacak keyifli yemeklerin ilk adresi olacaktır. Şömine kullanılmadan önce ızgara bölümü zeytinyağlı soğan ile temizlenmelidir.

 

Izgaralı Ateş Çukuru Bahçe Şöminesi

Özenle tasarlanmış bu ürün bahçenize şık bir görüntü katacaktır. Şömine etrafında dostlarınızla birlikte keyifli sohbetler ederek kahvelerinizi yudumlayabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak Alanya bahçe şöminesi Divona Home Bahçe mobilyası takımları modelleriyle bahçenizi bir üst seviyeye taşıyacaktır.

 

Alev Siperlikli Bahçe Şöminesi

Yüksek ısıya dayanıklı, çelik malzemeden üretilmiş bu ürünleri bahçenizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Ateşin rüzgar gibi durumlarda size temasını engelleyecek siperliği bulunmaktadır. Kullanımı oldukça kolay Alanya bahçe şöminesi ile ateşinizi yakın ve arkanıza yaslanın. Bundan sonra anın tadını çıkarmaya ve muhteşem görüntüyü izlemeye başlayın.

 

Barbekülü Bahçe Şöminesi ve Isıtıcısı

Şeflerin tercih ettiği Alanya bahçe şöminesi modeli istenilen sayıda misafire lokanta lezzetinde etler pişirebilmenizi sağlamaktadır. Etten çıkan yağlar kanal sayesinde ateşe karışır ve yanmış yağ kokusunu engeller. Şöminede odun haznesi bulunmaktadır. Bu sayede ihtiyacınız olduğu her an odun atabilirsiniz. Pişir, ye, eğlen üçlüsünü bir arada veren bahçe şöminesi modelidir.

 

Altı Kapalı Kulplu Bahçe Şöminesi

Paslanmaz çelikten üretilen bu ürün sağlam ve geniş bir yapıya sahiptir. Yaktığınız esnada kulpları sayesinde şöminenizi taşıyarak oturduğunuz yeri değiştirebilirsiniz. Ürünün yuvarlak oluşu yakınlarınızla etrafında toplanarak sıcacık muhabbetlere kapı aralayacaktır.

 

Bahçe Şöminesi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Nasıl ki ev, balkon mobilyası takımları seçimlerine oldukça özen gösteriliyor, bahçe mobilyası seçimleri de aynı titizlikle yapılmalıdır. Divona Home bahçe, balkon ve ev mobilyaları şık tasarımlarınızı Alanya bahçe şöminesi ile taçlandırmak kendinize büyük bir ödül olacaktır. Peki bahçe şöminesi, malzemeleri ve aksesuarları alırken nelere dikkat edilmelidir?

  • Bahçenizdeki alanı düşünerek Alanya bahçe şöminesi boyutunu belirleyin,
  • Şömineniz hangi maddeden yapılmış olmalı, karar verin ( taş, tuğla, çelik döküm),
  • Çocuk ve ya evcil hayvanlarınızın deviremeyeceği sağlamlıkta olmasına dikkat edin,
  • Kullandığınız bahçe balkon mobilyası ile uyumlu olmasına dikkat edin,
  • Şömineyi hangi amaçlarla kullanmak istediğinizi belirleyin,
  • Yakıt türüne karar verin.

Bacalı Döküm Şömine

Sadece ısınma ve görsellik sağlar.

Altı Kapalı Kulplu Şömine

Taşınabilir ısınma ve görsellik içerir.

Barbekülü Şömine

Misafirlerinizle yakınında onlarla ilgilenerek lezzetli mangal keyfi yapmanızı sağlar.

Alev Siperlikli Şömine

Hiçbir tehlikeye maruz kalmadan ailenizle birlikte ısınma ve görsel zevkinizi güzelleştirir.

Izgaralı Şömine

Ateş etrafında ısınma ve görsellik sağlar.

Mangal Sobalı Şömine

Dostlarınızdan ve muhabbetlerden eksik kalmadan kendin pişir kendin ye kolaylığı sağlar.

 

Bahçe Şöminesi Nasıl Kullanılmalıdır?

Şömineler kullanımı oldukça basit ve pratik ürünlerdir. Kullanımdan önce bahçenizde uygun, düz zeminli bir yer ayarlanmalıdır. Şöminenin modeline göre yakıtını alttan ya da üstten yerleştirin. Alanya bahçe şöminesi yakıtını ateşleyip keyifli anlara başlamanız an meseledir.

 

Bahçe Şöminesi Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Temizliği doğru ve zamanlı yapılan her ürün uzun ömürlü ve keyifli kullanım sağlamaktadır. Aynı durum şömineler için de geçerlidir. Alanya bahçe şöminesi kullanım sonrası;

  • Şömine içi temizlenmelidir. Yanmamış yakıt parçaları ve küller alınmalıdır.
  • İç hazne temizliğiyle birlikte dış yüzeyde oluşan kirlerin temizlenmesi gereklidir.
  • Temizlik esnasında kesinlikle kimyasal kullanılmamalıdır. Her kullanım sonrası bu işlemler tekrarlanmalıdır.

Bahçelerinize şıklık katacak birbirinden kaliteli bahçe balkon ev mobilyaları için divonahome.com hizmetinizdedir.

 

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı