Fethiye Bahçe Şöminesi Arayışında Olanlar İçin En Güzel Modeller Divona Home'da!

Fethiye Bahçe Şöminesi

Dekoratif özellikleri ve ısıtma işlevi ile son dönemlerde popüler olan Fethiye bahçe şöminesi, açık alanların havasını değiştiriyor.

Yaz aylarında barbekü kış aylarında ise ısınmak için kullanılan şömine bahçede huzur ve sakinlik arayanlara kamp havası yaşatıyor. Çeşitleri ve mekan boyutlarını göre tercih edilen ürünler geniş skalada sunuluyor.

 

Mangal Partileri Sizi Bekliyor

Bahçe tasarımında sıklıkla tercih edilmeye başlayan fethiye bahçe şöminesi farklı malzemelerden üretilen tasarımları sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Bahçeler dışında aynı zamanda balkon ve teraslarda kullanmaya olanak sağlayan çeşitli avantajlara sahip.

Her zevke uygun olarak tasarlanan ürünler ile mangal partileri düzenlendiği gibi yemek pişirme imkanı da sunuluyor. Oldukça geniş kullanım alanı oluşturan şömine yalnız ısınmak için tercih edildiğinde beklentilere en iyi yanıtı veriyor.

Konforlu ve keyifli zaman geçirmek için sunulan fethiye bahçe şöminesi değişen tasarımları ile bahçe dekorasyonunun ruhunu yakalamaya fırsat veriyor.

 

Otantik Dokunuşlarla Benzersiz Görünüm

Kullanıcıların tarzı ile uyum sağlayan modeller çeşitli yapı malzemeleri kullanılarak üretiliyor. En çok tercih edilen malzemeler arasında taş ve döküm öne çıkıyor.

Taş malzeme kullanılarak üretilen fethiye bahçe şöminesi otantik dokunuş ile benzersiz bir görünüm sağlarken çeşitli renklerdeki taşlar bahçeleri çok daha eğlenceli hale getiriyor. Döküm yapısı ile sağlam ve darbelere karşı direnç gösteren fethiye bahçe şömine modelleri çoğunlukla ısınma ve barbekü için kullanıma uygun.

  • Taş şömine bahçelere estetik görünüm katıyor.
  • Dekoratif görünümün yanında yemek pişirme ve ısınmaya yardımcı oluyor.
  • Döküm şömine modern ve şık dokunuşlar ile farklı bir hava katıyor.
  • Karakteristik bir renk tonuna sahip olması sayesinde dekorasyonun tamamlayan parça olarak tercih ediliyor.
  • Sağlam yapısı çizilmelere karşı direnç gösteriyor.
  • Tuğla kullanılarak tasarlanan şömine ısınma seçeneği olarak tercih ediliyor.

 

Farklı Ambiyansları Bahçeye Taşıyor

Barbekü ya da ocak gibi alternatifli kullanım özelliklerine sahip olan fethiye bahçe şöminesi tasarımında kullanılan detaylar sayesinde bahçe ışıklandırmasını destekliyor. Farklı ölçülere sahip olan dış mekan malzemesi küçük, orta ya da büyük boyutlar ile sunuluyor.

Dış mekanlar için özel olarak üretilen şömineler farklı yerlerde kullanıma olanak sağlayan çeşitli özelliklere sahip. İşlevsel özellikleri sayesinde ihtiyaçları karşılarken ateşe dayanıklı ve sağlam yapılar olarak üretiliyor.

Bahçede estetik görünüme önem verenler açısından modern ve şık bir dokunuş yaratma fırsatı sağlayan ürünler kattıkları hava ile dekorasyonu mükemmel şekilde tamamlıyor. Özellikleri sayesinde açık alanda piknik yapmak isteyenler için farklı ambiyansları yaşatan ürünler üzerinde keyifli bir lezzetli ızgaralar yapılıyor.

Açık sistem kullanılan modeller ısıtmadan daha çok pişirme özelliği ile öne çıkıyor. Dekoratif alan oluşturulması sayesinde özel günlere eşlik ediyor. Açık sisteme sahip fethiye bahçe şömineleri farklı ambiyansları bahçeye taşıyor. Sağladığı yüksek ısı ile birlikte kış aylarında dahi bahçe keyfi yapmaya imkan sağlıyor.

 

Dış Mekanlar Kişiselleşiyor

Kapalı sistem özelliğe sahip olan şömineler geleneksel soba niteliklerini taşıdığından dolayı çoğunlukla ısınma amaçlı kullanılıyor. Yakıt türüne göre farklı çeşitlere sahip olan bahçe şöminesi odun, kömür ya da gazlı gibi alternatiflere sahip.

  • Baca ihtiyacı oluşmadan kullanılan etanollü çeşitler modern peyzaj dekorasyonuna elverişli olduğu gibi konforlu kullanımı ile öne çıkıyor.
  • Renksiz ve kokusuz özelliklere sahip olan bahçe şöminesi is ya da kötü kokuya izin vermeden bahçede şömine keyfi yapma fırsatı tanıyor.
  • Dış mekanları kişiselleştirmeyi sağlayan nitelikleri barındıran ürünler işlevsel farklılıkları ve görsel zenginlikleri ile dikkat çekiyor.
  • Dekorasyona önem verenler açısından ayaklı şömineler istenilen her yere rahatlıkla konumlandırılıyor.

 

Gerçek Ateşin Cazibesi

Her mevsim farklı amaçlar için kullanma fırsatı oluşturan Fethiye bahçe şömine mangal barbekü keyfini doyasıya yaşama olanağı sağlıyor. Kullanma amacına göre karar verilerek alınan şömineler taşınabilir özellikleri ile dekoratif objeler olarak kullanılıyor.

Açık havaya uygun özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda özel tasarımlar ile yalnızca dekorasyon için hazırlanan şömine çeşitleri de üretiliyor. Fethiye bahçe şöminesi fiyatları farklı aralıklara sahip ve özelliklerine göre uygun fiyatlar ile çeşitlendiriliyor.

Geniş bir yelpazeye sahip olan seçenekler içerisinde yapı malzemelerinden dolayı fiyat farklılığı söz konusu. Keyif alanlarını hareketlendirmek ve bahçeleri kişiselleştirmek isteyenler için tüm seçeneklere ulaşmak hızlı ve kolay. Gerçek ateşin cazibesini tek bir tık ile bahçelere ve nefes almayı sağlayan dış mekanlara taşıyoruz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı