Fethiye Bahçe Şemsiyesi ve Otel Kullanımına Uygun Mobilya Nereden Alınır?

Fethiye Bahçe Şemsiyesi

Bahçelerin en önemli dekorasyon malzemesi olan Fethiye bahçe şemsiyesi farklı modelleri ve tasarımları ile dizayn ediliyor.

Çeşitli modellere sahip olan şemsiyeler gerek büyüklüğü gerekse geometrik şekli ile dikkat çekiyor. Kullanılan mevsime uygun olarak tercih edilen modeller her türlü hava şartına karşı dayanıklı. Gösterişli ve şık olmalarının yanında aynı zamanda koruyucu yapısı ile yaz ve kış aylarında korunaklı bir alanda dinlenme imkanı sağlar.

 

Estetik Ve Şık

Dört mevsim kullanıma uygun olarak üretimi gerçekleştirilen fethiye bahçe şemsiyesi kullanılan alanın büyüklüğüne göre tercih ediliyor. Estetik ve şık görünümü ile beğenilen ürünler farklı yapısı ve kullanım alanı ile değişiklik gösteriyor. Çeşitli işlevselliğe sahip olan ürünler;

  • Yağışlı havalarda ıslanmayı önler.
  • Güneşli ve sıcak havada gölgelik olarak kullanılır.
  • Rüzgarlı hava şartlarında korunaklı alan sağlar.
  • Bahçelerde estetik ve kullanış açısından eşsiz bir alan oluşturur.
  • Tüm açık alanlar ile uyumludur.
  • Üst düzey bir konfor sağlar.

 

Büyüleyen Tasarımlar

Tasarımları ile büyüleyen modern fethiye bahçe şemsiyesi modelleri kullanıldığı alanlarda son derece estetik bir görünüm sergilemek isteyenlerin ihtiyacını karşılar. Çeşitli renklerde ve modellerde üretimi gerçekleşirken kaliteli işçilik kullanımı öne çıkar. İstenen boyutlarda üretilme avantajı sayesinde bahçelerde alanı daraltmaz.

Hava şartlarına uygun malzeme kullanımı sayesinde dört mevsim kullanıldığı gibi aynı zamanda konforlu ve rahat bir avantaj oluşturmayı destekler. Özellikle büyük bahçeler ve teraslarda tercih edilen fethiye bahçe şemsiyesi her türlü hava şartına karşı dirençli ve korunaklıdır.

Büyük ebatlı olarak özel üretilen ürünler gölge alanı oluşturmasının yanı sıra aynı zamanda yağmurdan ve rüzgardan koruyan özelliğe sahiptir. Fethiye bahçe şemsiyesi paneli kolay taşınabilen özelliğinin yanı sıra aynı zamanda kuvvetli bir gövde ve kol ile farklılığını ortaya koyuyor.

 

Farklı Tente Tasarımları

Kumaş kalitesi açısından ayrıcalıklar sağlayan ürünler dayanıklılığı üst seviyede tutuyor. Bahçe tasarımlarında kullanılan tüm eşyalar dekor ve süsleme açısından yaşam alanlarını güzelleştiriyor. Fethiye bahçe şemsiye modelleri güzelleştirmenin yanı sıra aynı zamanda estetik görünümü ile bahçelere şıklık katıyor.

Tüm zeminlerde rahatlıkla kullanılan modeller temizlik açısından da son derece güvenilir ve rahat. Kimyasal temizleyicilerin çok rahat kullanıldığı ürünlerde uzun süre sağlıklı ve dayanıklı kullanım deneyimi kazandırıyor.

Farklı tente tasarımları ile göz dolduran Fethiye büyük bahçe şemsiyesi tüm bahçe mobilyaları ile uyum sağlıyor. Yuvarlak ya da kare gibi farklı tente yapısına sahip olan ürünler kolay açılıp kapanıyor.

 

Dört Mevsim Kullanım

Yan gövdeli modeller özellikle kurumsal firmalar ya da organizasyon şirketleri gibi işletmeler açısından en sık tercih edilen ürünler olarak öne çıkıyor. Bahçe şemsiye modelleri kolay ve pratik kullanıma sahip.

Geniş renk skalasının yanı sıra aynı zamanda her dekorasyona uygun tasarımları ile son derece şık ve estetik bir görünüm elde etmeyi kolaylaştırıyor. Büyük ve geniş gövde yapısı ile bahçe şemsiyeleri dört mevsim kullanım için uygun olarak tasarlandı.

Geniş gölge alanı sağlayarak yaz aylarında serin bir ortam oluşturan bahçe şemsiyesi son derece kullanışlı modeller ile bahçelerin büyüklüğüne uygun olacak şekilde tasarlanıyor. İşlevsel ve fonksiyonel kullanım imkanını sağlayan şemsiyelerin farklı özellikleri söz konusu.

Makaralı sistemin yanında ayrıca tekerlekli ya da yandan gövdeli gibi farklı kategorilere ayrılan ürünler mekan ve şartlara bağlı olarak seçilir. Kurulumu son derece basittir, taban parça düz zemine yerleştirildikten sonra tabanlığın altında bulunan boru takılır ve çevrilerek sabitlenir. Birleşim yeri sıkılaştırıldıktan sonra kullanıma hazır hale getirilir.

 

Bahçe Şemsiyesi Fiyatları

Modeline, ebatlarına ve kullanılan malzemeye göre değişen Fethiye bahçe şemsiye fiyatları her bütçeye uygun olması sayesinde tercih ediliyor. Kumaşı ve kalitesi ile fiyatlar dönemsel olarak değişiklik gösterebiliyor bu yüzden her dönem aynı fiyata satın almak söz konusu değil.

Firma olarak bahçe şemsiyelerini her zaman en iyi ve en uygun fiyatlar ile sunmaya devam ediyoruz. Farklı ve oldukça geniş seçeneklerde sunulan şemsiyelerdeki fiyatlar üretiminde kullanılan birçok maddeye bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Kullanılan gövde malzemesinin yanı sıra tentenin kumaşı ve kumaş kalitesi gibi unsurlar fiyatta etkili olan detaylar olarak öne çıkıyor. Kullanılan mekandaki ölçümler ve ölçülere göre fiyat belirlemesi yapılırken aynı zamanda metrekare hesabı üzerinden de net bir fiyat ortaya konuluyor.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı