Genç Odası Tasarım Ürünler

Genç Odası Tasarım Ürünler

13 yaşında genç odasına geçilir ancak birey 16 yaşına geldiğinde büyük oranda ister, ihtiyaç ve moda anlayışı değişir. Bu nedenle bu çocukluk ve genç yetişkinlik arasındaki boşluğu doğru doldurduğunuzda genç odası takımı zamana ayak uydurur.

Modern genç odası daha sofistike seçenekler sunar ve çocukça olmaktan uzaklaşmanızı sağlar.

Genç odasının zamansız olması bazı ufak değişiklikler ile 20li yaşlar ve hatta sonrasında da masraf etmeden kullanım sağlar.

Genç odası dekorasyonu için gösteriş yapmaktan mutluluk duyan bireyler için mükemmel tasarımlar vardır.

 

Genç Odasında Duvar Dekorasyonu

Daha fazla ilham almanız gerektiğinde duvara odaklanabilirsiniz. Asma raflar çok kullanışlı olacaktır. Genç odası mobilyaları rengine uygun duvar rafları üzerinde kitaplar, aksesuarlar, makyaj malzemeleri hatta çerçeveler kullanabilirsiniz. Rafları odanın boş kalan bir duvarına ya da yatak başlığının üzerine yerleştirebilirsiniz.

 

Çift Kişilik Yatak

Genç odasında tekli yatak seçerseniz zamanla 2 kişilik yatak ihtiyacı doğacaktır. Bu masraftan kaçınmak için direk olarak mekan uygunsa çift kişilik yatak seçebilirsiniz. Genç odası takımları genelde tekli yatak içerir ancak ürünleri başka bir seçenekle match edebilirsiniz.

 

Tavan Alanını Kullanma

Odadaki sınırlı alandan yararlanmak için ranza muhteşem bir seçenektir. Altında çalışma masası bulunan ranzalar çok işlevsel olacaktır.

Ofis tipi genç odası hazırlamak için de bu tasarım tercih edebilir. Odanın kalan tüm bölümlerini istediğiniz gibi dizayn edebilirsiniz. Tekli berjer, abajur, aplik, lambader, kitaplık, belki de bir puf koltuk. Odanın çok yönlü olmasını sağlayabilir.

 

Gösteriş ve İhtişam

Avangard genç odası modeli genelde kız çocuklar içindir. Pullu payetli yastıklar, renkli duvar kağıtları, taşlı bir avize, kocaman işlemeli bir ayna gibi tüm abartıyı çok hoş şekilde snobe edecektir.

Genç odası seçimi 14 yaşına kadar çocuksu ögeler içerir, renkler, modeller çocuk psikolojine uygun, eğitim, oyun alanlarıyla doludur. 15 yaşından sonra ise genç odası modelleri kişinin daha çok kimliğini yansıtması, mutlu hissetmesi için tasarlanır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı