Her Bütçeye Uygun Bahçe Oturma Grubu Seçenekleri Nerede Bulunur?

Bahçe Oturma Grubu Modelleri  

İnsanların kalabalık, sıkıcı ve heybetli binalardan oluşan şehir hayatından uzaklaşarak, daha rahat sakin ve huzurlu doğa ile iç içe olan müstakil veya villa tarzı evlere olan ilgisi her geçen gün artmaktadır.  Bu tarz evlerde  genellikle bahçeler ön plandadır. Evin içerisinden çok bahçe düzenlemesine önem verilir. Çünkü günün büyük bir bölümünün orada geçirilmesi hedeflenir. Son yıllarda bahçe oturma gruplarındaki şık ve kullanışlı tasarımlar da pek çok kişinin dikkatini çekmektedir.

 

Bahçeniz İçin Oturma Grupları


Bahçeli evlerde oturan ailelerin bu tip evleri seçme nedenleri  en çokta doğayla iç içe olmak, temiz havayı solumaktır. Stresli ve yoğun geçen günlerin kasvetini bu tarz evleri tercih ederek atmaya çalışırlar. Bahçelerde genellikle masa sandalye yerine, oturma grupları tercih edilir. Bunun nedenlerinin en başında da daha rahat bir oturum sağlamasıdır. Gerek ev sahipleri olsun, gerek misafirler bu birbirinden güzel ve konforlu koltuklarda günün bütün yorgunluğunu ve stresini atacaklardır. Oturma grupları, masa sandalye ye göre daha rahattır. Görünüm ve estetiklik açısından da yine ön plandadır. Ayrıca oturma grupları, daha samimi bir ortam oluşmasında büyük rol oynamaktadır.

 

Oturma Grupları Hakkında

Bahçe oturma gruplarında çok çeşitli modeller mevcuttur. Bahçenin büyüklüğüne, müşterinin bütçesine ve zevke göre oturma gruplarındaki koltuk sayısı değişebilir. Başlıca koltuk sayısı a göre oturma grupları;

  • Bir üçlü, bir ikili ve iki  tekliden oluşan gruplar
  • Bir üçlü ve iki tekliden oluşan gruplar
  • İki tekli ve bir çiftli koltuktan oluşan gruplar
  • Bazen de sadece iki tekli koltuktan oluşan gruplar vardır.

 

Bahçe İçin Masa Sandalye Takımı mı? Oturma Grubu mu Tercih Edilmeli?


İnsanlar üzerindeki yorgunluğu atmak amacı ile geldikleri evlerinde oturarak gerekirse yatarak dinlenmek isterler. Masa sandalye takımları, kısa süreliğine çay, kahve ve ya gazete molası için uygundur. Fazla oturulduğu zaman ne kadar rahat ve konforlu da olsa sırt, boyun ve ayak ağrılarına yol açar. Bu da  dinleneceğiniz yerde, daha fazla yorulmanıza sebep olur. Bu nedenle daha samimi, içtenlik hissi uyandıran oturma grupları tercih edilmelidir. Dinlenme, yorgunluk atmanın yanı sıra, arkadaş davetleri, misafirler içinde gerek konfor gerek görünüm açısından en doğru karardır.

Bahçenize Ayrı Bir Hava Katın

Bahçelerinize birbirinden canlı renk seçenekleriyle ve farklı modellerle renk katmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Birçok çeşidi bulunan oturma gruplarımız bahçenizin havasını değiştirirken sizlere de daha rahat bir ortam sağlamış olacak. Rengârenk cıvıl cıvıl renkleri sevenler için her renkte koltuklar mevcuttur. Ağır ve sadelikten hoşlananlar için ise kahve, krem siyah ve gri tonları tavsiye edilir. Krem ve kahve tonları sadeliği simgelerken, siyah modern ve zarifliği, beyaz renk ise asalet ve ferahlığı temsil etmektedir.


Her Zevke Uygun Model Seçenekleri


Birçok mağazada hemen her zevke uygun oturma grupları mevcuttur. Oturma grupları genellikle koltuk ve orta sehpadan oluşmaktadır. Müşterinin isteğine göre orta sehpa ve ya koltuklardan bir kaçı istenmeyebilir. Ve ya fazladan minder eklenebilir. Mevcut oturma gruplarının yanı sıra müşterinin isteği üzerine özel üretimlerde yapılmaktadır. Modeli, tasarımı, rengi, kalitesi ve koltuk sayısı tamamen müşterinin isteği doğrultusunda hazırlanmaktadır. 

 

Oturma Gruplarının Özellikleri


Öncelikle sağlam, dayanıklı  ve sağlığa zararlı olmayan malzemeler kullanılarak yapılması en önemli özellikleri arasındadır. Grupların birçoğu ireko ağacından üretilmiştir. Alüminyum iskelet kullanılmıştır. Ve özel zımpara ve boya tekniği uygulandığında  dolayı her türlü paslanmaya ve çizilmeye karşı oldukça dayanıklıdır. Konforlu ve rahat bir oturuma sahiptirler. Özellikle minderli koltuklar sırt ve beden yapısı dikkate alınarak dikildiği için daha da konforludur.

Yıkanması ve temizlenmesi de oldukça kolaydır. Kimyasal madde kullanılmadan nemli bir bezle silinmesi yeterli olacaktır. Minderleri sıvı geçirmeyen, solma yapmayan kumaşlardan üretilmiştir. Güneş ışınlarına, yağmur, nem, rüzgâra  karşı dayanaklıdır. Yapımında dünyanın gözde markaları arasında yer alan kaliteli örgü ipleri kullanılmıştır. Dış etkilere karşı da oldukça dayanıklıdır. 

 

Mobilya Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler


Mis gibi havayı solurken, bir yandan da çayınızı yudumlama hayalini ettiğiniz evinize kavuştuğunuz da, sıra mobilya seçimine gelmiştir. Mobilya seçimini yaparken öncelikle bahçenizin büyüklüğü göz önünde bulundurularak ona göre seçim yapılmalıdır. Bahçenizde geniş alana sahip iseniz, geniş ve çok oturumlu takımları tercih edebilirsiniz. Bu oturma grupları köklü ve sağlam bir yapıda oldukları için yine çok tercih edilenler arasındadır.

Yeriniz dar ise bu geniş oturumlar doğru karar olmayabilir. Rahat hareket etmeniz engellenebilir. Dar bahçeler için daha az oturumlu ve az yer kaplayan modeller tercih edilmelidir.  Böylelikle yerinizi daraltmadan, bahçenize güzelliğine güzellik katabilirsiniz.  Renk konusuna gelecek olursak, tamamen sizin zevkinize kalmış bir durum olsa da, evin rengine, bahçeye ve aksesuarlarla da  uyumlu olmasına dikkat ederek daha hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 

Bütçenize Uygun Seçenekler


Maddi konuda kısıtlı imkânlarınız varsa, düşük bir bütçe ile de bahçelerinize renk renk, model model çeşitlerimizle modern ve güzel bir görünüm sağlayabilirsiniz. Eco wooden modeli çok çok uygun fiyatıyla ve güzel görünümüyle bütçe dostu takımlar arasındadır. Hem rahat oturumlu, hem şık görünümlü, hem de uygun bütçeli ürün arıyorsanız Beymen oturma grupları tam size göredir. Rengârenk  minderleriyle sizlere istediğiniz rengi seçme imkânı sunarken ve yine sırt ve tabanındaki minderler sayesinde çok rahat bir oturum sağlamaktadır. Çok düşük bütçeyle rahat, modern ve kaliteli olan bu ürünün sahibi olabilirsiniz. Mermer desenli, şık görünümlü orta sehpasının  da fiyata dahil olması güzelliğine güzellik katmaktadır.


Küçük Alanlarınız İçin Zarif Modeller


Bahçenizde kullanım alanınız küçük, fakat yine de zarif hoş görünümlü gruplar istiyorsanız Luna koltuk takımları tam size göre. Bu takımlar alüminyum iskeletlidir ve dış etkilere karşı dayanıklıdır. Örgü tarzı hoş görünümüyle, rahat minderleriyle ve üzeri camlı sehpasıyla en çok satılanlar arasında yer almaktadır. Gördüğünüz anda vurulacağınız eşsiz takımlar arasındadır. İreko ağacından üretilen Daisy mini oturma grubu da yine dar alanlarınız için tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Artemis mini bahçe takımı da modern görünümü sevenler için çok güzel bir seçenektir.

 

Sıradanlıktan Sıkılanlar İçin

 
Tulip oturma grubu sıradanlıktan sıkılıp, farklı arayışlar içerisinde olanlar için en ideal koltuk takımıdır. Çok daha  farklı bir  tarzda üretilen bu takım bahçelerinizin havasına hava katacak tarzda. Çürüme ve paslanmaya karşı dayanıklı olan bu ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Kimyasal madde kullanılmadan nemli bir bezle silinmesi yeterli olacaktır.


Açılabilir Koltuklar


Bahçemde oturup çayımı yudumladıktan sonra rahatça uzanıp dinleneyim isteyenlerin tercihi içinde açılabilir koltuklarımız mevcuttur. İsteğe göre koltuk ya da yatak olma özelliğine sahiptir. Yine temizliği kolaydır ve dış etkenlerden etkilenmez. Açıldığında gayet rahat ve geniş bir yatak  özelliğine sahip olmaktadır. Yine istek üzerine bu açılan koltuklarınız için daha büyük ve geniş minderler dikilebilir. Bu da daha rahat etmenizi sağlayacaktır.

 

Geniş Oturumlu Takımlar


Eğer bahçeniz genişse, geniş oturumlu gruplar bahçenizin güzelliğine güzellik katacaktır. Zarafet, konfor, kalite ve sağlık kavramlarının hepsini içinde barındıran takımlardır. Oturmadan daha görür görmez herkesi kendine hayran bırakacak özellikteki bu koltuklar tam size göre.  

 

Fiyatlar Hakkında

Hemen hemen her bütçeye uygun oturma grupları mevcuttur. Fiyatlar oturma grubunun büyüklüğüne, genişliğine, kalitesine ve kullanılan malzemeye göre farklılık göstermektedir. Mağazada en düşük fiyatlı ürün  Eco wooden modeli, maddiyat konusunda sıkıntı çekenler için en ideal üründür. Fiyatlar sabit olurken, müşterinin isteği doğrultusunda bu sabit fiyatlar değişiklik gösterebilir.(örneğin; müşteri fazladan minder, koltuk veya sehpa istemiş olabilir.) Bu ürünlerin fiyatı da sabit fiyatlara eklenerek, hesaplama o şekilde yapılır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı