Horeca Sektöründe Kullanıma En Uygun Modern Mutfak Masa Takımları Nereden Alınır?

Horeca Sektöründe Seçilecek Masa ve Sandalye Modelleri 

Horeca sektörü denilince aklımıza gelen ilk şey yeme içme kültürüdür. Horeca sözcüğünün kelime manası olan yeme içme aslında bu alanda hizmet eden restaurant cafe gibi işletmeler anlamına gelir. Kafe ve restaurant işletmecilerinin işletmelerini açarken belirlemeleri gereken en önemli şey işletmelerinin konsepti olmalıdır. Belirlemiş oldukları konsepte uygun dekorasyon ve masa sandalyelerle işletmelerin konsepti uygun hale getirirler.

Restaurant, Bar ve kafelerde dekorasyonu tamamlayan en önemli malzemelerden biri hiç şüphesiz ki kullanılan mobilyalardır. Mobilya seçimine özellikle dikkat eden horecan işletmeler, sandalyesi seçimlerini ve mobilya seçimlerini büyük bir tipsizlikle gerçekleştirmektedirler. Duvar renginden tutunda ortamın konseptine kadar, mobilyaların seçimi büyük bir titizlikte gerçekleştirilmelidir.

 

Horeca Masa ve Sandalye Nasıl Seçilir?

Masa ve sandalye seçimi yaparken özellikle kafe ve restaurant gibi işletmelerde kullanacağımız mobilyanın ortamla uyumlu ve işletmemizin konseptine uygun olmasına özen göstermeliyiz. Bunun yanı sıra kullanılan masa ve sandalyenin dayanıklı ve kolay temizlenebilir özellikte olması gerekir. 

Horeca sektörü bar, cafe ve restoran işletmeciliği yapanlar için, ortamın dekorasyonu oldukça önemlidir. Hizmet sektörünün en önemli unsurlarından biri dekorasyondur. Mekanın dekorasyonuna uygun olarak kullanacağınız mobilyalarla mekanınıza hoş bir hava katmış olursunuz. Mekanın mobilyaları kadar önemli olan bir diğer unsur ise mobilyaların kaliteli ve temizlenmesi kolay materyallerden üretilmiş olmasıdır.

 

Horeca Sektöründe ki Trendler

Masa ve sandalye modelleri ile ilgili tercihlerinizi, siz onun en trend modellerinden kullanarak mekanınıza modern bir hava katmış olursunuz. Kullandığınız bu parçalar sayesinde günün yükselen trendlerine en yakından takip ederek, restoranınızın havasını değitirisiniz. Hepimiz hizmet aldığımız restaurantın bize en kaliteli ve en iyi hizmeti sunmasını tercih ederiz. Hiç şüphesiz ki en iyi ortamda yemeğimizi yemek ya da içeceğimizi yudumlamak hepimizin hayalidir.

Hizmet aldığımız mekanın bize özel hissettirmesi için dekorasyonuna da gereken önemi vermiş olması gerekir. Restaurant bar cafe gibi işletmeler, dekorasyonlarında kaliteli olduğu kadar tarz ve modern parçalara yer vererek müşteri memnuniyetlerini en üst seviyeye çıkarabilirler. Bunu başarabilmeli en temel yolu da, dekorasyonlarına uygun masa ve sandalye seçimini en doğru şekilde gerçekleştirmekten geçmektedir.

 

Horeca Sektöründe Seçilecek Masa ve Sandalye Modellerinin Özellikleri

Dayanıklı masa takımı sayesinde, mekanınızda kullandığınız kullanmış olduğunuz masa takımının daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Restaurant cafe gibi her gün yüzlerce kişinin girip çıktığı, yemek yediği bu işletmelerde dayanıklı mobilyanın kullanılması oldukça önemlidir. İşletme sahiplerinin dayanıklılık kadar önem verdiği bir diğer ayrıntıda kullanılan masa sandalyeleri kolay temizlenebilir özellikle olmasıdır. Temizlik materyallerinden çok fazla etkilenmeyen ve de forma olmayan masa ve sandalyeler sayesinde, sık sık mobilyalarınızı değiştirmek zorunda kalmaz, ve tasarruf etmiş olursunuz.

 

Mekanın Renkleriyle Uyumlu Masa ve Sandalye Modelleri

Kolay temizlenir masa takımı sayesinde restorantınız veya kafenizde kullandığınız masaların kolaylıkla temizlenmesini ve temizlik malzemelerinden zarar görmeyecek materyallerden üretilmiş olması oldukça önemlidir. Restorantınız veya kafenizde kullanacak olduğunuz masa takımlarının kolay temizlenir ve dayanıklı olması gerekir. Masa takımı seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise, seçecek olduğunuz masa ve sandalyelerinizden mekanın renkleri ve dekorasyonuyla uyumlu olmasıdır. Restorantınıza yemek yemeye gelmekte olan müşteriler, sadece yemek yemenin dışında, hizmet almanın beklentisindedirler. Arkadaşlarıyla sohbet etmek yemek yerken hoşça vakit geçirmek isteyen müşteriler, hoş bir ortamda yemek yemenin tatminini yaşamak isterler. Mekanınız da uyumlu masa ve sandalye takımları seçerek müşterilerinizin damak tadına hitap ettiğiniz kadar göz zevklerine de hitap etmiş olursunuz. Hepimiz hoş bir mekanda yemek yapıyor öyle mutluluğunu sevdiklerimizle paylaşmak isteriz bunun için de restoran sahiplerinin dekorasyonuna ve masa sandalye seçimlerine önemli ölçüde özen göstermeleri gerekmektedir.

 

Ortamla Uyumlu Masa ve Sandalyeler

Restoranınızda ve mekanınızda kullandınız masa ve sandalyelerin ortamda uyumlu olması gerekmektedir. Müşterilerinizin göz zevkine hitap etmek hem de midelerine hitap etmeknin yolu buradan geçmektedir. Restaurant işletmecileri hizmet almak için gelen müşterilerinin sadece karnını doyurmak için gelmediğini bilir. Restoranınızda her şeyin uyum ve ahenk içinde olması gerekmektedir. Bunun için de yapılması gereken şey masa ve sandalye takımlarının restorantınızın konseptine uygun ve diğer unsurlarla uyum uyumu yakalamış olmasıdır.

 

Alüminyum Masa Takımı Modelleri

Alüminyum masa takımı modelleri ile masa ve sandalyelerinizi dayanıklı ve konforlu olmasını sağlayabilirsiniz. Horeca sektörü hizmetlerinde, kullanmış olduğunuz masa ve sandalyelerin dayanıklılığı ve temizliği kadar konforu da oldukça önemlidir. Hiçbir müşteri hizmet aldığı restoranta rahatsız edici masa ve sandalyelerde oturmaktan hoşlanmaz. Alüminyum malzemelerden üretilmiş olan masa ve sandalyelerimiz, temizliği ve dayanıklılığının yanı sıra aynı zamanda müşterilerinizin konforunda düşünmektedir. Oldukça dayanıklı malzemeden üretilen masa ve sandalyelerimiz sayesinde işletmenizde sadece bir sefer bile mahsus olarak almış olduğunuz masa takımlarınızı uzun yıllar boyunca değiştirmek zorunda kalmadan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Herhangi bir temizlik materyalinden kolay kolay etkilenmeyen masa takımlarımız ile mısırlı sandalyelerinizi uzun süre değiştirmeden, işletmenizin bütçesini tasarrufa geçirmiş olursunuz.

 

Bahçe Masa Takımı Modelleri

Bahçe masa takımı ile restorantınızın veya kafenizin bahçe bölümünde hoş bir dokunuş gerçekleştirirsiniz. Dış mekanda kullanılacak olan mobilyaların dayanıklılığı ve kullanılan malzemenin kalitesi oldukça önemlidir. İşletmenizde kullanacak olduğunuz masa ve sandalye modelleri, dış mekan kullanım koşullarına uygun olması, kumaşlarının güneşten kolay kolay etkilenmemesi ve nem veya ıslanması durumunda çabuk kuruyabilen materyalden üretilmesi oldukça önemlidir. İşletmenizin bahçe bölümünde tercih edeceğiniz mobilyalar hava koşullarından etkilenmeyen suya ve neme karşı dayanıklı, güneş ışığında herhangi bir çatlama ve deformasyon yapmayacak malzemeden üretilmiş olması gerekmektedir. Bu sebeple özellikle restorantınız dış bölümünde kullanılacak olduğunuz masa takımlarının kaliteli malzemeden üretilmiş olmasına özen gösterilmesi gerekmektedir.

 

Bar Takımı Modelleri

Bar takımı mobilyasıyla restaurant cafe veya barınızın masa ve sandalyelerinde hoş bir dokunuş gerçekleştirmiş olursunuz. Restorantınızın bar bölümünde kullanılacak olduğunuz bar masası ve sandalyeleri günün restoran trendlerine uygun aynı zamanda restorantınızla uyumlu olmalıdır. Kaliteli masa ve sandalye takımlarıyla uzun yıllar işletmenizin bütçesini zorlamamış olursunuz. İşletmenizde kullanılacak olduğunuz Bar masa ve sandalyesi, dayanıklı ve kolay temizlenebilir malzemeden olması gerekmektedir. Aynı zamanda mekanla uyumlu ve mekanın renkleri ile kontrast halinde olmalıdır. Hiç şüphesiz ki hiç bir müşteri hizmet aldığı restoranta uyumsuzluk ve kargaşa istemez. Bu yüzden yıllarca kullanacağınız masa ve sandalyelerin restorantınız ve restoranınızın konsepti ile uyumlu içinde olmasına özen göstermeniz gerekmektedir.

 

Gusto Bar Seti Modelleri

Bar masası seti modelleri restaurantın diğer mobilyaları ile uyum içinde olmalıdır. Var mobilyalarında dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri kolay yıpranmamış olmasıdır. Bar mobilyalarının dayanıklı kadar önemli olan bir diğer özelliği de kolay temizlenebilir materyalden imal edilmiş olması ve aynı zamanda herhangi bir temizlik ürününden tahriş olmayacak yapıda olması gerekmektedir. İşletmenizin bar bölümünde yer alan bar masa ve sandalyelerinin restaurantınızla uyum içinde olmasına özen göstermeli ve müşterinin göz zevkine de hitap etmelisiniz. Dayanıklı masa takımı ile uzun yıllar restorantınızda kullanabileceğiniz masa takımlarına sahip olmuş olursunuz. İşletmenizde kullanılacak olduğunuz bar masa ve sandalyelerini dayanıklı olması oldukça önemlidir.

 

Horeca Sektöründe Uygun Fiyatlı Masa ve Sandalyeler

Uygun fiyatlı masa ve sandalye modellerine sahip olmak için iyi bir piyasa araştırması yapmak gerekir. İşletmenizde kullanacağınız masa ve sandalyelerin fiyat performans açısından sizi memnun etmesi oldukça önemlidir. Firmanızda kullanılacak olduğunuz masa ve sandalyelerin uygun fiyatlı olması aynı zamanda kaliteli malzemeler üretilmiş olması, uzun süreli bir kullanım sağlayacağı için restorantınızın bütçesine katkı sağlar. Kolay temizlenir masa takımı modelleri ile restorantınızda kullanacak olduğunuz masa ve sandalyelerin kolaylıkla temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda kaliteli malzemeden üretilmiş masa ve sandalyeler kolay kolay herhangi bir tahribata sebep olmayacak olması sebebiyle, uzun yıllar dekorasyon değişikliğine gitmek zorunda kalmazsınız

 

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı